QUOTE(S.N.A.S @ 2010 02 28, 13:16)
vykus vykus.. indo su dangčiu irgi neturiu, tai net nežinau ar man iškeps.. ar verta bandyt...
as kepu torto formoje ir man pavyksta labai gerai
tikrai megink
QUOTE(amorosa @ 2010 02 28, 13:43)
kepiau siandien ir as sia duonele. Ir
nepavyko , na tiesiog orkaiteje ji man beveik nepakilo, gavosi tokia lepioska. Na bet skonis geras , kazkuom formines duonos minkstinma primena. Mano orkaite dujine , be jokio termometro , tai sakau ,gal neikaista ji iki 240laipsniu, na tuo paciu ir neiskele. O tesla gavosi tokia pati kaip youtubeje kad parodyta , bet vat orkaite jau kelinta karta mane paveda.
mano nepavykes kepinys
nenusimink, bandyk dar karta, tik kai kepsi, kepk kokioj nors apvalioj formoj, pvz, torto forma, puodas koks nors, kuri galima statyt i orkaite
as irgi viena syki kepiau staciakampej ir man gavosi plokscias blynas
svarbu, kad tesla siektu indo sieneles....beje nepamirsk pries tai ikaitint orkaite, bei tuscia inda joje
tada isimk inda ir imesk tesla, taip, kad tavo orkaitej viskas tvarkoj, megink kaip as parasiau ir tikrai pavyks
ir nepamirsk dar uzdengti inda folija 30min, po to kepk dar 20 min be folijos
QUOTE(aguonele @ 2010 02 28, 14:24)
zinai neskaiciau to recepto, bet patarciau pries saunant i orkaite dar gerai pakildinti siltoj vietoj
mano orkaite taip pat dujine, bet as pries pasaunant mielinius kepinius dar koki gera pusvalandi pakildinu siltai ,ir kai pakyla pasaunu kepti
na siaip si tesla pagal recepta turi dvi valandas pries kepima pastovet, subresti ir aisku kazkiek per ta laika pakyla ji