Mano dukryte gime 3,350 kg,53 cm.dabar jau 7 men ir sveria 9kg...storuliuke kaip reikiant...daktare sake,kad svoris auga taip del to,kad vis dar maitinu pati...
mes taip pat dar pilnai mp bet nelb aug svoris yr pagal viska normali nei daug nei mazai
maniske dukryte,gime 3,08kg,52cm,dabar jai poryt jau 4 men tai ji sveria 7,500,o ugis 64cm..pagal visokias lenteles ji kaip ir prie didesniu vaiku priklauso..tai nzn ar cia viskas gerai su ja,ar kazka daryt reik..juk valgyt nesumazinsi,uzsizviegs gi..
jai vaikiukas laimingas reiškia viskas gerai, prades ropot ir kris truputi į ugi išaugs dar
Man ir dėl saviškio neramu.Per pirmą mėn. 1kg. 600 g. bet maitinu ne MP o mišiniu. Kitą savaitę vėl eisim svertis ir matuotis tikuos kad bus mažiau.
QUOTE(EDITA* @ 2011 01 18, 21:54)
Man ir dėl saviškio neramu.Per pirmą mėn. 1kg. 600 g. bet maitinu ne MP o mišiniu. Kitą savaitę vėl eisim svertis ir matuotis tikuos kad bus mažiau.
Pirmus tris mėmesius vaikučiai auga staigiai ir daug mano mažylė irgi virš kilogramo priaugo ir net penkis cm pasistiebė o po trijų mėn viskas sulėtėja ir taip staigiai nei svoris nebeauga...
QUOTE(EDITA* @ 2011 01 19, 17:54)
Man pirmą mėn virš 2 kg. priaugo, bet pirmus mėn taip būna, po to po 1kg., tai gyd jau šaukė, kad per daug, bet dabar auga po 600gr., kuo toliau tuo mažiau priaugs, vidutinis priaugimas nuo 5-6 mėn yra 600gr. Dabar mano vaikiukas eina 6 mėn. sveria 7kg 600gr.
Papildyta:
QUOTE(vanilliuke @ 2011 01 08, 10:30)
Mano dukryte gime 2.698g labai mazute.Na o 8men svere 10.5kg Na bet jau pradejo ropoti ,vaikscioti isikibus tai manau greit pamesim zandukus
Mes ir maži gimėm 2kg 770, bet kai dėjau augti pirmus mėn. pralenkėm visus, tai dabar stabilizavosi augimas
QUOTE(samantila @ 2011 01 19, 09:29)
Pirmus tris mėmesius vaikučiai auga staigiai ir daug mano mažylė irgi virš kilogramo priaugo ir net penkis cm pasistiebė o po trijų mėn viskas sulėtėja ir taip staigiai nei svoris nebeauga...
Maniškis ir 5 cm. per mėn. Maitinčiau savo pienu tai neimčiau į galvą, bet kai mišiniu Bet pažiūrėjus nėra jis riebuilis (sesė didesnes rinkes turėjo).
Mūsų mažyliai šaunuoliai manau nereikia nieko pergyvent
mes gimem nemazos..3,945 kg ir 53 cm.. dabar 6 men. sveriam 8,3 kg ir esam 70 cm.. gydytoja sake siek tiek mazinti porcijas
mums jau 10.5 men sveriam beveik 12kg ,svoris labai pradejo augti, kaip mp pakeite misinukai,dabar jau stovi, po biskuti vaikstineja,daug juda mazylis,tai svoris nebeauga visiskai,manau viskas susitvarkis ir nebebus toks rubuiliukas
O mes gimem 3,800kg ir 56. Dar nera 6 men, o jau sveriam 8,3 ir gydytoja sako kad viskas idealu. Keista kad jusiske ragina mazinti porcijas.
QUOTE(Lovelyvixen @ 2011 01 21, 10:54)
mes gimem nemazos..3,945 kg ir 53 cm.. dabar 6 men. sveriam 8,3 kg ir esam 70 cm.. gydytoja sake siek tiek mazinti porcijas