Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(aguonele @ 2010 03 10, 11:42)

wow thumbup.gif Nuostabu viskas wub.gif

QUOTE(Rastika @ 2010 03 10, 13:06)
aguonele, super tuos bandelės thumbup.gif  pabandysiu savaitgali bigsmile.gif  o lašiša man per brangu  blush2.gif

lasisa brangi, bet as taikau ant akciju, kai file net gi be odos gali po 24 lt nusipirkt 4u.gif Cia maximoj dazniausiai toki cirka padaro biggrin.gif

QUOTE(aguonele @ 2010 03 10, 13:19)

pribaigei galutinai ohmy.gif
Man asmeniskai, labai skanu zuikis is vistienos farso ir viduje suris. Bet cia atrodo nuostabiai viskas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 03 10, 13:52)
lasisa brangi, bet as taikau ant akciju, kai file net gi be odos gali po 24 lt nusipirkt  4u.gif  Cia maximoj dazniausiai toki cirka padaro  biggrin.gif

ačiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2010 03 10, 12:19)

Jusu zuikis nuostabiai atrodo thumbup.gif Turetu buti ir labai skanus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 03 10, 11:52)
wow  thumbup.gif  Nuostabu viskas  wub.gif
pribaigei galutinai ohmy.gif
Man asmeniskai, labai skanu zuikis is vistienos farso ir viduje suris. Bet cia atrodo nuostabiai viskas  wub.gif

aciu brashkute oro_buckis.gif o man zinok irgi labai skanu zuikis is vistienos farso su suriu , dar svieziu krapu pridedu thumbup.gif daznai darau... sis tai toks patiuninguotas, jog mb net gyre, kad tiek visokiu skoniu jame blush2.gif
o va siandien net neisivaizduoju ka valgyti daryti g.gif kartais taip viskas pabode yra ...

buziuliuke aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(brashke77 @ 2010 03 10, 11:52)
lasisa brangi, bet as taikau ant akciju, kai file net gi be odos gali po 24 lt

dabar cia siaip nukrypimai ... as akcijine pas mus pirkau po 6 € uz kg. na tai panasiai ir iseina unsure.gif
Atsakyti
Tokie patiekaliukai wub.gif , o aš orkaitės neturiu doh.gif
Atsakyti
aguonele koki tepama sureli naudoji? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2010 03 10, 14:20)
aguonele koki tepama sureli naudoji?  ax.gif  4u.gif

stai toki user posted image
Atsakyti
Aciu starbee uz skaniaja duonyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif Dabar ja tikrai daznai kepsiu, nes labai paprasta smile.gif Skoniu tai ji man primine formine duona kuria pirkdavom senais laikais, nors ir dabar dar buna jos kepyklose kokiose.
Beje, vakar nesulaukiau atsakymo del mieliu, tai pati isvedziau teorija, kad cia reikia deti 1,2 g sausu mieliu, tai vadinasi pagal viska 1 g sausu atitinka 3 g svieziu, tai as idejau 5 gramus svieziu ir iskepe tokia pati kaip ir pas jus nuotraukose duonyte. Tikrai nedekit tiek mieliu kiek raset kazkuri.
Rytoj turbut kepsiu aguoneles bandeles su sonine, kaip tik issirukem namine ir dar zuiku netikra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mykolina: 10 kovo 2010 - 15:28
o aš mielių dėjau tik 1/4 a. š. blush2.gif
Papildyta:
aguonele, gaila pas mus tokių nėra sūrelio, kažin o varškė su žalumynais tinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 10, 14:32)
aguonele, gaila pas mus tokių nėra sūrelio, kažin o varškė su žalumynais tinka? g.gif

na nezinau del varskes ... geriau tada i grietine daugiau zalumynu, cesnako prideti ir va tau padazas ...dar tik grietineles imaisyti kad skystenis butu mirksiukas.gif mes nenaudojam grietines, delto turiu ieskoti alternatyvu ir dedu tepama sureli .o kur tu gyveni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 10 kovo 2010 - 15:35
QUOTE(Rastika @ 2010 03 10, 16:32)
o aš mielių dėjau tik 1/4 a. š.  blush2.gif
Papildyta:

Svieziu tiek dejai? Ir kaip tesla neziurejai, kyla?
Atsakyti
aguonele, o galiu durną klausimą užduoti kodėl jūs nenaudojate grietinės? tai pasinaudosiu tavo paratimu ir taip pasidariusiu iš grietinės mišinuką, dar kartelį ačių savaitgalįišbandysiu bigsmile.gif
Aš iš LT (žemaitija)
Atsakyti