Įkraunama...
Įkraunama...

Per didelis kūdikio svoris

o mano vyrutis pirmus menesius priauginejo po 1,5kg, nuo kevirto menesio sustojo, buvo net numetes 100g(viduriavo), tai dabar per menesi vos 300g priaugam... verysad.gif atrodo valgo normaliai...
Atsakyti
QUOTE(***** @ 2010 04 17, 17:52)
o mano vyrutis pirmus menesius priauginejo po 1,5kg,  nuo kevirto menesio sustojo, buvo net numetes 100g(viduriavo), tai dabar per menesi vos 300g priaugam... verysad.gif atrodo valgo normaliai...

Mano mergyte dabar priaugo 300g irgi, nes juk tokie leliukai jau daugiau juda, tai ir svoris nebe taip auga smile.gif Tai, kad ner ko cia liudeti, juk ir mamytei lengviau nesioti, kai ne po 1kg priauga 4u.gif
Atsakyti
mano sunelis toks burbuliukas 4u.gif dabar yra 3men ir11dienu ir yra 63cm ,o sveria 8kg. pirma men priaugo 1,5kg antra vos ne1,8kg per si men 1kg g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skryne @ 2010 04 16, 11:56)
Gerai, kad radau šitą temelę, nes ir pati jau buvau šiek tiek sunerimusi dėl savojo pypliuko.. Mes gimėm 2690g, o dabar svėrėmės 4mėn ir tada jau svėrėm 7490g., bet ūgis 64cm, o gimėm 49cm. Tačiau jis neatrodo, kaip storuliukas, o yra tiesiog tvirtų kaulų, kaip mamytė  biggrin.gif

mes irgi gimem 49cm.ir 2910g.4men.be savaites sverem 8kg.62cm.druckis,kauliukai tvirtus ,yra i ka ,as pati auksta,stambiu kaulu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cud@bury: 19 balandžio 2010 - 00:24
dėl svoio pergyvent nereikia, iš pradžių jis auga pio 1-1.5 o vėliau tik gramais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krisle159 @ 2010 03 18, 17:25)
Musu "maziulis" sveria net 10 kg ir yra 69 cm, o dar tik 4 men  biggrin.gif  kaip  sakau visas i tete  mirksiukas.gif  ir nesuku del to galvos nes sunelis nera riebuiliukas, tiesiog stambus vyras bus  thumbup.gif  ir daktare juokesi kad kaip metinukas musu vaikutis. Manau kad reiketu susirupinti tuomet kai ugis butu apie 55 cm ir svoris net 8 kg, tada gal ir kazkas negerai.  g.gif

Augam kaip i taska blush2.gif mes gimeme 3810g, 53cm. Dabar ciut virs 4 men ir sveriame netoli 10kg. doh.gif ugis jau kogero 70cm bus doh.gif Zodziu vyras rimtas. O valgo tik MP. Atrodo ir sveikas ir grazus wub.gif Beje, dviem dantukais didziuojames ir mes nuo 3men ir 17dienu...
Atsakyti
mano zuikis 9 men sveria 10.5 kg...kazkaip atrodo nemazai..bet jis nera storas.o toks "nemazas", tvirtas vyrukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ghinta @ 2010 04 08, 19:10)
mano lelka gime 3,700kg  smile.gif o 3 menesiu svere 7kg ir 63 cm.  smile.gif dabar tuoj bus 4 menesiukai tai eisim pas gydytoja bet manau jau svers 8kg gal net su biskiuku.valgo pas mane tai daznai bigsmile.gif diena vos ne kas valanda,nakti tai kas 3-4 val. tik kai pati maitinu nezinau kiek ji to pieniuko ml suvalgo rolleyes.gif siaip manau viskas pas tave gerai ir ne per daug. thumbup.gif jei kas butu negeraj gydytoja pasakytu rolleyes.gif

O jums gydytoja nieko nesake kad per daznai valgo ir pan? nes mums 3 men su trupuciu ir sveriam 7kg400g, valgom kas 3val, buna kad ir kas 2val, tai gydytoja sake kad per daznai, nes reiktu kas 3-4val... tai taip idomiai.. (Nakti valgyt nesikeliam)
Atsakyti
Mano vyrukas 2 menesiu staibus, ir abu menesius po 1.5 kg doh.gif man atrodo per daug doh.gif
Atsakyti
mano damai greit 8men sveriam 10kg.o ugis 74 cm.gydytoja sake kad truputi per aukstos i per stambios.
Atsakyti
QUOTE(kleckiukas @ 2010 04 19, 18:12)
Mano vyrukas 2 menesiu staibus, ir abu menesius po 1.5 kg  doh.gif  man atrodo per daug  doh.gif

Man atrodo kad tai yra visiskai normalu. Mano mazius pirma menesi priaugo 2300g. Gydytoja stebejosi kad maitinu krutim. Butu problema jei ne pati maitinciau,tai tikrintu diabeta. O jei krutim,tai yra visiskai normalu.
Atsakyti
PRADES LAKSTYTI SVORIS MAZIAU AUGS
Atsakyti