Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Auksutis @ 2010 03 03, 10:34)
nemoku rusu kalbos cool.gif


Nueikit i google vertėją
http://translate.goo...t&tab=wT#ru|lt|
įveskit nuorodą, pažymėkit, kad verstų iš rusų į lietuvių kalbą, labai gražiai išverčia mirksiukas.gif .
Va vertimas:
http://translate.goo...&...sl=ru&tl=lt
Atsakyti
Esprit nezinau ar vietoj patarimas bet lyg ir svetaineje 52 skanios savaites dalyvauja toks vyriskis, jo blogas lyg ir vyras virtuveje ar kazkaip panasiai vadinas, tai jis savo bloge turi blynu su zuvimi receptas, ganetinai toks idomus, dar nedariau, bet vis ketinu smile.gif Gal ir tau pravers.
Na va net suradau smile.gif
http://www.vyrasvirt...siski-lietiniai
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2010 03 03, 14:43)
Esprit nezinau ar vietoj patarimas bet lyg ir svetaineje 52 skanios savaites dalyvauja toks vyriskis, jo blogas lyg ir vyras virtuveje ar kazkaip panasiai vadinas, tai jis savo bloge turi blynu su zuvimi receptas, ganetinai toks idomus, dar nedariau, bet vis ketinu smile.gif Gal ir tau pravers.
Na va net suradau smile.gif
http://www.vyrasvirt...siski-lietiniai

Lile aciuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 4u.gif , super blynu receptas, kaip tik siandienai smile.gif, o Ules blyneliai bus rytoj (darysiu su obuoliais rolleyes.gif )
Vakare bandysiu parasyt kas man is tu zuvies blynu gavos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2010 03 03, 13:34)
Nueikit i google vertėją
http://translate.goo...t&tab=wT#ru|lt|
įveskit nuorodą, pažymėkit, kad verstų iš rusų į lietuvių kalbą, labai gražiai išverčia mirksiukas.gif .
Va vertimas:
http://translate.goo...&...sl=ru&tl=lt

ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2010 03 03, 14:34)
Nueikit i google vertėją
http://translate.goo...t&tab=wT#ru|lt|
įveskit nuorodą, pažymėkit, kad verstų iš rusų į lietuvių kalbą, labai gražiai išverčia mirksiukas.gif .
Va vertimas:
http://translate.goo...&...sl=ru&tl=lt

koks stebuklas bigsmile.gif ,aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 03 03, 13:45)
Aciu 4u.gif
mantus dare braske thumbup.gif ,as nemokeciau blush2.gif

Turėjau galvoj iš jūsiškės temutės. ax.gif
Man mantai daug paprasčiau negu koldūnai, kurių negaminu, nes man per daug tų kraštukų raitymo. O mantus jau du kart viriau. Ir prisišaldžiau į kamerą. O Braškės nuorodoj labai aiškiai parodyta kaip ten juos suvystyti. Dabar labai gerbiu uzbekes moteris už tokį paprastą ir greitą būdą. mirksiukas.gif

O Jūsų rekomenduoti blyneliai jau suvalgyti. Dariau su šampinjonais. Šeimyna sužavėta. Ačiū už receptą. thumbup.gif
Atsakyti
Ryziu uzkepele

200 gr ryziu
300gr. kepintos mesos,as naudojau malta.
1 svogunas
200gr. pievagrybiu
majonezo
120gr.surio

indo dugna isdeliojam sviestu,suberiam virtus sudytus ryzius,uzklojam kepta mesa,ant mesos dedam sluoksni kepintu pievagrybiu ir kepintus svogunus,viska uztepam majonezu ir uzbarstom suriu.Inda uzdengiame ir kepame ikaitintoj 190 laipsniu orkaitej 30min.
Skanaus 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na rusiski blyneliai su zuvyte jau ant musu stalo essen.gif Labai gardu ir paprasta. Is sultinuko padariau sriubytes, kuria uzkepiau su tesla cenakinese thumbup.gif Tiesa, as prie svoguniuku dar kartu ir tarkuota morkyte pakepiau, man kazkaip norejos rolleyes.gif
http://www.vyrasvirt...siski-lietiniai
user posted image

Aciu visom uz puikias idejas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esprit: 03 kovo 2010 - 18:07
Sveikutes,
dariau siandien blynus su idaru, kuriuos pasiule Ulė, super thumbup.gif
Pirmus nespejau kepti, nes vaikai vis suvalgydavo doh.gif
Dariau su bananu ir vysniu uogiene smile.gif Vyresnelei labiau patiko su bananu mirksiukas.gif
Laaabai skanus blynai wub.gif dar bandysiu daryti su mesos - farso idaru smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiste8: 03 kovo 2010 - 21:12
QUOTE(Ulė @ 2010 03 03, 08:31)
bet kodel jums taip tingisi paciai pastudijuoti recepta 4u.gif


aš ir nesuprantu rusų ax.gif dėl to ir klausiu, kad recepte buvo neaišku.




Mėsos troškinys aluje


user posted image
Turiu pasakyt tai buvo vienas iš mano skaniausių pagamintų troškinių...

Porcijas dvigubinau, nes šitas reikalas skanus ir kitą dieną, tad reikės:

1 kg jautienos (nežinau kaip būtų su kiauliena, nebandžiau )
5 morkų
4 saliero stiebų
3 raudonų svogūnų
1 balto svogūno
2 v.š. garstyčių (Dijon)
1 v.š. rudo cukraus
Provansalio prieskonių
Šviežių ar šaldytų krapų ir petražolių
Druskos, pipirų
2 v.š. miltų
Aliejaus
Skardinės nestipraus alaus
Bulvių, pieno, sviesto bulvių košei.

Pirmiausiai susipjaustome mėsą gabaliukais, ne visai mažais. Tada dedam į nemažą maišelį. Miltus, druską ir pipirus sumaišom, beriam ant mėsos, ir gerai pakratom, kad visa pasidengtų miltais.
Pilam aliejaus į keptuvę šiek tiek ir pakepinam mėsą, kol išsiskiria sultys ir šiek tiek pakepa, aš paprastai dar pripilu apie pusę stiklinės vandens.
Tada atskirai indelyje sumaišom garstyčias, cukrų ir krapus bei petražoles (aš naudojau šaldytas, jų dėjau nemažai, arba tiek, kiek patinka) ir dedam ant mėsos, viską išmaišom, ir pilam alų. Šiek tiek pakepinam, kol alus pradeda putoti, ir išjungiam. Visą mėsą pilam į indą, kuriame troškinsis orkaitėje. Aš naudojau gilią ir didelę metalinę skardą, realiai tinka bet kas, nežinau ar gali būt skirtumas.
Tada susipjaustom svogūnus smulkiai. Galima naudoti tik baltus, ar tik raudonus, man patinka pamaišyt. Taip pat salierus riekutėmis, ir morkas riekelėmis ne visai plonomis. Pirmiausia pakepinam svogūnus iki tol, kol suminkštėja, tada sudedam morkas, salierus, pilam šiek tiek druskos, pipirų ir provansalio prieskonių (tiks ir kitokie, pagal skonį, man asmeniškai skanu su jais). Šiek tiek pakepinam, ir pilam viską į mėsą, gerai išmaišom, ir viskas, keliauja į orkaitę min valandai laiko. Pas mane buvo 1 val ir 15 min. Jei matom, kad skystis visai išgaravo, ir jau sausa, tai pridėti vandens, bet paprastai turi užtekt.Kuo ilgiau troškinas, tuo mėsa minkštesnė, ir tirštėja padažiukas.
Kol mėsa troškinas, pasidarom bulvių košę.
Ir viskas, pilame ant bulvių košės ir ragaujame.
Mes valgėme su šviežiomis salotomis - salotų lapai, pomnidoriukai ,agurkas.

user posted image

galima ir su ryžiais,aišku,bet manau skonis geriau su koše.
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 03 02, 14:37)
Scveikutes,ateinu su blyneliais 4u.gif

būtinai bandysiu, nes rusų moteros teik daug gėrio sugalvoja thumbup.gif

QUOTE(Ulė @ 2010 03 03, 17:56)
Ryziu uzkepele

mano viena mėgstamiausių thumbup.gif tik aš sviestą dedu ant ryžių ir viską daaru iškart 1-os porcijos indeliuose ir dar kepu mikrobangėj blush2.gif grįžau sau viena namo, įkišau, iškepiau, valgau. tada grįš MB irgi įkišiu ir valgys irgi tik ką iškeptą blush2.gif

QUOTE(grange @ 2010 03 04, 01:02)

Mėsos troškinys aluje


kaip įdomu pabandyt būtų.. kaži po troškinimosi lieka alaus pėdsakai (kvapas, kažkoks kitoks skonis)? g.gif nes MB skeptiškai žiūri į naujoves...
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 03 04, 01:38)
kaip įdomu pabandyt būtų.. kaži po troškinimosi lieka alaus pėdsakai (kvapas, kažkoks kitoks skonis)? g.gif  nes MB skeptiškai žiūri į naujoves...

Kokiam vyrui alus nepatinka lotuliukas.gif Troskinau karka pagal Nerytes recepta aluje, tai alaus prieskonis tik siek tiek jautesi. Vaikai ir tie valge ax.gif Siulyciau rinktis kuo maziau kartu alu, kad nesijaustu kartumas 4u.gif
Atsakyti