Įkraunama...
Įkraunama...

Per didelis kūdikio svoris

Mes dviejų mėnesių svėrėm 6 kg. ir buvom 60 cm., trijų mėnesių svorį sužinosim šią savaitę mirksiukas.gif
Atsakyti
3 mėn. 7500g ir 67 cm smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
3men 7,5kg ir 65cm
Atsakyti
O mano 3men sunus sveria 8.2kg 70cm, gime 4130gr 55cm, padvigubino savo svori per 3menesiukus..
Atsakyti
Oho, tai jūsų ūgis nemažas kaip 3men kūdikio. Mūsų ūgis 71.5cm, svoris 8.9kg, o esam 6men.
Manau jūsų svoris pagal ūgį (tasai kūdikių indeksas) yra labai geras, nes mūsų skaitosi kiek didokas dėl svorio.
Atsakyti
Oho, kokiu diduciu cia yra! O kai mes 2 men sveremis, mums pasake, kad retai buna 6kg sverianciu 2men kudikiu g.gif
Atsakyti
Mes gimem 54 cm 3700g. daba esam 2 menesiu ir 18 dienu ir sveriam 8 kg, o ugis 64 cm, maitinu tiktai savo pienu. Sunku su sauskelnem, nes pagal jo amziu visos verzia liaskas, o didesnes per dideles del ilgio, rubeliai irgi musu nuo 6 menesiu jau nesiojami biggrin.gif Daktarai liepia retinti maitinimus nes valgo kas 1-1,5 val, pakolkas pavyko pratemti kas 2 valandas, o nakti keliasi 2 kartus. Bet vis tiek sunku, vaikinas labai jau megsta pavalgyti ir tik pabandyk neduoti, niekas nebepadeda kai isiklykia biggrin.gif Sunkoka dar ir toki svori nesioti, nes jis rankinukas pas mus, tad kartais pagalvoju, kad geriau jau butu smulkesnis...
Atsakyti
QUOTE(LaToja @ 2011 07 10, 13:37)
Mes gimem 54 cm 3700g. daba esam 2 menesiu ir 18 dienu ir sveriam 8 kg, o ugis 64 cm, maitinu tiktai savo pienu. Sunku su sauskelnem, nes pagal jo amziu visos verzia liaskas, o didesnes per dideles del ilgio, rubeliai irgi musu nuo 6 menesiu jau nesiojami biggrin.gif  Daktarai liepia retinti maitinimus nes valgo kas 1-1,5 val, pakolkas pavyko pratemti kas 2 valandas, o nakti keliasi 2 kartus. Bet vis tiek sunku, vaikinas labai jau megsta pavalgyti ir tik pabandyk neduoti, niekas nebepadeda kai isiklykia  biggrin.gif Sunkoka dar ir toki svori nesioti, nes jis rankinukas pas mus, tad kartais pagalvoju, kad geriau jau butu smulkesnis...

Mes 4 mėnesiu nešiojam 4+ pampers dydį. Nors sveriam 10kg, bet visi mažesni dydžiai veržia jam ir per pilvūzą ir per leškutes.
Atsakyti
QUOTE(LaToja @ 2011 07 10, 13:37)
Mes gimem 54 cm 3700g. daba esam 2 menesiu ir 18 dienu ir sveriam 8 kg, o ugis 64 cm, maitinu tiktai savo pienu. Sunku su sauskelnem, nes pagal jo amziu visos verzia liaskas, o didesnes per dideles del ilgio, rubeliai irgi musu nuo 6 menesiu jau nesiojami biggrin.gif  Daktarai liepia retinti maitinimus nes valgo kas 1-1,5 val, pakolkas pavyko pratemti kas 2 valandas, o nakti keliasi 2 kartus. Bet vis tiek sunku, vaikinas labai jau megsta pavalgyti ir tik pabandyk neduoti, niekas nebepadeda kai isiklykia  biggrin.gif Sunkoka dar ir toki svori nesioti, nes jis rankinukas pas mus, tad kartais pagalvoju, kad geriau jau butu smulkesnis...

Mano vaikas irgi didutis. Kai buvo menuo svere 5700g, ugis 57cm. Maitinimus man irgi liepė retinti ir duoti vandenuko, bet net nemąstau apie tokius dakykus. Žinok pradės vaikščiot ir susivienodins tas svoris. Nėra vaikas tragiškai per didelis, svarbu sveikatos problemų neturi, o dėl kitko neimu į galvą 4u.gif
Atsakyti
O kodėl niekas nerašo - ką mažyliai valgo? Tai juk svoriui labai svarbu ax.gif
Atsakyti
Tik mano pienukas, tad ir sveriam - 7500g ir 67 cm, esam 3 mėn ir 5 dienų lotuliukas.gif na dabar per karščius kartais duodu vandenuko atsigerti smile.gif
Atsakyti
kaip smagu,kad pas jus tokie dickiai 4u.gif
mano mergyte gime labai mazo svorio tik 2,740. dabar 2men.ir 18dienu.sveria tik 4,900kg.valgo labai po mazai 100ml.ir daugiau niekaip neikisu verysad.gif vakar visa diena valge kas 3 val.ir po 130ml.tai buvau kaip ant sparnu,siandien vel suvalgo 90-100ml. verysad.gif ir ka man tokiu atveju daryt g.gif valgo pieno misini smile.gif
dukryte yra zvali,vystosi gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zara**: 13 liepos 2011 - 15:24