Įkraunama...
Įkraunama...

Per didelis kūdikio svoris

QUOTE(ELE77 @ 2010 04 19, 15:13)
mano zuikis 9 men sveria 10.5 kg...kazkaip atrodo nemazai..bet jis nera storas.o toks "nemazas", tvirtas vyrukas smile.gif

maniskiui 10 men, svoris 11.2 kg, ugis atitinka svori: 80 cm bigsmile.gif
Atsakyti
Papildysiu savo statistika smile.gif

Gimeme 4,550kg, 59cm
1 menesio - 5,9kg, 60cm
2 menesiu - 7,5kg ir 63cm
3 menesiu - 8.6kg ir 67cm
4 menesiu - 9.6kg ir 69cm
5 menesiai - 10.7kg ir 73,5cm

va taip va mes augam smile.gif

ps. maitinu pati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taskiukas: 27 gegužės 2010 - 19:27
QUOTE(krisle159 @ 2010 03 18, 16:25)
Musu "maziulis" sveria net 10 kg ir yra 69 cm, o dar tik 4 men  biggrin.gif  kaip  sakau visas i tete  mirksiukas.gif  ir nesuku del to galvos nes sunelis nera riebuiliukas, tiesiog stambus vyras bus  thumbup.gif  ir daktare juokesi kad kaip metinukas musu vaikutis. Manau kad reiketu susirupinti tuomet kai ugis butu apie 55 cm ir svoris net 8 kg, tada gal ir kazkas negerai.  g.gif

Na mes vis dar augam nerealiai lotuliukas.gif 6 menesiukai 75 cm ir 12 kg victory.gif niu vyras nerealia didelis bet jokiu dietu nesilaikom smile.gif kaip as sakau mes taupom maista, nes sunelis valgo labai normaliai, nei daug nei mazai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krisle159 @ 2010 05 30, 20:23)
Na mes vis dar augam nerealiai  lotuliukas.gif  6 menesiukai 75 cm ir 12 kg  victory.gif  niu vyras nerealia didelis bet jokiu dietu nesilaikom smile.gif kaip as sakau mes taupom maista, nes sunelis valgo labai normaliai, nei daug nei mazai  mirksiukas.gif

truputi ne i tema... bet... Kadangi pas mus visas kaip matau vaikai nera standartiniai, tai gal galite pasidalinti patirtimi, pvz. ar naudojate kokias nesiokles (jei taip, tai kokias? nes dauguma ju yra iki 9kg) kad butu lengviau tokius milzinus nesti, kai vezimelyje nebenori buti doh.gif ? Sokliukai kiek zinau irgi iki 9kg skirti doh.gif . Gal galite parasyti kokius gerus daiktus naudojate vaikui uzimti? smile.gif blush2.gif
Mes turime toki gaubli (panasus i vaikstukus, bet nera skirti vaiksciojimui, o isodini vaika ir jam ten visokios veiklos yra - mygtukai, mikrofonas ir pan), bet gydytoja mums dar neleido i ji sodinti (mums 5men), kadangi vaiko svoris yra nemazas (10.7Kg), o pats dar nespiruokliuoja prilaikomas, tai kad kojytes nebutu kreivos liepe palaukti dar.
Atsakyti
QUOTE(taskiukas @ 2010 05 30, 22:01)
truputi ne i tema... bet... Kadangi pas mus visas kaip matau vaikai nera standartiniai, tai gal galite pasidalinti patirtimi, pvz. ar naudojate kokias nesiokles (jei taip, tai kokias? nes dauguma ju yra iki 9kg) kad butu lengviau tokius milzinus nesti, kai vezimelyje nebenori buti  doh.gif ? Sokliukai kiek zinau irgi iki 9kg skirti doh.gif . Gal galite parasyti kokius gerus daiktus naudojate vaikui uzimti? smile.gif blush2.gif 
Mes turime toki gaubli (panasus i vaikstukus, bet nera skirti vaiksciojimui, o isodini vaika ir jam ten visokios veiklos yra - mygtukai, mikrofonas ir pan), bet gydytoja mums dar neleido i ji sodinti (mums 5men), kadangi vaiko svoris yra nemazas (10.7Kg), o pats dar nespiruokliuoja prilaikomas, tai kad kojytes nebutu kreivos liepe palaukti dar.

www.ekomama.lt maciau nesiokles iki 20 kg bet kainuoja 200-300 lt. dziaugiosi kad mano sunelis nera "rankinis" o soklioku yra ir iki 12 kg smile.gif na mus dar biski laiko biggrin.gif
Atsakyti
vat o mano vaikas yra rankinukas, kartais ir ant ranku temiega linguojamas, daznai nugara skauda. jau gyriausiu anksciau kokie mes dideli ir vel pasigirsiu, kad nenustojam augt. Mazylis jau 12kg sveria, o yra 7.5men. Stai koks dickis mano vyrutis. iki puses metu maitinau tik savo pienu, nuo puses metu darzoviu koses valgo karta i diena, ir vaisiu tyreles, geria sultis, arbateles ir auga toliau. 4u.gif Skaiciau, kad daugelio leliukai dideli ir stiprus, bet maniskis yra tinginiukas, o gydytoja sake, kad jam del tokio svorio gali but sunku daug padaryt. tarkim sedi jis, bet pats neatsiseda. ir daznai kiek pasedejas nuvirsta ant sono, tada kai nepaslenka sedet lotuliukas.gif . visi stebisi, kad jis taip auga. ar man verta pradet pergyvent? unsure.gif

dar pridesiu, kad gime mano zuikis nedidelis 3.2kg. o jau 6sav svere 6kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elikule: 02 birželio 2010 - 20:44
mes esame 9men sveriame 10.5kg, o ugis 74cm smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, pasidalinsiu ir as savo mintimis. mano pipiras gime 3.353 kg ir 50ugio. Pirma menesi priaugo 1.5 kg, antra irgi 1.5. O nuo trecio kaip kas nukirto, i menesi tik po 400 g. Dabar mums be keliu dienu 6 men ugis 72 o sveria vos 7.2 kg. Kai bandem sverti namie, tai net issigandom kad per menesi nei 200 g nepriaugo. Iki siol maitinu MP, nuo 5 men pradejom pietums duoti darzovines koseles, ir pora kartu i diena vaisiniu paskanauti. Regis suvalgo nemazai. Cia viena diena bandziau nusitraukti pieneli, tai is nenuvalgytos kietos kruties nutraukiau apie 150 ml, ir tikrai dar buvo. Tai daba nebezinau, gal jam pienelio truksta? Nors kai pagalvoji jis kaip spirgutis, nenuguli ramiai, kojom mala kaip plaukikas koks biggrin.gif vartaliotis pradejo. O ir tetis labai daug valgo o kudas ir aukstas, tai gal cia genai? Jau nebezinau ka galvoti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(taskiukas @ 2010 05 30, 21:01)
truputi ne i tema... bet... Kadangi pas mus visas kaip matau vaikai nera standartiniai, tai gal galite pasidalinti patirtimi, pvz. ar naudojate kokias nesiokles (jei taip, tai kokias? nes dauguma ju yra iki 9kg) kad butu lengviau tokius milzinus nesti, kai vezimelyje nebenori buti  doh.gif ? Sokliukai kiek zinau irgi iki 9kg skirti doh.gif . Gal galite parasyti kokius gerus daiktus naudojate vaikui uzimti? smile.gif blush2.gif 

Maniske buvo prie didesniu. As iki 12 kg ja nesiojau su BebeConfort nesiokle, kuri kaip rasoma skirta iki 9 kg. Kadangi buvau labai rupestinga, tai sakau reikia gi vaikui nesiokliu pagal svori nupirkt, tai nupirkau NAKKO iki 14 kg. Bet kaip nupirkau, tai ir sekancia diena atidaviau - ji buvo zymiai mazesne uz manaja BEBEConfort SQUAW. Vaikui spaude kojytes, rankytes buvo smarkiai auksciau negu skyles, nepatogi uzsideti ir pan.. Tada nupirkau WOMAR. Tas pats gavosi. Vel atidaviau. Tai daugiau ir nebeieskojau, naudojau savaja nors ir su virsvoriu. Beje ir dabar nenaudojama guli, galeciau kam nors perleist mirksiukas.gif , nes atiduot gaila - be galo buvo patogi ir man ir vaikui.

Del svorio, tai net nezinau, mes ten nebuvom labai issisoke is ribu, bet gal prie didesniu, bet neatsisedo iki 8.5 menesio. Bet kai 8.5 atsisedo, 9 pradejo ropoti, 9.5 atsistojo ir 11 menesiu jau vaiksciojo neisikibus. Kazkaip greitai viskas ivyko, nors iki 7 menesiu tai ir visokius masaziukus lankem ir visvien nebuvo jokio progreso.

Atsakyti
QUOTE(taskiukas @ 2010 05 27, 20:25)
Papildysiu savo statistika smile.gif

Gimeme 4,550kg, 59cm
1 menesio - 5,9kg, 60cm
2 menesiu - 7,5kg ir 63cm
3 menesiu - 8.6kg ir 67cm
4 menesiu - 9.6kg ir 69cm
5 menesiai - 10.7kg ir 73,5cm

va taip va mes augam smile.gif

ps. maitinu pati.

augame toliau...
6 men - 11.3kg ir 74.5cm
Atsakyti
QUOTE(taskiukas @ 2010 05 30, 21:01)

viena mama rašė, kad yra pirkti nešynių sunkesniems vaikams. Norėjau pradžioj pirkt ir aš, bet kai mūsų vaikas ne rankinukas, nusprendžiau patausoti savo stuburą mirksiukas.gif

QUOTE(nukule @ 2010 06 02, 22:04)
Sveikos mamytes, pasidalinsiu ir as savo mintimis. mano pipiras gime 3.353 kg ir 50ugio. Pirma menesi priaugo 1.5 kg, antra irgi 1.5. O nuo trecio kaip kas nukirto, i menesi tik po 400 g. Dabar mums be keliu dienu 6 men ugis 72 o sveria vos 7.2 kg.
O ir tetis labai daug valgo o kudas ir aukstas, tai gal cia genai? Jau nebezinau ka galvoti.  doh.gif

tikrai nepergyvenk. mirksiukas.gif Draugės mergaitė kas mėnesį iki metų priaugdavo po 300 gr ir gydytoja sakydavo,. kad nieko tokio...
Mano vyresnis pg svorį buvo "viduriukas", tai nors nebuvo bėdų dėl apvilkimo. Mažėlis stambesnis (6 mėn 9500 g), tai ir rūbus velkam 9-12 mėn., todėl vis reikia turėti omeny, kad brolio palikimo kurioj nors dėžėj nepamirštume doh.gif Ir ne kiekvieną galim apvilkt, nes kiti siauri doh.gif Pvz., vakar vienus marškinėlius vakar pabandžiau vilkt ir padėjau atgal į stalčių - rankovės per siauros... Tad džiaukitės, kad tai jums negresia mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškis jaunėlis irgi 6 mėnesių 9,5 kg sverė. Pastebėjau, sunku jam judėti buvo. O kaip jūsiškiai storuliukai?
Atsakyti