Įkraunama...
Įkraunama...

Per didelis kūdikio svoris

QUOTE(ievvuuze @ 2011 07 06, 16:25)
3men 7,5kg ir 65cm

Jūsų Pauliukas gimė tą pačią dieną, kaip ir mano Augustukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2011 07 13, 15:21)
kaip smagu,kad pas jus tokie dickiai 4u.gif
mano mergyte gime labai mazo svorio tik 2,740. dabar 2men.ir 18dienu.sveria tik 4,900kg.valgo labai po mazai 100ml.ir daugiau niekaip neikisu verysad.gif vakar visa diena valge kas 3 val.ir po 130ml.tai buvau kaip ant sparnu,siandien vel suvalgo 90-100ml. verysad.gif  ir ka man tokiu atveju daryt g.gif valgo pieno misini smile.gif
dukryte yra zvali,vystosi gerai smile.gif

na jei mazyle auga gerai ir yra zvalus vaikutis, vadinasi jai uztenka ir 100 ml smile.gif o be to per 2 men priaugot 2 kg, tai cia manau normalus ir nieko daryti tikrai nereikia smile.gif tik klausimukas vienas, o kodel mamyte pati nemaitina? o misinuka duoda?
Atsakyti
Visada sakiau, kad geriau maza gimdyt, o dideli augint wink.gif Musu mergaiciuke irgi gime mazuciuke (tik 3120gr ir 51cm), o sulaukusi 3men jau buvo 6,5kg ir 64cm wink.gif Ir tikrai nematau tame jokios tragedijos, kad jos augimo kreive yra gerokai didesne, negu vidurkis. Visu pirma reiketu atsizvelgti i tevu kuno konstitucija (musu tete - aukstaugis, o ir as pati esu aukstesne, negu vid), o tik po to imt isgyvent, kad vaikiukas per daug ar per mazai priauga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svelnute86 @ 2011 07 14, 15:05)
na jei mazyle auga gerai ir yra zvalus vaikutis, vadinasi jai uztenka ir 100 ml smile.gif o be to per 2 men priaugot 2 kg, tai cia manau normalus ir nieko daryti tikrai nereikia smile.gif tik klausimukas vienas, o kodel mamyte pati nemaitina? o misinuka duoda?

mazyle neime kruties,as nusitraukdavau pieneli verysad.gif ir tai tesesi vos 3 savaites,paskui dukryte vel apsirgo,pagulde i ligonine 14 paru antibiotikai,as labai stresavau todel pienelis dingo verysad.gif o taip tikejaus ir galvojau maitint ilgai.
Atsakyti
Aiskutis tada smile.gif na nieko, augat ir taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvuuze @ 2011 07 06, 14:25)
3men 7,5kg ir 65cm

neblogai
thumbup.gif thumbup.gif

mano mazylei greit 10 men, o sveria tik 7.8kg doh.gif valgo kaip tankas, tik nezinau kur padeda rolleyes.gif (gime 3.9kg ir svoris nuo gimimo prastai auga doh.gif )
Atsakyti
na mano sunelis gime 3710 ir 50cm o dabar lygiai 4men svere 8,1kg ir 66cm, nesiskundziam taip pat svoriu ir apetitu smile.gif sia savaite vel eisim matuotis smile.gif valgo kas 2val 2.5val kartais kas 3 po 120ml tai nezinau cia daug skaitos ar norml.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dulce89: 17 liepos 2011 - 18:05
МŪsų sūneliui šiandien 2 mėn. Sveriame 5,200kg, kai gimė svėrė 3,200kg. Paaugome nuo 50cm kai gimė iki 58cm dabar. Beje, maitinu pati smile.gif
Atsakyti
5 mėnesiai- 9100g ir 74cm, valgo tik mano pienuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjūnė* @ 2011 07 19, 22:52)
5 mėnesiai- 9100g ir 74cm, valgo tik mano pienuką  smile.gif

oho kokie jus jau dideli 4u.gif mums 7 men ir sveriam 9.6 kg,ugis 72 cm smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zara** @ 2011 07 13, 16:21)
kaip smagu,kad pas jus tokie dickiai 4u.gif
mano mergyte gime labai mazo svorio tik 2,740. dabar 2men.ir 18dienu.sveria tik 4,900kg.valgo labai po mazai 100ml.ir daugiau niekaip neikisu verysad.gif vakar visa diena valge kas 3 val.ir po 130ml.tai buvau kaip ant sparnu,siandien vel suvalgo 90-100ml. verysad.gif  ir ka man tokiu atveju daryt g.gif valgo pieno misini smile.gif
dukryte yra zvali,vystosi gerai smile.gif

Maniskiui jau 7 men ir savaite,maitinu savo pieneliu,bet tenka ir misinuko duoti.tai vienos kruties net neistustina,o misinuko niekad nera suvalges daugiau kaip 100 ml,bet valgo uztai kas valanda ir nieko negaliu pakeisti.taip valgo nuo gimimo.

Atsakyti
QUOTE(cc-mark @ 2011 07 22, 00:24)

Maniskiui jau 7 men ir savaite,maitinu savo pieneliu,bet tenka ir misinuko duoti.tai vienos kruties net neistustina,o misinuko niekad nera suvalges daugiau kaip 100 ml,bet valgo uztai kas valanda ir nieko negaliu pakeisti.taip valgo nuo gimimo.

kad maniske daznai valgytu as taip nepergyvenciau,bet kad ji valgo vos ne kas 4 valandas blink.gif nuo vakar pakeiciau misinuka,bent jau kiek jo daviau istustina maziausiai 120 thumbup.gif gal misinuka ir reikejo pakeisti???? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cc-mark @ 2011 07 22, 02:24)
oho kokie jus jau dideli  4u.gif  mums 7 men ir sveriam 9.6 kg,ugis 72 cm smile.gif
Papildyta:

O kodel duodate misinuko, jei pienelio turite?
Atsakyti