QUOTE(taskiukas @ 2010 05 30, 21:01)
truputi ne i tema... bet... Kadangi pas mus visas kaip matau vaikai nera standartiniai, tai gal galite pasidalinti patirtimi, pvz. ar naudojate kokias nesiokles (jei taip, tai kokias? nes dauguma ju yra iki 9kg) kad butu lengviau tokius milzinus nesti, kai vezimelyje nebenori buti
? Sokliukai kiek zinau irgi iki 9kg skirti
. Gal galite parasyti kokius gerus daiktus naudojate vaikui uzimti?
viena mama rašė, kad yra pirkti nešynių sunkesniems vaikams. Norėjau pradžioj pirkt ir aš, bet kai mūsų vaikas ne rankinukas, nusprendžiau patausoti savo stuburą
QUOTE(nukule @ 2010 06 02, 22:04)
Sveikos mamytes, pasidalinsiu ir as savo mintimis. mano pipiras gime 3.353 kg ir 50ugio. Pirma menesi priaugo 1.5 kg, antra irgi 1.5. O nuo trecio kaip kas nukirto, i menesi tik po 400 g. Dabar mums be keliu dienu 6 men ugis 72 o sveria vos 7.2 kg.
O ir tetis labai daug valgo o kudas ir aukstas, tai gal cia genai? Jau nebezinau ka galvoti.
tikrai nepergyvenk.
Draugės mergaitė kas mėnesį iki metų priaugdavo po 300 gr ir gydytoja sakydavo,. kad nieko tokio...
Mano vyresnis pg svorį buvo "viduriukas", tai nors nebuvo bėdų dėl apvilkimo. Mažėlis stambesnis (6 mėn 9500 g), tai ir rūbus velkam 9-12 mėn., todėl vis reikia turėti omeny, kad brolio palikimo kurioj nors dėžėj nepamirštume
Ir ne kiekvieną galim apvilkt, nes kiti siauri
Pvz., vakar vienus marškinėlius vakar pabandžiau vilkt ir padėjau atgal į stalčių - rankovės per siauros... Tad džiaukitės, kad tai jums negresia