Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Rastika @ 2010 03 08, 19:13)
Perrin, l. skaniai atrodo... o ko ant virsaus beriai, aš miltu bet kai valgau tai jie visur barstosi va kaip mano atrodo user posted image


Mano irgi labai panasiai atrode thumbup.gif Labai skani duonyte gavosi. Klausimas visoms, kas bandete kepti- ar visoms plutele gavosi kietoka?
Chenelle, siaip duonytei kepti reikia parinkti kaitinima is virsaus ir apacios (jeigu yra tokia funkcija) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(konica @ 2010 03 09, 08:58)
Chenelle, siaip duonytei kepti reikia parinkti kaitinima is virsaus ir apacios (jeigu yra tokia funkcija)  mirksiukas.gif


aciu 4u.gif taip buvau ir nusprendus thumbup.gif jau brandinasi, vakare kepsiu bigsmile.gif

ziurejau kitus vaizdelius youtube, tai ta duonyte kepa ir atviram inde, tada apacioj deda inda verdancio vandens, kazkokia itaka turi jis plutai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chenelle: 09 kovo 2010 - 08:20
O kuo dar kas barstoto duonyte, kad nesigautų ant viršaus vieni miltai g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 09, 08:36)
O kuo dar kas barstoto duonyte, kad nesigautų ant viršaus vieni miltai  g.gif ?

Pvz., aš ne miltais apibarstau ,o džiuvėsėlių ir paskrudintų sezamo seklų mišiniu
Atsakyti
QUOTE(konica @ 2010 03 09, 07:58)
Klausimas visoms, kas bandete kepti- ar visoms plutele gavosi kietoka?
Chenelle, siaip duonytei kepti reikia parinkti kaitinima is virsaus ir apacios (jeigu yra tokia funkcija)  mirksiukas.gif


Na as kepiau sia duona jau ne viena karta, tai galiu is savo patirties siek tiek papasakoti ax.gif
Pirmiausiai kildinu as tesla per nakti palikus ant spintutes, po to tas papildomas dvi valandas, taip pat ant spintutes. Kepant apibarstau miltais, bet ne taip gausiai kaip Rastika. Man skanesne duonele, kai i pati pirmini misini (na miltai, mieles, vanduo, druska) as dar idedu sauksta kmynu. Kas liecia kepima ir pluteles traskuma, tai kepu savo elektrinej orkaitej, rekomenduojamoj temperaturoj, parinkus kaitinima ir is virsaus ir is apacios. Kai kepiau inde su dangciu, plutele gavosi traski, gal net kietoka tokia (vaikam nepatiko, o ir atpjaut plonai sunku, nes pluta luzta). Kai kepiau tortinej uzdengus folga, pluta gavosi minksta, na kaip parduotuvines duonos.
Tai tiek mano asmenines patirties duoneles kepime rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 08, 18:13)
Perrin, l. skaniai atrodo... o ko ant virsaus beriai, aš miltu bet kai valgau tai jie visur barstosi va kaip mano atrodo user posted image

As uzberiau, bet kai nebelipo prie ranku ir nupurciau (ar kaip cia tvarkingiau issireiskus), gavosi svarutele duonele. Is visu krastu apvoliojau, bet ja galima paimti i rankas kaip bet kuri kita teslos gabala ar tau jis buvo per skystas?
Atsakyti
feneke, ir Marka na pasinaudosiu ir aš jūsų praktika, ačiukas bigsmile.gif
Atsakyti
Laba,
noriu pasitikslint dėl tų bulvių (kur tokios kaip lauže gaunas) - jas apvolioji druskos ir miltų mišinyje ir viskas? dėt į skardą?be riebalo, neuždengtas? ir kiek laiko kepamos jos? g.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 03 09, 12:59)
Laba,
noriu pasitikslint dėl tų bulvių (kur tokios kaip lauže gaunas) - jas apvolioji druskos ir miltų mišinyje ir viskas? dėt į skardą?be riebalo, neuždengtas? ir kiek laiko kepamos jos? g.gif  4u.gif  4u.gif

taip tik apvolioji ir viskas jokiu riebalu nereikia. As tai kepiau 40-50 min.
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2010 03 09, 13:06)
taip tik apvolioji ir viskas jokiu riebalu nereikia. As tai kepiau 40-50 min.

Ačiū aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Jungiuosi į kepusiųjų duonytę gretas ,labai lengvas receptas ir labai skani duonytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 09, 09:36)
O kuo dar kas barstoto duonyte, kad nesigautų ant viršaus vieni miltai  g.gif ?


galima sėlenomis - puiki alternatyva miltams arba įvairiais grūdais, salėgrąžų/moliūgų/sezamo sėklomis 4u.gif


Atsakyti