Įkraunama...
Įkraunama...

Per didelis kūdikio svoris

QUOTE(gaja271 @ 2011 05 15, 19:33)
mano mergaite 8 men ugis tik 68 cm bet sveriam 10,300kg, jau po truputi svoris pradejo mazeti. 6,5men ji byvo 64 cm ir svere 9,400 kg, na o 5 men jau ji turejo 9 kg. O gime mazuciute smulkuciute vienikauliukai buvo 51cm ir 3,020kg.per keleta men aplenke svoriu visus puse metu vyresnius draugus smile.gif Daktare buvo uzsiminusi, kad jai maziau valgyt duociau, bet as iskart pasakiau, kad badu nemarinsiu ir nerekdysiu vaiko, tai daugiau nei puse zodzio nesako. Pirma mergaite ir tokia sambi buvo, galnet stambesne, o dabar liekna panele smile.gif Ir as pati kudikis buvau apvalutis. O dabar neturiu labai dideliu problemu su svoriu. Taip kad viskas cia tvarkoj, jei vaikasvalgo reik dziaugtis 4u.gif

o pati maitini ar misiniu? smile.gif
Atsakyti
mano bernas 7 men ir 13 kg, 76 cm. Kustam!!!! akys padidejo, zandai sumazejo. Pagaliau pradejo daugiau i ilgi, o ne i ploti augti.
Tik vat, norejom i baseina,bet toki pilvuka swimming huggies sauskelnes labai jau spaudzia... ka cia daryti reiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(silva@3 @ 2011 05 10, 13:13)
Sveikos, mamytės. Labai ačiū, kad pasidalinate savo patirtimi. Auginu jau trečią berniuką, bet neaiškumų ir neramumų vis tiek iškyla  ax.gif
Mano trečias "mažylis" dabar jau 4 mėnesių, o yra 9900g svorio ir 70cm. Gimė būdamas 4020g ir 57cm. Pirmieji du sėkmingai tilpo į visas "lenteles". Na, o šis brėžia savo ūgio ir svorio kreivę. Maitinu pati ir kol kas nieko papildomo jis negauna. Kas mėnesį priauga po 1,5 kg.
Smagu buvo sužinoti, kad yra daugiau mamyčių, turinčių didelius lelius smile.gif .

oho, koks didelis berniukas bigsmile.gif mes 4 menesiu sverem 6.5 kg, tai maziukai su jumis palyginus. bet maniskis daznai ant ranku megsta buti, tai dziaugiuos, kad nera labai sunkus, o tai nepanesciau biggrin.gif
Atsakyti
Labas, astinka* smile.gif .
Ir aš norėčiau, kad jis lengvesnis būtų, nes jau rankų nebejaučiu nuo nešiojimo. Šiek tiek Ergo baby kupriniukas gelbsti, nes norisi, kad vaikas pasaulį ne tik iš vežimo matytų.
Šiaip tai jis vikrus, daug juda, verčiasi..., tik valgo kas dvi valandos doh.gif
Turėtų gi sustoti tas svoris augęs kada nors...
Vyresnėliai būdami metų apie tiek svėrė.

@ electrica
Jei tokiais tempais ir toliau augsim, tai jus turėtume pasivyti. mirksiukas.gif Bet tada aš jau jo turbūt nebepakelsiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silva@3: 16 gegužės 2011 - 19:56
QUOTE(silva@3 @ 2011 05 16, 20:52)
Labas, astinka*  smile.gif .
Ir aš norėčiau, kad jis lengvesnis būtų, nes jau rankų nebejaučiu nuo nešiojimo.  Šiek tiek Ergo baby kupriniukas gelbsti, nes norisi, kad vaikas pasaulį ne tik iš vežimo matytų.
Šiaip tai jis vikrus, daug juda, verčiasi..., tik valgo kas dvi valandos doh.gif

4u.gif - isivaizduoju, kaip pavargsta rankos, beveik 10kg tikrai ne juokas pakilnoti doh.gif nieko, mamuk, kaip nors - tuoj sedes, sliauzios, lakstys, tai ir svoris tiek nebeaugs ir tu pailsesi mirksiukas.gif
kaip idomu, kai turi su kuo palyginti ir kai vyresni visai kitokie buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(silva@3 @ 2011 05 16, 20:52)
Labas, astinka*  smile.gif .
Ir aš norėčiau, kad jis lengvesnis būtų, nes jau rankų nebejaučiu nuo nešiojimo.  Šiek tiek Ergo baby kupriniukas gelbsti, nes norisi, kad vaikas pasaulį ne tik iš vežimo matytų.

@ electrica
Jei tokiais tempais ir toliau augsim, tai jus turėtume pasivyti.  mirksiukas.gif  Bet tada aš jau jo turbūt nebepakelsiu  g.gif

Aga, pasivysite ir pralenksite mirksiukas.gif
As jau ranku nebejauciu, dabar jau nugara luzta. Gydytoja sako, kad tokie buna 1,5 metu vaikai... Tik vat kodel tada 2 metu rubeliai mazi??? unsure.gif
Mano abu vaikai dabar vienodai sveria - tik vienas kudas, o kitas storas.
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2011 05 15, 21:31)
o pati maitini ar misiniu? smile.gif

Taip taip pati maitinu smile.gif Tik jau gaila nebeilgai:( Nes paciai gyditis reik. TAi pradejau ozkos pienuka duot nes alergologe rekomendavo, maes mergaites truputuka alergiskos.
Atsakyti
mano mazyte 3 men , snd pasisvere yra 5500 g, ugis 61 cm, antra men is eiles priaugom po 600 g... gyd sako vajetau kaip mazai, bet mazyte jaciasi gerai, linksma, vystosi gerai, kraujukas geras... ar tureciau sunerimti? kaip jus galvoja? gal kam taip yra buve? beje, vago misinuka po 150 ml kas 3 val., nakti viena karta, gaunas ilgesnis tarpas.... gal reiketu koki sotesni misinuka ?
Atsakyti
QUOTE(juoduke @ 2011 05 17, 18:09)
mano mazyte 3 men , snd pasisvere yra 5500 g, ugis 61 cm, antra men is eiles priaugom po 600 g... gyd sako vajetau kaip mazai, bet mazyte jaciasi gerai, linksma,  vystosi gerai, kraujukas geras... ar tureciau sunerimti? kaip jus galvoja? gal kam taip yra buve? beje, vago misinuka po 150 ml kas 3 val., nakti viena karta, gaunas ilgesnis tarpas.... gal reiketu koki sotesni misinuka ?

manau normaliai priauga, neverta nerimaut smile.gif
Atsakyti
Sveikos! Ziurekit, ka drauge uzrode: nerealus dalykas, leidzia stebet lialiaus Vystymosi tendencijas

http://www.tevu-darz...orio-diagramos/
Atsakyti
Musu ponaitis 10 menesiu svere 12kg ir 78 cm, pagal lenteles turi 1 kg antsvorio, turejo 1,5 kg, bet pradejo ropoti ir nukrito svoris, maitinu pati smile.gif
Atsakyti
mano dvinukes 6men sveria 9kg200gr
Atsakyti