Sveikutes! O maniskiai pametinukai abu dickiai! Dukryte gime 3,900kg ir 53cm. 3men. svere beveik 8kg. 69cm
6men. 10,200kg ir 76cm
9men. 10,900kg ir 79cm
1m. 12kg ir 83cm.
1m.6men. 13.300kg ir 89cm.
Sunutis gime 4kg ir 56cm. 3men. sverem 8,200kg ir 69cm.
Abu auga su misinuku. Apetitu nesiskundzia nei vienas, bet normu nevirsijam, per prievarta niekada nekisu Ir tikrai nera nutuke, tiesiog svoris pasiskirsto ant ugio! Sunutis labai drutas vyrukas ir laaabai stiprus, daug ka daro ne pagal amziu Taip kad visai nepergyvenu, nors ir mes esam gave velniu nuo daktares
mano vaikui 8 men sveria 13 kg ugis 81 valgo beveik tik PM jis trecias mano vaikas ir visi trys taip augo. pirmasis dabar jau 6 metu, laibas vaikinukas, antrasis 3,5 metu, irgi laibeja pamazu. nepergyvenkit. issitaiso paskui. tik va pacioms mamoms kiek sunkiau, kai nesioti reikia.
mano kudikis 3men sveria 9.5kg ar cia normalu? ugis 68cm...
o gime 4.360kg, 4sav svere 5.700kg...
Oho!!! Paskaicius, susidaro ispudis, kad lietuva galiunu krastas Mano mergyte 5 sav. sveria 3840 g. ir 52 cm. Aisku gime 2870 50 cm. As pati 1 metuku sveriau 9 kg. tik ir 77 cm buvau, tai manau ir dukryte ne is didukiu bus Vienas dziaugsmas, lengviau nesioti Neisivaizduoju, jei man jau dabar reiketu beveik 6 kilus nesioti
QUOTE(taskiukas @ 2010 02 20, 22:29)
pasisakysiu ir as permeciau akimis... ir panasu, kad mes visus cia pralenkiame
Gimeme 4,550kg, 59cm
1 menesio - 5,9kg, 60cm
2 menesiu - 7,5kg ir 63cm
Va tokie mes esame dideli, bet kazkaip del to visai nepergyvename. Ugio ir svorio santykis yra idealus, bet jei imti kiekviena parametra, tai lipame is normu Nors ziurint i vaika tikrai nera storas vaikas, tiesiog stambus berniukas
PS. Maitinu pati kas ~3-4h, valgo tiek kiek nori. Pavalgo vaikas per 15-20min.
Gimeme 4,550kg, 59cm
1 menesio - 5,9kg, 60cm
2 menesiu - 7,5kg ir 63cm
Va tokie mes esame dideli, bet kazkaip del to visai nepergyvename. Ugio ir svorio santykis yra idealus, bet jei imti kiekviena parametra, tai lipame is normu Nors ziurint i vaika tikrai nera storas vaikas, tiesiog stambus berniukas
PS. Maitinu pati kas ~3-4h, valgo tiek kiek nori. Pavalgo vaikas per 15-20min.
QUOTE(Medulis @ 2010 03 14, 19:02)
na matau, kad tokie dideli uzauga vaikuciai kurie gime dideli, o maniskis mazas gime tik 3.2kg. vidutinis...ir numete dar gryzes is ligonines, liko tik 3kg, o pusantro menesio jau svere 6kg....as jau cia trecia karta rasau, nes vis nenustojam didet ir snd kai pasverem pas gydytoja pradejau nerimaUT, JAU NET 15KG!! O TIK 9men mano berniukas. gydytoja sake kad reikia stebet kaip augs toliau, turetu sustot, jei ne tai nelabai gerai, mes jau netelpam i kreives, tiksliau pas muss net ne kreive, o tiese i virsu ...ar yra didesniu???
QUOTE(elikule @ 2010 07 28, 20:54)
na matau, kad tokie dideli uzauga vaikuciai kurie gime dideli, o maniskis mazas gime tik 3.2kg. vidutinis...ir numete dar gryzes is ligonines, liko tik 3kg, o pusantro menesio jau svere 6kg....as jau cia trecia karta rasau, nes vis nenustojam didet ir snd kai pasverem pas gydytoja pradejau nerimaUT, JAU NET 15KG!! O TIK 9men mano berniukas. gydytoja sake kad reikia stebet kaip augs toliau, turetu sustot, jei ne tai nelabai gerai, mes jau netelpam i kreives, tiksliau pas muss net ne kreive, o tiese i virsu ...ar yra didesniu???
Ogo, 9 men ir 15kg Labai nustebau, kiek zinau tiek sveria dazniausiai 3metuku vaikas, daktare jokiu tyrymu nesiule darytis? Manau kiek daugoka O jis pats atsiseda, ropoja? Daug juda? NEs jai taip, tai idomu kodel taip auga svoris
QUOTE(.....Aira..... @ 2010 07 22, 18:16)
mano kudikis 3men sveria 9.5kg ar cia normalu? ugis 68cm...
noriu pasitaisyti, siandien buvom pas daktare tai mus pasvere sveriam 8.900kg ir 65cm, o cia pati namuose matavau tai pievas primatavau
bet vistiek virsijam normas
Mano mažylis 3 mėn svėrė 8kg ir buvo 68 cm ūgio valgo tik MP kol kas
QUOTE(mamamia* @ 2010 07 28, 22:34)
Ogo, 9 men ir 15kg Labai nustebau, kiek zinau tiek sveria dazniausiai 3metuku vaikas, daktare jokiu tyrymu nesiule darytis? Manau kiek daugoka O jis pats atsiseda, ropoja? Daug juda? NEs jai taip, tai idomu kodel taip auga svoris
jis neropoja, bet ant pilvo guledamas sliauzia, nors nelabai megsta gulet ant pilvo, o siaip neropoja turbut nes moka sededamas ant uzpakalio nuslinkt ten kur jam reikia. Yra judrus, kai sedi megsta makaluotis kojomis, spardyt kamuoliukus. Siaip jis atrodo sveikas ir judrus vaikas. Gydytoja sako, kad labai nori mamytes, net tik pavalgyt bet ir nusiramint, nes tiutes neturi. Bet nuo dabar sversim kiekviena savaite irstebesim, nes jeigu toliau taip sparciai augs bus sunku judeti. Tiesa, 6men jis daug tvirciau stovejo, dabar labai sukineja uzpakali, sunku jam turbut. O devim mes 18men amziaus vaiko rubelius
QUOTE(elikule @ 2010 07 31, 18:43)
jis neropoja, bet ant pilvo guledamas sliauzia, nors nelabai megsta gulet ant pilvo, o siaip neropoja turbut nes moka sededamas ant uzpakalio nuslinkt ten kur jam reikia. Yra judrus, kai sedi megsta makaluotis kojomis, spardyt kamuoliukus. Siaip jis atrodo sveikas ir judrus vaikas. Gydytoja sako, kad labai nori mamytes, net tik pavalgyt bet ir nusiramint, nes tiutes neturi. Bet nuo dabar sversim kiekviena savaite irstebesim, nes jeigu toliau taip sparciai augs bus sunku judeti. Tiesa, 6men jis daug tvirciau stovejo, dabar labai sukineja uzpakali, sunku jam turbut. O devim mes 18men amziaus vaiko rubelius
Gal atsimenate , kiek svėrėte 4 men.? Nes mes dabar, 4 men sveriam 9,5 kg tai svarstau, jei taip toliau ... Kaip ir žadėjo daktarė daryti gliukozės tyrimą, bet nedarė..tipo ir ūgis didelis( 70cm), tai nieko tokio toks svoris
QUOTE(elikule @ 2010 07 31, 19:43)
Na tikiu kad sunku uzpakaliuka pakelti mazyliui Maniske auga be soskes, bet nuo to daugiau nevalgo, nelabai sutikciau su gydytojos nuomuone kad nori mamytes delto reikia siulyti krutine, juk galima ir kitaip nuraminti vaikuti Pas mano mergina yra rezimas, kada valgyti, valgo kas 4 val, tarp ju buna uzkandziai, vaisiai, ar naminiai agurkai, arba duoniukai, nes ji labai sparciai priauginejo svori, bet dabar sustojo, priauga nuo 200 - iki 400gr. per menesi.
Na dabar reikia labai stebeti vaika, ka valgo, kaip daznai valgo, kuo daugiau praleisciau laiko su juo ant grindu bezaizdama, gal ir ropoti ismoktu, ir svoris taip nebeaugtu Na taip daryciau as, kiekvienai mamytei geriau zinoti kas geriausia jos mazyliui
QUOTE(Hopeidea @ 2010 07 31, 20:07)
Gal atsimenate , kiek svėrėte 4 men.? Nes mes dabar, 4 men sveriam 9,5 kg tai svarstau, jei taip toliau ... Kaip ir žadėjo daktarė daryti gliukozės tyrimą, bet nedarė..tipo ir ūgis didelis( 70cm), tai nieko tokio toks svoris
o kokio svorio jus gimet?
mes gimem 4.360kg, o dabar 3men ir jau 8.900kg per greitai svoris auga