Įkraunama...
Įkraunama...

Per didelis kūdikio svoris

QUOTE(Eureka @ 2010 06 21, 11:19)
Maniškis jaunėlis irgi 6 mėnesių 9,5 kg sverė. Pastebėjau, sunku jam judėti buvo. O kaip jūsiškiai storuliukai?

stebinančiai puikiai: vartosi - vos spėju gaudyti, ant keturių paklupi, truoutį pašliaužia. Sakyčiau, kaip tik šešis mėn perkopęs vaikas, tai labai normaliai bigsmile.gif
Atsakyti
mano zuikia gime 4148 kg ir 60 ugio, mum jau po geros savaites bus tyrs menesiukai ir sveriam 6300 ir 62 ugio, taip kiekviena menesi po kilograma su virsum priaugame. daktere sake jog normalu kad priaugame nemazai nes valgo mamos piena wink.gif
Atsakyti
QUOTE(viti @ 2010 06 21, 16:34)
stebinančiai puikiai: vartosi - vos spėju gaudyti, ant keturių paklupi, truoutį pašliaužia. Sakyčiau,  kaip tik šešis mėn perkopęs vaikas, tai labai normaliai  bigsmile.gif

Na, mano jaunėlis irgi tą mokėjo. Tačiau manau, kad galėjo viską daryti intensyviau. Kažkaip lėtokai viską darė, nes manau, dėl savo didelio svorio. Vyresnėlis tokio amžiaus buvo kiek kūdesnis, tai jis viską greičiau darydavo. Tiesa, jaunėlis dabar žymiai mažiau priauga, atrodo net lieknas. Tai dabar labai greitas, vikrus, nepasėdi vietoje.
Atsakyti
Sveikutes,
mano vyresnioji sunkiasvore buvo, ir tebeesa.
4 men. 1 sav. 9.0 kg 68 cm
9men. ir 3sav. 11 kg 78cm
1 metuku- 13 kg 80 cm

Bet ir dabar jos svoris yra per didelis. Nors jau 5 metai , ugis 126, 40 kg. Na po truputi tysta i virsu, bet ...

O mazoji visai kitokia, net pritrukom svorio paskutini menesiuka. Nezinau kodel, manyciau kad viskas yra genuose, nes ant tiek skirtingai auga mergaites....

Taip kad linkiu, ta dideli svori pasinaikinti augant:) 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes esame 3 men svoris 7.250 kg ugis 63, zandukus turime, nes valgome mamytes pienuka tik thumbup.gif Sake 250 gr virsvoris, bet man tai yra biggrin.gif , net apie tai nesusimastau schmoll.gif
Atsakyti
Maniškis irgi prie sunkiasvorių ..jau man nugara nebelaiko..bet svarbiausia, kad sveikas wub.gif maitinu tik MP, tai dėl virsvorio gyd. sakė nesukti galvos ..
gimė 4,9kg, 57 cm
1 men - 6,3 kg
2 men- 7,7 kg
be savaites 3 men svėrėmės 8,6kg ir 68 cm
tai , sakyčiau priaugamas svoris mažėja ax.gif
Dėl nešynės tai jau nebežinau ką galvoti...nebet vyras nešiotų ..
Atsakyti
QUOTE(Eureka @ 2010 06 22, 07:35)
Na, mano jaunėlis irgi tą mokėjo. Tačiau manau, kad galėjo viską daryti intensyviau. Kažkaip lėtokai viską darė, nes manau, dėl savo didelio svorio. Vyresnėlis tokio amžiaus buvo kiek kūdesnis, tai jis viską greičiau darydavo. Tiesa, jaunėlis dabar žymiai mažiau priauga, atrodo net lieknas. Tai dabar  labai greitas, vikrus, nepasėdi vietoje.

va, o mano atvirkščiai biggrin.gif Vyresnis lėčiau viską darė, nors buvo gerokai kūdesnis ax.gif

QUOTE(Hopeidea @ 2010 06 22, 15:57)

Dėl nešynės tai jau nebežinau ką galvoti...nebet vyras nešiotų ..

drinks_cheers.gif
Atsakyti
na, į kitą pusę: gimė 2370g blink.gif 50cm; 9mėn-70 cm, 8,2 kg tongue.gif ropoja, stovi,eina įsikibus į baldus; yra labai ėdri lotuliukas.gif teorizuoja valgančius lotuliukas.gif
Nešioju su Patapum baby thumbup.gif
Sūnus 1m svėrė 10kg; 9 metų-150cm,35 kg, koja 39 swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrida2009: 22 birželio 2010 - 19:56
Mes irgi prie didesniu mergyciu esam ax.gif
Puses metuku 9,4 kg.
Ir kas keisciausia, daugelis sako, kad didelis svoris tik tode,l kad maitinam misinuku nuo 2 menesiuko doh.gif
Jei buciau maitinus savo pienuku butu maziau priauginejus.. o misinuka ivedem tik todel, kad baigesi pienelis verysad.gif
Atsakyti
mūsų vyrukas irgi didelis blush2.gif gimė: 3846g ir 54cm, pirmą mėn buvo 5kg ir 56 cm, antrą mėn buvo 6,2 kg ir 59 cm, trečią 7,5 kg ir 66 cm. ryt eisim iki gyd tai pažiūrėsim kiek db sveria ax.gif o panešiot jau yra ką,nugara skauda doh.gif
Atsakyti
Mes gimėme 4 kg ir 100 g. ūgis 54 cm. biggrin.gif dabar dviejų su puse mėnesiukų sveriam 6 kg 300 g, ūgis 59 cm bigsmile.gif tai manau yra normalu, nes priaugti vaikui po kilą per mėnesį - kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewutee @ 2010 06 23, 19:52)
Mes irgi prie didesniu mergyciu esam  ax.gif
Puses metuku 9,4 kg.
Ir kas keisciausia, daugelis sako, kad didelis svoris tik tode,l kad maitinam misinuku nuo 2 menesiuko  doh.gif
Jei buciau maitinus savo pienuku butu maziau priauginejus.. o misinuka ivedem tik todel, kad baigesi pienelis  verysad.gif

tikrai nesutinku: mano abu užaugo valgydami mišinukus. O vienas metų svėrė 10 kg, kitas 6,5 mėn 10 kg bigsmile.gif
Atsakyti