Suneliui beveik 2 men,per pirma men priaugom 1.1kg ir 2cm.
8 mėn mano vyrukas svėrė 9,4 kg manau, kad pats tas, nei per daug, nei per mažai
kokio svorio ir ugio jusu mazyliai 3 men? Mes sveriam 6.9 kg 62 cm Cia normalu, neperdaug?
QUOTE(kleckiukas @ 2010 05 13, 15:25)
kokio svorio ir ugio jusu mazyliai 3 men? Mes sveriam 6.9 kg 62 cm Cia normalu, neperdaug?
Musu pupa kai suejo 3men. svere 5.3kg ir buvo 62cm. KAi suejo 4men. tai svere 5.8kg ir ugis buvo 63cm. Dabar jau bus 5 menesiukai tai namuose bandziau svert ir matuot(svoris 6.3kg ugis apie 65-66cm).
As pati esu nediduke o ir vyras ir tu kuduju. Tai turbut ir mazoji bus liekna , nors ugiu tai nesiskundziam;)
QUOTE(kleckiukas @ 2010 05 13, 16:25)
Normalu Kai prades daugiau judeti (sliazioti, ropoti, vaikscioti) Svoris nustos taip augti, ir priaugines po pora simtu gramu
Dėl svorio augimo čia matyt kiekvienam individualu. Mano abu vaikai pirmaisiais mėnesiais labai daug priaugdavo, valgydami tik pienuką. Paskui, kai pradėjo daugiau judėti, net primaitinami košėmis, mėsa ir tyrelėmis per mėnesį priaugdavo (ir dabar taip priauga mažėlis) po kelis šimtus gramų. Bet žinau kitų atveju, kad pirmais mėnesiais pienuku maitinami vaikai priaugdavo vos kelis šimtus, o prasidėjus primaitinimui, nors ir būdami aktyvūs, priaugdavo po 1-1,5 kg. Tų vaikų mamos sakydavo, kad vaikai per vieną valgymą suvagydavo po 250-300 g košių ar tyrelių, bei visą dieną daug kartų užkandžiaudavo. Tai vat neseniai vieno tokio vaiko maam sakė, kad nuo 8 iki 9 mėnesių jos vaikas priaugo 1,5 kg.
QUOTE(kleckiukas @ 2010 05 13, 15:25)
Mažasis gimė 4,9kg, o menesiuko svėrė 6,3kg
Giminėje iš mano tėčio pusės visi gimsta kaip minimum 4 kg Turiu pusbrolį ir puseserę , abu po 5 kg gimę, pati gimiau 4 kg. Todėl , manau, genai daro savo darbą
Vyresnysis vaikas gimė 3,2kg..tai visa tėčio giminė žiūrėjo ir nesuprato, iš kur toks mažiukas
Per abu nėštumus priaugau lygiai po 25kg, todėl kaip ir būtų galima teigti, kad priaugtas svoris įtakos neturėjo
4men: 65cm ir 9kg..