Mano zirniukas gime 3870g dabar mums 9 men sveriam 11kg viskas pagal normas
QUOTE(willijag @ 2010 02 18, 12:55)
manoji 3men pagal kazkokias normas atitinka 6men kudiki ir pagal svori ir pagal ugi gydytoja sake, kad viskas cia normaliai sake, kai prades sliauziot,prasides primaitinimai, taip nebeaugs, tai nusiraminau.
pas mus taip pat. mano mergina gime 56 cm ir 4044g. dabar beveik 3 men jau sveria 7 kg ir 66cm didzioji puses metuku tokia buvo mes su vyru nelabai auksti mano 168 jo 175. kaip ji pas mus tokia didcke
kartais net neramu pasidaro, bet maitinu savo pienu, ir gydytoja sako kad viskas tvarkoje. tai matyt kad krepsinike bus
Mes gimem 3,800. Dabar mums 5 men, sveriam apie 9 kg
QUOTE(rindindin @ 2010 02 15, 23:46)
musu berniukas per pirma menesi priaugo beveik pusantro kg (valgo MP), tai gydytoja santariskese mane eme barti, kad nupenesiu vaika ir liepe vandeni duoti ir soskyte. bet minttyse tik pasijuokiau is jos barimu ir toliau maitinu tik savo pienuku kada nori ir augam graziai:). nesuprantu, kaip medikai gali tokias nesamones patarineti...
O mano sunelis per pirma menesi priaugo 2300 g... Tai gyd ir prisaikdino maziau duot valgyt ir kist zinduka Jau matau kaip norinciam valgyt vaikeliui aiskunu, kad dar negalima, nes gydytoja liepe maziau valgyt...
Juo labiau, nuo mp netunkama.
Antra menesi priaugo 970 g...
maniskis irgi is didesniu beveik 9men o su mano draugiu pusantru m vaikuciais vienodas, uz kai kuriuos net daugiau sveria, gime 4160g 7.5men svere 12.5kg dabar kokius 13 tai tikrai bet jis tikrai nera storas jis tiesiog didelis matyt bus auksto ugio ir stambaus sudejimo
QUOTE(*INSOMNIA* @ 2010 03 10, 20:10)
maniskis irgi is didesniu beveik 9men o su mano draugiu pusantru m vaikuciais vienodas, uz kai kuriuos net daugiau sveria, gime 4160g 7.5men svere 12.5kg dabar kokius 13 tai tikrai bet jis tikrai nera storas jis tiesiog didelis matyt bus auksto ugio ir stambaus sudejimo
Mano trimetukė tiek sveria
siaip vaikai kai jau pradeda vaiksciot daugiau jau tada y ugi auga o ne svori, tai uz poros menesiu gal jau nebeaugs taip stipriai.. o trimetukei 13kg mazoka...
QUOTE(laukinukė @ 2010 03 10, 22:42)
Mano trimetukė tiek sveria
na mergytes, kaip taisykle smulkesnes ir lieknesnes buna
ogo 8men 13kg, vyras azuolas ir ne kitaip
mes giriames metuku laiko cieli 11kg
mes giriames metuku laiko cieli 11kg
Na mes beveik 9 men. sveriam kazkur apie 9.4 kg.
Musu "maziulis" sveria net 10 kg ir yra 69 cm, o dar tik 4 men kaip sakau visas i tete ir nesuku del to galvos nes sunelis nera riebuiliukas, tiesiog stambus vyras bus ir daktare juokesi kad kaip metinukas musu vaikutis. Manau kad reiketu susirupinti tuomet kai ugis butu apie 55 cm ir svoris net 8 kg, tada gal ir kazkas negerai.