Kiekvienas vaikas individualus. Mano kleckutis irgi pagal normas labai sunkus, bet dėl to nesijaudinu - pradės begioti - sulieknės.
Čia kūdikių ūgio ir svorio lentelė http://www.qen.ru/n_...sta-i-vesa.html
9 menesiai esam 8,5 kg ir 70 cm ugio, lyg mazoka, bet maniske be proto judri ir jau zengia pati pirmus zingsnelius, galbut ir dingsta tie kilogramai:)
QUOTE(Luttuke @ 2010 11 19, 15:10)
Tiketina, kad nuo 6 - 7 men nustos priaugineti. O buna, kad dar ir pakrinta svoris, kai mazyli spradeda ropineti, veliau vaikscioti.
Bedu gali kilti tik tame, kad sunkaim vaikuciui sunkiau atsistoti ir mokintis vaikscioti.
Bedu gali kilti tik tame, kad sunkaim vaikuciui sunkiau atsistoti ir mokintis vaikscioti.
cia as jum papriestarausiu.. maniskis 6 men svere 10.4 kg. o atsistojo 6 men ir savaites,o po 2 sav ir isikibes i baldus vaiksciot pradejo..
o dabar mum 9.5 men. sveria 11.6kg ir 78cm ugis. kai kuriom gyd sokas,bet musiske nieko nesako:p
10 menesiu sverem 12 kg, ugis 78 cm, bet paziurejus tikrai ne storuliukas
QUOTE(balcia @ 2011 01 05, 01:37)
10 menesiu sverem 12 kg, ugis 78 cm, bet paziurejus tikrai ne storuliukas
Hm, kiekvienai mamai jos vaikas geriausias ir graziausias. Dabar tikrai labai daug dideliu vaiku. Kai aplinkui tiek daug dideliu, tai visiems atrodo, kad mano dukrele mazyte ir lieknute. Jau nusibodo visur girdeti vienodus zodzius: "Kokia ji smulkute, mazyte". As i ja ziuriu ir ji man irgi atrodo visai ne mazyte
QUOTE(Ksesanko @ 2010 11 28, 14:55)
Dukrelei 5,5 men. sveriame 6,400, 64 cm. Ir ji nera kudute, normali kiekvienai mamytei jos vaikas idealus
maniske 2men ir savaites buvo 6,2kg ir 62cm, bet nera storulike skirtumas 3men o dydis panasus coliuke jusu dukryte
maniskis 2men buvo 7,5kg ir 63cm..tai negi man dabar is proto eiti kad jis dramblys vaikas kaip vaikas.. nera cia ko lyginti...visi esam skirtingi..tai kai baisisi jetau koks didelis ra jetau kokia maza man kazkaip kvailai atrodo..esam kokie esam ir tuo turim dziaugtis
sveikos mamytes mano irgi antrasis mazutis gime 4.700 o dabar jam 7men ir sveria 10kg su biskiu, na daktare nieko nesako, tai jau jei butu kas negerai ,tai tikrai ziuretu musu vaika ,bet manau kad cia nieko blogo juk kaip prades vaiksciot viska isvaikscios.O pirmas vaikas dabar jam du metai tai jis kudena visiskas o gime svere 3.560
Sunus gime 4.9kg , 57 ugio .Iki metu buvo ryskus skirtumas tarp bendraamziu.Paskui susinormalizavo ir dabar visiskai neissiskiria (dabar jam 4metai) .Dar ir didesniu vaiku yra .
Dabar mergyte gime 4.2 kg , 54cm . Manau ,kad tas pats bus. Nes mes patys nesam dideli zmones .
Svarbiausia sveiki .. Kiekvienas vaikas individualus
Dabar mergyte gime 4.2 kg , 54cm . Manau ,kad tas pats bus. Nes mes patys nesam dideli zmones .
Svarbiausia sveiki .. Kiekvienas vaikas individualus
Mes ir prie tu didesniu esam
Gime vyrukas 4.600g. ugis 54cm. ir visada buvom didesni
O dabar yra 4m.5men. tai sveriam 24kg.ugis 113cm. nors darzelyja yra ir didesniu bet mes nelabai ir skiriames nuo kitu svarbiausia kad sveikas
Gime vyrukas 4.600g. ugis 54cm. ir visada buvom didesni
O dabar yra 4m.5men. tai sveriam 24kg.ugis 113cm. nors darzelyja yra ir didesniu bet mes nelabai ir skiriames nuo kitu svarbiausia kad sveikas
Na mes irgi esam druckes
Gimem 4056g 53cm
pirma menesi priaugom 1800kg
antra menesi priaugom 1800kg
mums dabar 2.5 menesio ir sveriam netoli 8 kg ir maitinu tik savo pienu
Gimem 4056g 53cm
pirma menesi priaugom 1800kg
antra menesi priaugom 1800kg
mums dabar 2.5 menesio ir sveriam netoli 8 kg ir maitinu tik savo pienu
Mano mergytei 3 mėn.ir 2 sav. sveriam 6kg,ir 63 cm ūgio.Maitinu pati,o augam tai įvairiai viena mėnesi daugiau kita mažiau.