Įkraunama...
Įkraunama...

Per didelis kūdikio svoris

musu panele 1 m svere 10 kg , su 80 cm ugiu wub.gif
Atsakyti
Mano irgi labai didele verysad.gif 9 men- 79 cm ir 12,5 kg. Nezinau, kazkaip pegyvenu kad tokia, bet gime ji 4400 g. ir 56 cm. Tikiuos kai prades vaiksciuoti susinormalizuos viskas. Biski nevikri del to ji, nesistoja pati.
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2011 05 19, 16:12)
Mano irgi labai didele verysad.gif  9 men- 79 cm ir 12,5 kg. Nezinau, kazkaip pegyvenu kad tokia, bet gime ji 4400 g. ir 56 cm. Tikiuos kai prades vaiksciuoti susinormalizuos viskas. Biski nevikri del to ji, nesistoja pati.

oho, tai jau yra ka panesiot:) mano irgi didele panele, mes beveik 9 men. dabar sveriam apie 11 kg. Tai vakare, jau kartais buna sunku pasilenkt, taip nugara skauda doh.gif Siaip tai man kudikiai storuliukai labai grazus smile.gif i savo irgi ziuriu ir negaliu atsigeret ax.gif tik aisku ir gaila ju vargsiuku... pavyzdiui mano lelyte labai greit suprakaituoja, o ir stotis irgi niekaip nesiseka, nors taip stengiasi smile.gif
o dar tie nuolatiniai klausimai ar seimoje nera linkusiu i apkunuma biggrin.gif nu zodziu pasiskaiciau ir apsiraminau, kad ne mano vienos su rinkutemis, nes siap aplinkui vien kudikiai manekenai:)
Atsakyti
Mums 7,5 mensiukai sveriam 9,5kg.Jau pradejau nerimaut gime tokia mazute o dabar svoris auga kaip ant mieliu.Valgo MP na ir nuo 6 men pradejom kosytes.Praita savaite buvom svertis tai sake kad kolkas nera ko nerimauti,kaip prades daugiau judet tai ir svoris sumazes.Kazkaip kai pati ziuriu i savo mazyte ji man neatrodo stora,bet kai kiti pamato iskart sako o kokia burbuliuke,nervina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte27 @ 2011 05 23, 12:38)
Mums 7,5 mensiukai sveriam 9,5kg.Jau pradejau nerimaut gime tokia mazute o dabar svoris auga kaip ant mieliu.Valgo MP na ir nuo 6 men pradejom kosytes.Praita savaite buvom svertis tai sake kad kolkas nera ko nerimauti,kaip prades daugiau judet tai ir svoris sumazes.Kazkaip kai pati ziuriu i savo mazyte ji man neatrodo stora,bet kai kiti pamato iskart sako o kokia burbuliuke,nervina verysad.gif

Reik dziaugtis tuo, kad pastebi vaika, vadinasi grazi mergyte. smile.gif O i tokius komentarus galima atsakyti, kad sveikos augate tai ir turite zandukus, kada gi juos daugiau tureti, kai bus didele reiks but lieknai, kad visiems patikt, o dabar pats metas zandams didesniems smile.gif Kaip butu blogai jei vaikas nevalgytu ir butu kuda vieni kaulai ir skura, o dabar tik mamytes rankos kencia, nes nesiot reikia dideli svori, bet niekis tai neamzinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaja271 @ 2011 05 23, 14:58)
Reik dziaugtis tuo, kad pastebi vaika, vadinasi grazi mergyte. smile.gif O i tokius komentarus galima atsakyti, kad sveikos augate tai ir turite zandukus, kada gi juos daugiau tureti, kai bus didele reiks but lieknai, kad visiems patikt, o dabar pats metas zandams didesniems smile.gif Kaip butu blogai jei vaikas nevalgytu ir butu kuda vieni kaulai ir skura, o dabar tik mamytes rankos kencia, nes nesiot reikia dideli svori, bet niekis tai neamzinai smile.gif

Labai aciu uz padrasinimus mirksiukas.gif Jo mamytei sunku nesioti ypac,kai mamyte nei 50kg nebesveria lotuliukas.gif Del to kad ji dabar burbuliuke nelabai nerimauju,tik bijau kad paaugus tokia nebutu,po to visi juoksis,pravardziuos vaika verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte27 @ 2011 05 23, 16:37)
Labai aciu uz padrasinimus mirksiukas.gif Jo mamytei sunku nesioti ypac,kai mamyte nei 50kg nebesveria lotuliukas.gif Del to kad ji dabar burbuliuke nelabai nerimauju,tik bijau kad paaugus tokia nebutu,po to visi juoksis,pravardziuos vaika verysad.gif

Tikrai nebijokit, mano vyresnelei 8 metai, ji mazute 6 men sver 9 kg aisku ugis buvo mazas dabar tiksliai nepamenu bet kazkur 61 cm, o dabar visi rubai platus, dar kol darzelin ejo buvo apvalesne, taciau tas apvalumas nebuvo toks isdribes ir tikrai nebuvo labai stora, o jei kartais jums atrodys, kad jusu vaikas burbuliukas leiskit sportuot i baseina ar siaip koki sporto bureli, labai naudinga.
Tikrai del to nereikia nerimauti, tuo labiau kai jus pati liekna, tai zinokit ir jusu vaikas bus lieknas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaja271 @ 2011 05 23, 17:52)
Tikrai nebijokit, mano vyresnelei 8 metai, ji mazute 6 men sver 9 kg aisku ugis buvo mazas dabar tiksliai nepamenu bet kazkur 61 cm, o dabar visi rubai platus, dar kol darzelin ejo buvo apvalesne, taciau tas apvalumas nebuvo toks isdribes ir tikrai nebuvo labai stora, o jei kartais jums atrodys, kad jusu vaikas burbuliukas leiskit sportuot i baseina ar siaip koki sporto bureli, labai naudinga.
Tikrai del to nereikia nerimauti, tuo labiau kai jus pati liekna, tai zinokit ir jusu vaikas bus lieknas smile.gif

Dar karteli aciu uz padrasinimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu mes penktadienį buvom pas daktarytę,tai sveriam virš 8kg, o ūgis jau 65,5 cm blink.gif 3 mėnėsiukai mums
Atsakyti
Maniske sveria 8800 ir 66 cm...neimu i galva visai, juolab, kad su vyru esam auksti ir kudi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte27 @ 2011 05 23, 12:38)

Labai jau jautriai reaguojat, nemanau kad kazkas noredamas izeisti ar pasijuokti taip sako 4u.gif Manaja irgi kai kas burbule pavadina nors 8 menesiu 7.5 svere ir i burbuliuke visai nepanasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lovella @ 2011 05 28, 21:30)
Labai jau jautriai reaguojat, nemanau kad kazkas noredamas izeisti ar pasijuokti taip sako 4u.gif Manaja irgi kai kas burbule pavadina nors 8 menesiu 7.5 svere ir i burbuliuke visai nepanasi biggrin.gif

Maniskę irgi burbule vadina.. Naglesnes senes ir storule pavadina . Nebekreipiu demesio kas ka sako. Man ji pati paciausia thumbup.gif thumbup.gif wub.gif cool.gif
Atsakyti