Įkraunama...
Įkraunama...

Per didelis kūdikio svoris

QUOTE(rabelkyte @ 2011 09 23, 23:03)
ne is niekur.. as atsakiau tap kaip teta nepikta paklausei  mirksiukas.gif
1. Na, apie raciona as Tamstai jau atrasiau (kas liecia mano vaika). O ka daryt jei ir racionas geras ir gydytojai nieko neranda  g.gif  vistiek ieskot bedu kur ju ner?  g.gif
2. O putlus vaikai negali buti grazus  unsure.gif

Nu gi as ne jum asmeniskai rasiau blush2.gif jei viskas tvarkoj, tai ir sedekit ramiai. Rasiau apskritai....

Man putlus negrazu, galit uzmust mane uz tai doh.gif lotuliukas.gif kiekvienas turim savi skoni tongue.gif

"Geriau nedavalges" aisku, kad nereiskia tu baisybiu, kurias jus cia priraset doh.gif
Pvz. mano vaikas. Buna dienu kai jisai nesuvalgo net puses dienos normos, ir as jam nesistengiu jos ikist. Jisai valgi tiek kiek nori, be jokiu ikalbinejimu, ir mociutem neleidziu kitaip maitint.

Nu, merginos, dar pasikartosiu, rasiau apskritai, ne kiekvienai asmeniskai. Taip jei gauna tik MP, bet juk tik MP gauna iki 6men, galima nesirupint, o paskui verta. Nes riebaliniu lasteliu kiekis auga tik iki keliu metu, paskui tos lasteles tik pacios dideja. T.y. ka idesit dabar, atsilieps po 30m 4u.gif
Atsakyti
nesuprantu, ko čia drąskotės-pradės vaikščiot vaikai ir nutirps tie kilogramai. Juk vaikas vaikui nelygu, maniškė nei minutės neišbūna rami-muistosi, vartosi, maskatuoja su rankom kojom iki kol užmiega. Kiti leliukai žymiai ramesni, tai gal ir auga tas svoris labiau.
Atsakyti
Kiekvienas vaikas skirtingas ir maziau ar daugiau juda, mums 9men, sveriam 7700gr, visi sako oj kiek mazai, bet ji daug juda, ugis atitinka svori kaip daktare sako (69cm), vaikas laimingas ir nekreipiu as demesio i kitu reolikas kokia inai coliuke;) toks sudejimas, o ir aplamai, inai man visai neatrodo maza, jau tokia didele;)))
Atsakyti
kam perdidelis, o kam per mazas -mano vaikas beveik 10 men sveria 8,800 kg,ugis 76cm labai prastai valgo , labai judrus , dar nera buve,kad nueitumem pas daktare ir pagirtu del svorio, vis siuncia tyrimu darytis ir vis nieko neranda doh.gif as jai sakau, vyras mano liesas mazas buvo ir ilgas , pirmas sunus lygiai toks pat .galu gale gi mes visi skirtingi -vieni stori,kiti ploni , vieni siauraakiai , kiti didziaakiai vieni tamsiaodziai ,kiti baltaodziai , toks pasaulis mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes gimem 3.3 kg ir 53 cm.
Per pirma menesi priaugom 2 kg blush2.gif O kitus menesius maziau. Na dabar beveik 4 men., tai svoris 6.7 kg, ugis apie 64 cm. 4u.gif Maitinu MP.
Atsakyti
Mums 11 men sveriam 9 kg ir esam 76 cm.
Atsakyti
mums 3,5 men, o sveria 7,9 kg, pirma ir antra men priaugo po 1,4kg, si - 1,1kg smile.gif maitinu MP, bet nemanau, kad labai blogai, jei daugiau svorio priaugam, kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
Gimė 4100 g 54 cm
1mėn. 5300 g 59 cm
2 mėn. 6200 g 63 cm
Atsakyti
mes gimem 4 kg, 56 cm, per menesi priaugom 2 kg ir 3 cm, dabar beveik 2 menesiu sveriam 7 kg. Per daug ar per mazai, cia nuo kiekvieno vaiko priklauso smile.gif
Atsakyti
Mano 2 men 60 cm ir 6,100 kg 4u.gif
Atsakyti
Mes 2men buvom 6.600kg ir 66cm.,vakar suejo 3men,eisim pas gyd,matysim kiek dar paaugom.Aukstas vaikas,i teveli turbut (198cm.) jauciu pagal rubelius,kad per ta men dar gerokai i ugi pasistiebem,o va putlutis nera,svoris pagal ugi nedidelis.Gimem 4.2kg,56cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astabil @ 2011 10 05, 13:46)
Mes 2men buvom 6.600kg ir 66cm.,vakar suejo 3men,eisim pas gyd,matysim kiek dar paaugom.Aukstas vaikas,i teveli turbut (198cm.) jauciu pagal rubelius,kad per ta men dar gerokai i ugi pasistiebem,o va putlutis nera,svoris pagal ugi nedidelis.Gimem 4.2kg,56cm smile.gif

Musu aukstaugis sunelis irgi gime 56 cm, 4,2 kg. rolleyes.gif Dabar jau jam trys menesiukai ir sveria 7,6 kg, o ugis 69 cm. Nuo praejusio menesiuko priaugo tik 500 g, nors pirmus du menesius priaugdavo po ~1,5 kg. Bet juk negali vaikas visada taip sparciai augti. blush2.gif
Atsakyti