Įkraunama...
Įkraunama...

Per didelis kūdikio svoris

QUOTE(Papla @ 2010 10 25, 13:49)
Tai mano pupa į ribas nelabai telpa.... Gimėm porą savaičių anksčiau laiko 56 cm ūgio ir šiek tiek virš 4 kg. Dabar 9 mėn. tai sveriam 11.800 kg o ūgis 79.5 cm.

o jusu pupa auksta kokia bigsmile.gif 4u.gif issilakstys,cia tos normos,tai nieko nereiskia,svarbu vaikas zvalus,guvus,linksmas mirksiukas.gif
Atsakyti
mes 4 mėn. esame 8kg ir 64 cm. reiktų į ūgį truputį paaugt blush2.gif
Atsakyti
Mes gimem 4400 kg 58 cm,
pirma men priaugom 2kg, 1cm,
antra 1,4 kg ir 3 cm,
trecia 1,6 kg ir 2 cm
ketvirta 0,6 kg 3 cm- sveriam 10 kg ir 67 cm,
Man biski baisoka buvo, kad tokia didele, bet gydytoja nuramino, kad kai prades sliauziot ir vaiksciot, viskas nukris. Be to maitinu ne misinukais, o savo pienu.
Atsakyti
Dabar 5 mėnesiai - 8,400 kg ir 69 cm mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums 6 men. sveriam 7,340 kg ir esam 71 cm (vyresnelis tokio amziaus buvo 71,5 cm ugio ir 8,900 kg) smile.gif
Atsakyti
Gimem 3368 ugis 54
1memesi sverem 4.5
2menesi 5.700 ugis 63
Atsakyti
QUOTE(gogo* @ 2010 10 26, 22:05)
Mes gimem 4400 kg 58 cm,
pirma men priaugom 2kg, 1cm,
antra 1,4 kg ir 3 cm,
trecia 1,6 kg ir 2 cm
ketvirta 0,6 kg 3 cm- sveriam 10 kg ir 67 cm,
Man biski baisoka buvo, kad tokia didele, bet gydytoja nuramino, kad kai prades sliauziot ir vaiksciot, viskas nukris. Be to maitinu ne misinukais, o savo pienu.

Oho, sunku jums turetu buti vaika nesioti. Mano greit bus metu, ir tiek nesvers.
Atsakyti
sveikos mamos. smile.gif sakykit kaip jums atrodo,ar normalu? vaikui neseniai suejo metukai sveria 14 kg. keistoka kad pats vaikas netgi normaliai nepastovi ant koju...ta prasme vienas visiskai... galvoju gal jam del svorio? siaip tai tinginys didelis, net soskes pats nelabai nori pasiimt ir isikist, reikalauja, kad mama pagelbetu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2010 10 26, 10:43)
o jusu pupa auksta kokia bigsmile.gif  4u.gif  issilakstys,cia tos normos,tai nieko nereiskia,svarbu vaikas zvalus,guvus,linksmas  mirksiukas.gif

Kaip cia pasakius nieko nereiskia smile.gif Pazystu daug linksmu, zvaliu ir gan judriu storuliu smile.gif Normos tam ir sukurtos, kad stebeti mazylio sveikata. Svoris ir ugis vienas is sveikatos rodikliu smile.gif
Atsakyti
o mums 7men sveriam 7.4kg ir ugis 72cm.
kas menesi priaugam po 400-500g.
Atsakyti
10men. 75cm ir 11.500 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 11 02, 19:22)
Kaip cia pasakius nieko nereiskia smile.gif Pazystu daug  linksmu, zvaliu ir gan judriu storuliu smile.gif Normos tam ir sukurtos, kad stebeti mazylio sveikata. Svoris ir ugis vienas is sveikatos rodikliu smile.gif

Mes tų normų niekada neatitikom... Ir storuliukės nesame - esame ilgos, tai ir svoris atitinkamas. Na ir judrumu nesiskundžiam...
Mano vyresnėlė irgi visada visus rodiklius viršijo (9 mėn. buvo tokio pat svorio, tik 3 cm trumpesnė, nei mažylė šiuo metu) - o dabar 7 metai - ūgis 144 cm, sveria 35 kg.
Tiesą pasakius manau, kad tas normas laikas pakoreguot ar praplėst būtų - "šiandieniniams" vaikiukams jos tikrai jau nelabai tinka.
Atsakyti