Įkraunama...
Įkraunama...

Per didelis kūdikio svoris

QUOTE(viktorija010187 @ 2010 02 15, 18:03)
Sveikos Mamytes,
as esu sunerimusi del savo sunelio svorio. jis gime 3.900kg 53cm, o dabar jam 4.5 men ir jis sveria 8.500kg 66cm, ir tikrai negalim pasigirt apetitu, suvalgom netgi maziau nei mums priklauso pagal amziu, valgom misinuka kas tris val po 150 ml, nakty nevalgom visai tai gaunasi po 7 buteliukus per diena. Zinau kad jo svoris per didelis, bet ar verta del to sunerimti ir ieskoti ligu? kaip manot?

manau, jog dabar tikrai nėra ko nerimauti, vaikiukas truputi paaugs, pradės intensyviai judėti, ropinėti ir tas svoris pasiskirstys kaip reikia ax.gif
Atsakyti
mano panelyte gime vos ne penkių kilogramų,o dabar septynių mėn.sverė devynis kilogramus.
Atsakyti
Mamytes nepergyvenkit labai smile.gif
Mano maziukas 1 m ir 5 men sveria tik 9 kg.
Va cia jau nerimauti reiiai, nes nevalgo varliukstis tiesiog siaubingai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 10 lapkričio 2010 - 21:43
dabar 4,5 men 10,1kg ir 74 cm
gime 4250 ,ir 56 biggrin.gif drutas bet nestoras niks netiki kad jam tk 4 mn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iowa: 11 lapkričio 2010 - 23:48
Mano dukra gime 4kg,po to labai mazai priaugo ir buvo visada mazesnio svorio,dabar jei 6metai ir atitinka svoris pagal ugi. Gime sunelis 5kg biggrin.gif jam dabar menesis dar nebuvom pas daktare,bet atrodo priaugom nemazai tai paziuresiu ka sakys ar gerai ar blogai
Atsakyti
Mazasis pupulis gime 3.8kg per pirma men.priaugom tik 500gr.,jau tuoj bus 2men.eisim pas gyd.tikiuosi busim priauge daugiau svorio, nes jau i nesioti sunku rolleyes.gif
Atsakyti
Mes jau 3 mėn sveriam 6,400 kg. gydytoja šaukia, kad per daug, mat negerai priaugti per mėnesį 1 kg. Kaip jums atrodo, normalu priaugti po 1 kg per mėn.?
Atsakyti
QUOTE(donna bella @ 2010 11 19, 15:04)
Mes jau 3 mėn sveriam 6,400 kg. gydytoja šaukia, kad per daug, mat negerai priaugti per mėnesį 1 kg. Kaip jums atrodo, normalu priaugti po 1 kg per mėn.?

O kuo maitinate? Mūsų gydytoja aiškino, kad jei MP tai normalu ir po du kg priaugti ( pirmais mėnesiais)
Mes 3 mėn. svėrėme 9,5kg cool.gif priaugdavome maždaug po 1,5-1,7 kg..bet pažįstu mamytę , kurios mažylis pirmus mėnesius po 2 kg priaugo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 19 lapkričio 2010 - 14:27
QUOTE(Hopeidea @ 2010 11 19, 15:26)
O kuo maitinate? Mūsų gydytoja aiškino, kad jei MP tai normalu ir po du kg priaugti ( pirmais mėnesiais)
Mes 3 mėn. svėrėme 9,5kg cool.gif priaugdavome maždaug po 1,5-1,7 kg..bet pažįstu mamytę , kurios mažylis pirmus mėnesius po 2 kg priaugo.

Tiketina, kad nuo 6 - 7 men nustos priaugineti. O buna, kad dar ir pakrinta svoris, kai mazyli spradeda ropineti, veliau vaikscioti.
Bedu gali kilti tik tame, kad sunkaim vaikuciui sunkiau atsistoti ir mokintis vaikscioti.
Atsakyti
QUOTE(donna bella @ 2010 11 19, 15:04)

manau kad normalu smile.gif mes pirmus tris menesius priaugdavom po 1.400 kg.ir nieko, paskutinius du po 800 gr.,dabar esam 5 men.ir sveriam 9 kg.ugis 70 cm.man atrodo kad tai normalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2010 11 19, 23:26)

Ačiukas jums už atsakymus
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2010 11 12, 00:47)
dabar 4,5 men 10,1kg ir 74 cm
gime 4250 ,ir 56  biggrin.gif  drutas bet nestoras niks netiki kad jam tk 4 mn

Na tikrai ir aš turbūt nepatikėčiau smile.gif Mano vaikas metukų sveria 9kg ir yra 75cm biggrin.gif Taip kad pagal ūgį jūsų vaikučio svoris tikrai normalus
Atsakyti