Įkraunama...
Įkraunama...

Per didelis kūdikio svoris

Mano zirniukas gime 3870g wub.gif dabar mums 9 men sveriam 11kg viskas pagal normas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(willijag @ 2010 02 18, 12:55)
manoji  3men pagal kazkokias normas atitinka 6men kudiki ir pagal svori ir pagal ugi smile.gif gydytoja sake, kad viskas cia normaliai smile.gif sake, kai prades sliauziot,prasides primaitinimai, taip nebeaugs, tai nusiraminau.

pas mus taip pat. mano mergina gime 56 cm ir 4044g. dabar beveik 3 men jau sveria 7 kg ir 66cm doh.gif didzioji puses metuku tokia buvo smile.gif mes su vyru nelabai auksti mano 168 jo 175. kaip ji pas mus tokia didcke ax.gif
kartais net neramu pasidaro, bet maitinu savo pienu, ir gydytoja sako kad viskas tvarkoje. tai matyt kad krepsinike bus ax.gif
Atsakyti
mano sunelis gime 3040kg o db jam 3,1savaite sveriam 7,100kg smile.gif
Atsakyti
Mes gimem 3,800. Dabar mums 5 men, sveriam apie 9 kg doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rindindin @ 2010 02 15, 23:46)
musu berniukas per pirma menesi priaugo beveik pusantro kg (valgo MP), tai gydytoja santariskese mane eme barti, kad nupenesiu vaika ir liepe vandeni duoti ir soskyte. bet minttyse tik pasijuokiau is jos barimu ir toliau maitinu tik savo pienuku kada nori ir augam graziai:). nesuprantu, kaip medikai gali tokias nesamones patarineti...

O mano sunelis per pirma menesi priaugo 2300 g... Tai gyd ir prisaikdino maziau duot valgyt ir kist zinduka doh.gif Jau matau kaip norinciam valgyt vaikeliui aiskunu, kad dar negalima, nes gydytoja liepe maziau valgyt...
Juo labiau, nuo mp netunkama.
Antra menesi priaugo 970 g...
Atsakyti
maniskis irgi is didesniu beveik 9men o su mano draugiu pusantru m vaikuciais vienodas, uz kai kuriuos net daugiau sveria, gime 4160g 7.5men svere 12.5kg dabar kokius 13 tai tikrai blush2.gif bet jis tikrai nera storas jis tiesiog didelis matyt bus auksto ugio ir stambaus sudejimo tongue.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *INSOMNIA*: 10 kovo 2010 - 20:11
QUOTE(*INSOMNIA* @ 2010 03 10, 20:10)
maniskis irgi is didesniu beveik 9men o su mano draugiu pusantru m vaikuciais vienodas, uz kai kuriuos net daugiau sveria, gime 4160g 7.5men svere 12.5kg dabar kokius 13 tai tikrai  blush2.gif  bet jis tikrai nera storas jis tiesiog didelis matyt bus auksto ugio ir stambaus sudejimo  tongue.gif  ax.gif  4u.gif

Mano trimetukė tiek sveria blink.gif
Atsakyti
siaip vaikai kai jau pradeda vaiksciot daugiau jau tada y ugi auga o ne svori, tai uz poros menesiu gal jau nebeaugs taip stipriai.. ax.gif g.gif o trimetukei 13kg mazoka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2010 03 10, 22:42)
Mano trimetukė tiek sveria blink.gif

na mergytes, kaip taisykle smulkesnes ir lieknesnes buna wink.gif
Atsakyti
ogo 8men 13kg, vyras azuolas ir ne kitaip bigsmile.gif
mes giriames metuku laiko cieli 11kg biggrin.gif
Atsakyti
Na mes beveik 9 men. sveriam kazkur apie 9.4 kg. smile.gif
Atsakyti
Musu "maziulis" sveria net 10 kg ir yra 69 cm, o dar tik 4 men biggrin.gif kaip sakau visas i tete mirksiukas.gif ir nesuku del to galvos nes sunelis nera riebuiliukas, tiesiog stambus vyras bus thumbup.gif ir daktare juokesi kad kaip metinukas musu vaikutis. Manau kad reiketu susirupinti tuomet kai ugis butu apie 55 cm ir svoris net 8 kg, tada gal ir kazkas negerai. g.gif
Atsakyti