Mano mazylis kai buvo 8 men svere 11.660kg o ugis 69cm. Jis dabar 10 men jau po truputi vaiksto, ropoja jau seniai bet svoris nenustoja augti . Ant paprastu svarslykliu jis sveria apie 13 o valgom tik 3 kartus per diena po 180ml kosytes vakare pienukas ir viskas (naktim nevalgom). Siaip mes zvalus ir judrus, bet...
Gal galit ka patart kad tas svoris taip neaugtu?
6men 10kg labai rauslytes sunta, bijau vasaros
QUOTE(triuliu @ 2010 03 22, 10:56)
Pabandyk kremuka Oilatum. As ji naudoju ir jokiu issutimu Gal ir jums pades
QUOTE(langolf @ 2010 03 22, 03:09)
Mano mazylis kai buvo 8 men svere 11.660kg o ugis 69cm. Jis dabar 10 men jau po truputi vaiksto, ropoja jau seniai bet svoris nenustoja augti . Ant paprastu svarslykliu jis sveria apie 13 o valgom tik 3 kartus per diena po 180ml kosytes vakare pienukas ir viskas (naktim nevalgom). Siaip mes zvalus ir judrus, bet...
Tris kartus maitinti toki mazuti dar ankstoka man atrodo . Manoji irgi ne is smulkiuju, ji 6 men svere 9 kg. . Gal seip stambus vyrukas kolkas, veliau kai prades lakstyti ir priaugines maziau
QUOTE(langolf @ 2010 03 22, 03:09)
Na manau valgyti 3 kartus per diena yra tikrai normalu. Kaip prades begioti svoris tikrai taip nebeaugs. Beja juk vyrukas auga maniskiui dabar 11,5men sveriam 12.400kg o ugis 79cm
QUOTE(triuliu @ 2010 03 22, 09:56)
Maniske 5men svere 9 kg. Tai kita men speju taip pat bus 10 kg. Irgi suntam, bepantenas nera labai veiksmingas, bandysiu sudocrema nusipirkt
maniske 10 men ,sveria 8100 gr,sunkiai svoris jai kazko auga,nors valgo tikrai neblogai. o gime didele beje 4080 gr. ugis dabar 72 cm
QUOTE(Bombonciuke @ 2010 03 24, 00:03)
Maniske 5men svere 9 kg. Tai kita men speju taip pat bus 10 kg. Irgi suntam, bepantenas nera labai veiksmingas, bandysiu sudocrema nusipirkt
Nors ne į temą, bet pabandykit nusipirkti pataisų miltelių. Aš savo mažylei naudoju ir odelė gražutė, jokių paraudimų ir jokios chemijos, naturalus produktas. O sudocremas netiko.
O į temą: 3 mėn svėrė 6900 g
Sveikos, mamytes , as taip pat sunkiasvori auginu, mano maziukas 8men. sveria 11,7 kg ugis 76cm. Siunte mus del to svorio pas endokrinologa pasikonsultuot ar nera kokios ligos, bet nieko nerado, tiesiog stambus vaikas gal genai tokie, as pati nesu is kuduju ir vyras nekudas, manau nereikia jaudintis, jei vaikas sveikas
QUOTE(segute @ 2010 03 24, 19:18)
mes irgi su svoriu vargom pirmais men priaugdavo po 1.5kg ir taip kiekviena men dabar jau kaip ir truputi pristojo augt sunku kai reikia tokius galiunus panesiot
Taip,taip del nesiojimo tai sutinku, man paciai net svoris krenta