Musu mazasis gime 3,550 kg, 53 cm
dabar esame 3,5 men, kai sveremes pries dvi savaites, sverem 7,9 kg..
klausiau seseles, ar ne per daug, tai sake pagal ugi (65 cm), sveriam dar normaliai.
na, putlutis tas mano vaikiukas, putlutis, bet maitinu pati, negi neduosi kruties kai praso (o praso kas 2-2,5 val, tai manau yra normalu)
Gimė 3kg 800g. 53cm, o 5 mėn svėrė 7kg800g 62 cm
gimė 4350gr mums 2mėn sveriam 6300g
Vajey, aš jau šiandien sunerimau...du mėneskiukai o sveriam 5,9kg, storulikė tokia ji pas mane, nors gimė tik 3070kg. pirmą mėnesį valgė MP dabar mišinuką. Valgo po nedaug (50 ar 60g) bet dažnokai, sakė daktarė geriau tegu valgo po 150 bet rečiau, bet kaip ją priversti jei ji nebenori tuo momentu...???
Sveikos,
Maniškis gimė 4340 g. ir 59 cm. ūgio ir ką dabar penkiametis, ištysęs, kūdas tik kauliukai ir matosi
Maniškis gimė 4340 g. ir 59 cm. ūgio ir ką dabar penkiametis, ištysęs, kūdas tik kauliukai ir matosi
Sweikos mamytes mano mazyle gime 2.900g ugis 52 cm. Dabar mums 8men ir sveriam 10 kg, o ugis 77cm, gydytoja sake kad nedaug truksta iki antsvorio ir ugis per didelis pagal amziu.Gal maziau duoti valgyti? Apetitu nesiskundzia mazyle....o del ugio ar gali buti kokiu problemu jei ir toliau taip sparciai augs? Is vyro puses seimoje visi auksti Tai gal but viskas normalu? Mergaite zvali, judri jauciasi puikiai
QUOTE(remagne21 @ 2011 12 01, 13:57)
Sweikos mamytes mano mazyle gime 2.900g ugis 52 cm. Dabar mums 8men ir sveriam 10 kg, o ugis 77cm, gydytoja sake kad nedaug truksta iki antsvorio ir ugis per didelis pagal amziu.Gal maziau duoti valgyti? Apetitu nesiskundzia mazyle....o del ugio ar gali buti kokiu problemu jei ir toliau taip sparciai augs? Is vyro puses seimoje visi auksti Tai gal but viskas normalu? Mergaite zvali, judri jauciasi puikiai
nera ko nerimauti,viskas yra gerai,nei ugis per didelis,nei antsvorio yra tuo labiau,kad is vyro puses visi auksti svarbu vaikas gerai jauciasi mano 4 men 69cm ir 8,2 kg
mano mažylė dabar 8mėn sveria 10kg, manau pats tas
QUOTE(silva@3 @ 2011 05 10, 12:13)
Sveikos, mamytės. Labai ačiū, kad pasidalinate savo patirtimi. Auginu jau trečią berniuką, bet neaiškumų ir neramumų vis tiek iškyla
Mano trečias "mažylis" dabar jau 4 mėnesių, o yra 9900g svorio ir 70cm. Gimė būdamas 4020g ir 57cm. Pirmieji du sėkmingai tilpo į visas "lenteles". Na, o šis brėžia savo ūgio ir svorio kreivę. Maitinu pati ir kol kas nieko papildomo jis negauna. Kas mėnesį priauga po 1,5 kg.
Smagu buvo sužinoti, kad yra daugiau mamyčių, turinčių didelius lelius .
Mano trečias "mažylis" dabar jau 4 mėnesių, o yra 9900g svorio ir 70cm. Gimė būdamas 4020g ir 57cm. Pirmieji du sėkmingai tilpo į visas "lenteles". Na, o šis brėžia savo ūgio ir svorio kreivę. Maitinu pati ir kol kas nieko papildomo jis negauna. Kas mėnesį priauga po 1,5 kg.
Smagu buvo sužinoti, kad yra daugiau mamyčių, turinčių didelius lelius .
Sveikutės ir vėl Štai mes ir sulaukėm metukų, o ta proga pasisvėrėm ir pasimatavom. Turim 11 kg 800 g ir 84 cm. Esame vidutinio svorio ir labai aukšto ūgio. Tai gi, ne visada reikia bijoti didelio svorio pirmaisiais mėnesiais. Ačiū dievui, mūsų gydytoja protinga ir visąlaik sakė, kad augimo dinamika yra labai individualus dalykas ir be reikalo negąsdino.
Beje, vaikščioti pradėjo 10 mėnesių.
Visoms linkiu kantrybės ir stiprybės auginant savo džiaugsmelius