Sveikos mamytes!
Vis dar nepamirštu ir neatsigaunu po kelionės į Egiptą. Esu, buvau tokia sužavėta, tokia patenkinta, turėjau tokias nuostabias atostogas. Jeigu galėčiau, nieko nekeisčiau, viską pakartočiau.
Buvome apsistoja nuostabiame viešbutuke - Bella Vista. Nieko netrūko, visko buvo su kaupu. Pležas nuostabus, visa aplinka - tai pat. Jiegu kas važiuosite į šį viežbutuką, būtinai perduokit nuo Dignės geriausius linkėjimus Rudžiui (Said)! Vienas iš be galo žavių ir linksmų animatorių brolių-dvynių. Apie viešbutį galėsiu papasakoti ir daugiau, jeigu ką domins, tik rašykit.
Keliones iemėme iš vietinių firmos Ramzis. Prieš pat viešbūtį. Viskas buvo gerokai pigiau, nei imant per lietuvių siūlomas. Kaip ir dažniausiai, lietuviai plėšikauja. Vykome į Gifton salą, Beduinų kaimą (Safari), Kairą ir Luxorą. Buvo nuostabios kelionės, nuostabus laikas ir lydėjo šaunūs žmonės. Labiausiai turbūt patiko kelionė į Beduinų kaimą, ir būtent dėl mūsų gido ten. VISIEM labai rekomenduoju šį gidą - Momen Ali! Nuostabus žmogus, linksmas, šmaikštus, nuotaikingas, malonus, dėmesingas ir labai įdomiai pasakoja. Taip pat be galo judrus. Šypsena buvo nepamiršta ne tik jo veide visą dieną, bet ir visų keliavusių veiduose. Išties labai patariu šią kelionę pirkti ne iš kokios agentūros, o tiesiai iš jo. Tiesiog paskambinkite jam - 0020107787676 ir susitarsite. Arba galite iš anksto susitarti dėl išties šaunios kelionės rašydami emailu - moon_light12309999@yahoo.com. Kaina taip pat minimali, nes perkate ne per jokius tarpininkus - $30. Tik prieš prašant paslaugų, praneškit, kad rekomendavo Dignė iš Lietuvos, nes mes susitarėm, kad mano rekomenduotiems žmonėms jis praves ypatingą ekskursija už minimalią kainą.
Mano įspūdžiai neaprėpiamo dydžio iš šios kelionės. Viliuosi, kad dar ten sugrįšiu. Ir sugrįšiu! Jeigu ką nors domins, kankins kokie klausimai ar reikės kokio patarimo - rašykit man (skype - dignuliuke), nes esu pasiruošusi padėti. Egiptas nuo šiol mano širdy. <3