Manau, kad kiekvienas vaikutis turi savo individualią svorio ir ūgio kreivę. jei mažylis neturi įgimtų bėdelių, maitinamas mamos pieniuku - nuo jo tikrai niekada nebus antsvorio - viskas normalu.. su mišinukais gal šiek tiek sudėtingiau, bet jei gydytojai nemato problemos - tai reiktų mums visoms nusiraminti ir džiaugtis sveikais šiuolaikiniais vaikais.
Mano pirmoji dukryte gimė 4900g ir 57cm, po metų svoris sustojo ties 11kg ir dabar tesveria..14kg
O dabar pagimdziau dukrytę, kuri sveria 3460g ūgis 53cm- man ji mazute, tai vat kaip būna...
viskas yra taip kaip yra
Mes esam 1 menesiuko sveriam 5195g ugis 58 cm. Gimem 3640 ir 54.Per menesi priaugom 1.5 kg as manau kad per daug taip staigiai toki svori priaugt. maitinu tik MP nieko kito neragavo dar ar normalu ???
QUOTE(kleckiukas @ 2010 03 25, 12:29)
Mes esam 1 menesiuko sveriam 5195g ugis 58 cm. Gimem 3640 ir 54.Per menesi priaugom 1.5 kg as manau kad per daug taip staigiai toki svori priaugt. maitinu tik MP nieko kito neragavo dar ar normalu ???
zinoma,kad normalu,mes tai pat pirmus du men po 1.5kg priaugdavom,tik veliau po maziau
QUOTE(nesvarbu27 @ 2010 03 25, 17:32)
zinoma,kad normalu,mes tai pat pirmus du men po 1.5kg priaugdavom,tik veliau po maziau
Kazkaip daug atrodo na jei gerai, tai nebesijaudinsiu, aciu
QUOTE(kleckiukas @ 2010 03 25, 19:46)
Kazkaip daug atrodo na jei gerai, tai nebesijaudinsiu, aciu
Kūdikiams normalu pirmuosius mėnesius priaugti po kilogramą, vėliau priaugamas svoris mažėja. Nepergyvenk viskas tikrai gerai
Aišku, kad viskas normalu.
Mano mažoji 2 mėn. svėrė 6.700 kg, o ūgio 64 cm buvo. (Dabar gal jau šiek tiek vėl paaugom ).
Mano mažoji 2 mėn. svėrė 6.700 kg, o ūgio 64 cm buvo. (Dabar gal jau šiek tiek vėl paaugom ).
QUOTE(triuliu @ 2010 03 22, 09:56)
6men 10kg labai rauslytes sunta, bijau vasaros
maniskis 4men buvo 9 kg ir dabar jau turbut yra apie 10kg. laukiam 6ojo menesiuko, esam dickiai, bet del to nesijaudinam. Maitinu pati.
QUOTE(elikule @ 2010 03 29, 21:57)
maniskis 4men buvo 9 kg ir dabar jau turbut yra apie 10kg. laukiam 6ojo menesiuko, esam dickiai, bet del to nesijaudinam. Maitinu pati.
Oho, kokie Jūs dideli turbūt didelio svorio mažylis buvo, kai gimė. Maniškei beveik 10 mėn., tai panašiai tiek dabar sveria
QUOTE(Doviliukass @ 2010 03 29, 22:02)
Oho, kokie Jūs dideli turbūt didelio svorio mažylis buvo, kai gimė. Maniškei beveik 10 mėn., tai panašiai tiek dabar sveria
visi stebisi, kad mes tokie dideli . o gime tai visai nedidelis. tik 3,200 o ugis 51 cm. Jau 6 savaiciu jis svere 6kg. labai sparciai auga. Bet yra isisiurbes i mano kruti. viskas as jam: ir ciulptukas nusiraminimui ir niam niam . pirmaji menesi mes tik ir gulejom lovoje dviese ir valgem . Bet nemanau , kad tai labai blogai, jei jam norejosi
QUOTE(elikule @ 2010 03 29, 22:35)
visi stebisi, kad mes tokie dideli . o gime tai visai nedidelis. tik 3,200 o ugis 51 cm. Jau 6 savaiciu jis svere 6kg. labai sparciai auga. Bet yra isisiurbes i mano kruti. viskas as jam: ir ciulptukas nusiraminimui ir niam niam . pirmaji menesi mes tik ir gulejom lovoje dviese ir valgem . Bet nemanau , kad tai labai blogai, jei jam norejosi
Oho tikrai, kad sparčiai augat O mamos pienas kūdikiui tikrai nėra blogai, svarbiausia, kad to pienuko tik būtų ir jo užtektų, o kūdikis suvalgo tiek, kiek jam norisi
Šaunuoliai, taip ir toliau
QUOTE(kleckiukas @ 2010 03 25, 13:29)
Manau normalu
QUOTE(kleckiukas @ 2010 03 25, 12:29)
Mano mazyle irgi pirma menesi priaugo virs kilogramo. Veliau priaugtas svoris buna mazesnis.Taigi manau, nereikia pergyventi, viskas cia normalu.