sveiki
gal mes sumusim rekordus
mano maziukas 3men. 8700kg
sedim ant dietos
Dukrytei 5 mėn. sveria 8.7 kg
Maniskei 2men.ir 10 dienu,sveriame 7kg,100gr.
Mums beveik 6 men ir sveriam apie 9,3kg
o mums jau 6 men ir sveriam 10,5 kg tai jau tikrai daug,bet ji nera tokia edrune kaip galima butu pasakyt.valgo i para 4 kartus.gyditoja sake kad jai daugiau svorio priauga, negu suvalgo.net nezinau ka ir daryt su ja,neduosiu valgyt tai uzsiklyks ji man.
Mano mažylei 5 mėn. ir sveria 7kg 100g. Ūgis 66,5 cm
O jūs mamytės dar ir į ūgį leliukų žiūrėkit Be to nepamirškit, kad vaikiukai augs ir išsitemps, taigi ir nebebus tokie putlučiai
O jūs mamytės dar ir į ūgį leliukų žiūrėkit Be to nepamirškit, kad vaikiukai augs ir išsitemps, taigi ir nebebus tokie putlučiai
mes prie dručkių
Mergytė keturiu mėn. 6,9 kg ir 60 cm. buvo. Jokios dietos, valgo MP, einant link 6 mėn pradeda mažiau priauti svorio, nes daugiau juda, tai į galvą neimu aš tų viršsvorių.
Mergytė keturiu mėn. 6,9 kg ir 60 cm. buvo. Jokios dietos, valgo MP, einant link 6 mėn pradeda mažiau priauti svorio, nes daugiau juda, tai į galvą neimu aš tų viršsvorių.
Musu sunus yra 6.5 menesiu, svoris 8 kg, ugis 71 cm
mes 5 men ir savaites ir sveriam 8.8 kg
joa, as irgi manau, kad nereiktu kreipti didelio demesio, jie juk tik valgo ir guli, kai prades sliauziot, vaiksciot, tai nukris tie nereikalingi kg
joa, as irgi manau, kad nereiktu kreipti didelio demesio, jie juk tik valgo ir guli, kai prades sliauziot, vaiksciot, tai nukris tie nereikalingi kg
QUOTE(rittusia @ 2011 02 23, 23:32)
Maniskei 2men.ir 10 dienu,sveriame 7kg,100gr.
Oho. O tai kiek gimete? Manoji 9 men. sveria 7 kg. 300 gr.