Įkraunama...
Įkraunama...

Per didelis kūdikio svoris

10 men, 10kg
Atsakyti
Mano suneliui 5,5 men sveria 9,60kg, ugis apie 72cm, net nebuvau susimasciusi. kad mano leliukas yra per didelis ir kad jam kazkas ne taip, tiesiog tuom laaabai didziuojuosi biggrin.gif kad jis toks didelis, stiprus ir sveikas, kad taip greitai vystosi ir pralenkia savo bendraamzius...Jau nuo 3,5 men su vaikstyne laksto, nuo 3 men dantukai isdygo, nuo 2 sav galvyte laike. Negyvenam pagal jokias knygas ir lenteles ar nustytas normas...Dziaukites kad mazylis didelis ir stiprus, o lasinuku perteklius nukris pradejus sliauzioti, vaikscioti ir kai dantukai prades dygti. Manajam dygstant dantukams svoris apstojo augti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledita1 @ 2010 04 14, 14:25)
Mano suneliui 5,5 men sveria 9,60kg, ugis apie 72cm, net nebuvau susimasciusi. kad mano leliukas yra per didelis ir kad jam kazkas ne taip, tiesiog tuom laaabai didziuojuosi biggrin.gif kad jis toks didelis, stiprus ir sveikas, kad taip greitai vystosi ir pralenkia savo bendraamzius...Jau nuo 3,5 men su vaikstyne laksto, nuo 3 men dantukai isdygo, nuo 2 sav galvyte laike. Negyvenam pagal jokias knygas ir lenteles ar nustytas normas...Dziaukites kad mazylis didelis ir stiprus, o lasinuku perteklius nukris pradejus sliauzioti, vaikscioti ir kai dantukai prades dygti. Manajam dygstant dantukams svoris apstojo augti unsure.gif

Ar ne per anksti nuo 3.5 mėn. su vaikštyne kūdikiui lakstyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukass @ 2010 04 14, 16:33)
Ar ne per anksti nuo 3.5 mėn. su vaikštyne kūdikiui lakstyti unsure.gif

Ir man toks klausimas iskilo unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kaatyteaa @ 2010 04 14, 16:03)
Ir man toks klausimas iskilo  unsure.gif  unsure.gif
Šiaip aš irgi nesupratau.
kineziterapeutai iš vis vaikų iki 9 mėnesių nerekomenduoja į vaikštynę dėti, nes tada vaikai tingi šliaužioti, ropoti, be to krypsta kojos. sad.gif
Atsakyti
Skaitau mamytes ir akys lipa lauk...
Sakot Jusu dideli vaikai. Musu mazulelis pries dvi savaites svere ~9.2kg, 68cm ugis. Dabar dar didesnis. Augam kaip ant mieliu. Neatrodo jis nutukes, yra didelis, stiprus vaikas. Turim du dantukus, galvyte laikyti pradejo anksti. Budamas 3 savaiciu "mokejo" viska, ka daro 2men kudikiai. Gydytoja vis sakydavo, kad "perdaug moka". Tikrai auga greiciau nei kiti bendraamziai. Sedasi nuo 3 menesio, aisku neatsiseda, bet pastoviai "banano" pozoje. Keliasi keliasi.... Valgo tik mano pienuka, nieko negauna daugiau. Na gydytoja patre duodi kokio obuolio ar sultyciu, del skonio receptoriu. Duodu Hipp'o sulciu pora sauksteliu vaikisku. Viskas. Tokia musu mityba. Primaitinti neskubam, nes ir taip labai augam.
Nezinau ar imanoma "pristabdyti" svorio augima. Jis valgo kas 2-3valandas po minute ar dvi. Retai kada pavalg normaliai. Nepamatuoju kiek jis suvalgo zisdamas kruti. Kazkada teko palikti ji su teciu, tai istrauke 160ml. Buvo gal 4h nevalges. Tikrai nera labai daug valgantis vaikas. Zinoma, dziaugiuos, kad jis toks stiprus, tvirtas. Dar budamas nestuke.gif buvo laaabai stiprus, duodavo taip, kad oj... Na ir auga vaikinas doh.gif
Beje, i menesi priaugame po 1.5kg. Ir taip kiekviena... Gime 3810 ir 53cm...
Atsakyti
Gerai, kad radau šitą temelę, nes ir pati jau buvau šiek tiek sunerimusi dėl savojo pypliuko.. Mes gimėm 2690g, o dabar svėrėmės 4mėn ir tada jau svėrėm 7490g., bet ūgis 64cm, o gimėm 49cm. Tačiau jis neatrodo, kaip storuliukas, o yra tiesiog tvirtų kaulų, kaip mamytė biggrin.gif
Atsakyti
sveiki,manoji dukryte gime 4002 kg 53 cm.jai dabar 5 men o sveria 8 kg 800 g 74 cm..valgo daug,bet nepergyvenu rolleyes.gif
as nuo 4 men i vaikstyne sodinu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantuciukas: 16 balandžio 2010 - 15:31
Sveikutes, mano angelelis gime 3805gr, o ugis 55cm. Dabar mums lygiai 4 mėnesiai sveriame 7200gr o ugis 66cm, augam gerai 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(soul... @ 2010 04 05, 18:04)
Na manau mes irgi galim prie rekordininku lygiuotis... Gimem 3.5 kg, 1 menesio sverem 5.5 kg,o dabar pusantro menesio,kai pasveriau- issigandau- 8 kg. Rytoj eisiu pas daktara,nes man atrodo nenormalu tiek daug priaugti...valgo tik MP.

Vis tik musu svarstykles blogai rode... doh.gif , poliklinikoj pasvere,tai 6,4 kg, o dabar du menesiukai, tai pirmadieni eisim,bet manau, kad virs 7 kg sveria..bet vis tiek kaip ant mieliu augam... thumbup.gif
Atsakyti
Papildysiu savo statistika smile.gif

Gimeme 4,550kg, 59cm
1 menesio - 5,9kg, 60cm
2 menesiu - 7,5kg ir 63cm
3 menesiu - 8.6kg ir 67cm
4 menesiu - 9.6kg ir 69cm smile.gif

O ne per anksti vaikuti sodinti i vaikstyne nuo 3,5 men??? Kadangi musu vaikinuka darosi sunku nesioti, tai galvojome apie nesiokle, paklausiau siandien savo pediatres, tai vienareiksmiskai pasake, kad nepirktumeme jos, kadangi vaikas yra dar mazas, bet sunkus, todel gali stuburiukas iskrypti.
Atsakyti
3.5 men vaikstyne tikrai anksti blink.gif
Atsakyti