Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas VII tema

QUOTE(Tiramiska @ 2010 03 20, 12:53)
Didelį pliusą dedu Intercontinental virtuvei vien dėl to, kad nebuvo jokių problemų su skrandžiu smile.gif  Vaikai gerė sultis su ledukais, valgė braškes tiesiai nuo vaisių stalo, pylė padažus ant šviežių daržovių. Patys patiekalai pakankamai įvairūs, daug troškinių, įspūdingas "saldus stalas", šviežios sultys.
Kame tas keistumas?

nezinau,bet kiek zinau nei karto nebuvo apsinuodije ir kituose viesbuciuose,nors kaip minejau,ne viena ir ne du kartus jau i Egipta skrenda ax.gif
Atsakyti
Gal kas buvot viešbučiuose prie Safagos? Gal kurį galėtumėt rekomenduoti, konrkečiai, svarstau šiuos tris: SHAMS SAFAGA, LOTUS BAY SAFAGA, HOLIDAY INN SAFAGA ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2010 03 20, 15:28)
na ir kas cia tokio ypatingo, kad nebuvo jokiu problemu su skarndziu? ar del to viesbutis labai geras ir uz tai pasakiskus pinigus moket reikia? mes lygiai ta pati darem visai paprastame viesbutyje Minamark ir padazus visus valgeme ir gerimus su ledukais, ir viska valgeme neziuredami kas ir is ko..... ir jokiu problemu su skarndziu neturejome visas dvi savaites

o kap smagu girdeti, kad kazka dMinamark viesbuti buvo thumbup.gif
Mes visgi issirinkone Minamark vietoj to, kuri planavom... ax.gif
Kelione jau suplanuota ir uzsakyta 04.16
Gal galit daugiau papasakoti apie si viesbuti ir siaip ka idomaus pamatet ir nuveiket 4u.gif
Atsakyti
labai bijau, nes nemoku plaukti, ar narde kas nors nemokedamas plaukti? aisku gan kvailas klausimas, bet as bijau kad tex pluduriuoti kazkur kur gylis belekox verysad.gif
[/quote]

Suprantu tave, pati kinkas drebinu verysad.gif As irgi plaukti nemoku blush2.gif , o bal. 10 i Hurgada skrendame - taip norisi bent jau pasnorkelinti... smile.gif Visazini googl'a nukankinau ieskodama informacijos - tai imanoma nemokant plaukti nardyti, snorkelinti, ar ne blink.gif
Ir vienaip galvojau, ir kitaip, g.gif kol galu gale nusprendziau i plaukimo pamokas nueiti... Na, su plaukimu tai siaip sau (per mazai tu pamoku buvo - tik 5), bet baime panerti galva vandenin praejo, kvepuoti vandeny pramokau, atsipalaiduoti, ant vandens laikausi. Tik jegu neuztenka ilgesniam plaukimui.. Pabandyk ir pati - gal siek tiek baime praeis 4u.gif
Manau, kad pirmas daiktas, kurio ieskosiu nuskridus i HRG bus snorkelinimo liemene smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!
Vis dar nepamirštu ir neatsigaunu po kelionės į Egiptą. Esu, buvau tokia sužavėta, tokia patenkinta, turėjau tokias nuostabias atostogas. Jeigu galėčiau, nieko nekeisčiau, viską pakartočiau. smile.gif Buvome apsistoja nuostabiame viešbutuke - Bella Vista. Nieko netrūko, visko buvo su kaupu. Pležas nuostabus, visa aplinka - tai pat. Jiegu kas važiuosite į šį viežbutuką, būtinai perduokit nuo Dignės geriausius linkėjimus Rudžiui (Said)! Vienas iš be galo žavių ir linksmų animatorių brolių-dvynių. Apie viešbutį galėsiu papasakoti ir daugiau, jeigu ką domins, tik rašykit. smile.gif
Keliones iemėme iš vietinių firmos Ramzis. Prieš pat viešbūtį. Viskas buvo gerokai pigiau, nei imant per lietuvių siūlomas. Kaip ir dažniausiai, lietuviai plėšikauja. Vykome į Gifton salą, Beduinų kaimą (Safari), Kairą ir Luxorą. Buvo nuostabios kelionės, nuostabus laikas ir lydėjo šaunūs žmonės. Labiausiai turbūt patiko kelionė į Beduinų kaimą, ir būtent dėl mūsų gido ten. VISIEM labai rekomenduoju šį gidą - Momen Ali! Nuostabus žmogus, linksmas, šmaikštus, nuotaikingas, malonus, dėmesingas ir labai įdomiai pasakoja. Taip pat be galo judrus. Šypsena buvo nepamiršta ne tik jo veide visą dieną, bet ir visų keliavusių veiduose. Išties labai patariu šią kelionę pirkti ne iš kokios agentūros, o tiesiai iš jo. Tiesiog paskambinkite jam - 0020107787676 ir susitarsite. Arba galite iš anksto susitarti dėl išties šaunios kelionės rašydami emailu - moon_light12309999@yahoo.com. Kaina taip pat minimali, nes perkate ne per jokius tarpininkus - $30. Tik prieš prašant paslaugų, praneškit, kad rekomendavo Dignė iš Lietuvos, nes mes susitarėm, kad mano rekomenduotiems žmonėms jis praves ypatingą ekskursija už minimalią kainą.
Mano įspūdžiai neaprėpiamo dydžio iš šios kelionės. Viliuosi, kad dar ten sugrįšiu. Ir sugrįšiu! Jeigu ką nors domins, kankins kokie klausimai ar reikės kokio patarimo - rašykit man (skype - dignuliuke), nes esu pasiruošusi padėti. Egiptas nuo šiol mano širdy. <3 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2010 03 20, 15:28)
na ir kas cia tokio ypatingo, kad nebuvo jokiu problemu su skarndziu? ar del to viesbutis labai geras ir uz tai pasakiskus pinigus moket reikia? mes lygiai ta pati darem visai paprastame viesbutyje Minamark ir padazus visus valgeme ir gerimus su ledukais, ir viska valgeme neziuredami kas ir is ko..... ir jokiu problemu su skarndziu neturejome visas dvi savaites

Siūlau atkreipti dėmesį, kad kalba eina apie viešbučius Taba Heights teritorijoje.

QUOTE(Tiramiska @ 2010 03 19, 19:58)

Dėl Three corners el wekala siūlau gerai pagalvoti... Jei yra galimybė, nesirinkite šio viešbučio.
Kodėl?  smile.gif

Visų pirma dėl to, kad viešbutis ne prie jūros. Aišku, yra autobusiukas, kuris nuveža ir parveža į El Wkalai skirtą pajūrio ruoželį. Taigi, reikia derintis prie autobuso grafiko arba pėdinti patiems per golfo laukus. Nepamirškit oro temperatūros. Taba Heights'e jau dabar pašoka iki +35 dieną. Liūdnoka...
Taip pat dėl aptarnaujančio personalo. Girdėjom iš gyvenusių ten, kad prastokas. Tenka reikalauti, to kas priklauso (ko niekada neteko daryti Intercontinentalyje).
Na ir kambariai. Buvusieji skundėsi, kad aptriušę...

Man tai minusai, o kažkam gal ne. Jūsų teisė rinktis.

Pridedu foto atstumų įvertinimui. Ten, prie kalnų matosi El Wekalos kompleksas.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Digniuke @ 2010 03 21, 00:29)
Sveikos mamytes!
Vis dar nepamirštu ir neatsigaunu po kelionės į Egiptą. Esu, buvau tokia sužavėta, tokia patenkinta, turėjau tokias nuostabias atostogas. Jeigu galėčiau, nieko nekeisčiau, viską pakartočiau. smile.gif Buvome apsistoja nuostabiame viešbutuke - Bella Vista. Nieko netrūko, visko buvo su kaupu. Pležas nuostabus, visa aplinka - tai pat. Jiegu kas važiuosite į šį viežbutuką, būtinai perduokit nuo Dignės geriausius linkėjimus Rudžiui (Said)! Vienas iš be galo žavių ir linksmų animatorių brolių-dvynių. Apie viešbutį galėsiu papasakoti ir daugiau, jeigu ką domins, tik rašykit. smile.gif
Keliones iemėme iš vietinių firmos Ramzis. Prieš pat viešbūtį. Viskas buvo gerokai pigiau, nei imant per lietuvių siūlomas. Kaip ir dažniausiai, lietuviai plėšikauja. Vykome į Gifton salą, Beduinų kaimą (Safari), Kairą ir Luxorą. Buvo nuostabios kelionės, nuostabus laikas ir lydėjo šaunūs žmonės. Labiausiai turbūt patiko kelionė į Beduinų kaimą, ir būtent dėl mūsų gido ten. VISIEM labai rekomenduoju šį gidą - Momen Ali! Nuostabus žmogus, linksmas, šmaikštus, nuotaikingas, malonus, dėmesingas ir labai įdomiai pasakoja. Taip pat be galo judrus. Šypsena buvo nepamiršta ne tik jo veide visą dieną, bet ir visų keliavusių veiduose. Išties labai patariu šią kelionę pirkti ne iš kokios agentūros, o tiesiai iš jo. Tiesiog paskambinkite jam -  0020107787676 ir susitarsite. Arba galite iš anksto susitarti dėl išties šaunios kelionės rašydami emailu -     moon_light12309999@yahoo.com. Kaina taip pat minimali, nes perkate ne per jokius tarpininkus - $30. Tik prieš prašant paslaugų, praneškit, kad rekomendavo Dignė iš Lietuvos, nes mes susitarėm, kad mano rekomenduotiems žmonėms jis praves ypatingą ekskursija už minimalią kainą.
Mano įspūdžiai neaprėpiamo dydžio iš šios kelionės. Viliuosi, kad dar ten sugrįšiu. Ir sugrįšiu! Jeigu ką nors domins, kankins kokie klausimai ar reikės kokio patarimo - rašykit man (skype - dignuliuke), nes esu pasiruošusi padėti. Egiptas nuo šiol mano širdy. <3  wub.gif

kaip dziugu kad taip siltai ir isiamiai pasidalinai info apie BELLA VISTA mat vakar nusipirkom su vyru ir dar darugu vienu balandzio 1 savaitei poilsi ten viskas iskaiciuota 4u.gif norejom i 5 zvaigzduciu bet isejo taip kad ekspromtu turejom ir tegalejom isvykti balandzio pirma tai gavom gera pasiulyma i si viesbutuka, keliu agenturu vadybinkes tikrai labai isgyre si viesbutuka bet ir poilsiautoju atsiliepimai geri buvo DIGNES taip pat geri thumbup.gif tai nusiraminau tikiu kad gerai pailsesiu ir 3+ viesbutuki. nors mes planuojam ne perllabiausiai i keliones nuvaziuot vat idomu pasidare kas tenn per beduinu keliones yra 4u.gif ar su keturaciais vaziuojat i ta beduinu kelione?mazdaug kaina kiek kainuoja? Digne AR EJOT I KOKIUS KLUBUS TEN NES JUK TAS VIESBUTUKAS PACIAM CENTRE YRA PATARK KUR nueiti ka pamatyti nes begalo daug klausimy turiu mat pirma kart vykstu i egipta thumbup.gif ir dar pietu metu siam viesbutuki reikia kaip pasakyt apsirengt taip kaip reikalauja 5 zvaigdziu viesbuciai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimuliuke: 21 kovo 2010 - 14:00
QUOTE(mimuliuke @ 2010 03 21, 15:54)
kaip dziugu kad taip siltai ir isiamiai pasidalinai info apie BELLA VISTA mat vakar nusipirkom su vyru ir dar darugu vienu balandzio 1 savaitei poilsi ten viskas iskaiciuota 4u.gif  norejom i 5 zvaigzduciu bet isejo taip kad ekspromtu turejom ir tegalejom isvykti balandzio pirma tai gavom gera pasiulyma i si viesbutuka, keliu agenturu vadybinkes tikrai labai isgyre si viesbutuka bet ir poilsiautoju atsiliepimai geri buvo DIGNES taip pat geri thumbup.gif  tai nusiraminau tikiu kad gerai pailsesiu ir 3+ viesbutuki. nors mes planuojam ne perllabiausiai i keliones nuvaziuot vat idomu pasidare kas tenn per beduinu keliones yra 4u.gif ar su keturaciais vaziuojat i ta beduinu kelione?mazdaug kaina kiek kainuoja? Digne AR EJOT I KOKIUS KLUBUS TEN NES JUK TAS VIESBUTUKAS PACIAM CENTRE YRA PATARK KUR  nueiti ka pamatyti nes begalo daug klausimy turiu mat pirma kart vykstu i egipta thumbup.gif ir dar pietu metu siam viesbutuki reikia kaip pasakyt apsirengt taip kaip reikalauja 5 zvaigdziu viesbuciai?

dar vienas klausimelis iskilo jei noreciau dabar pries kelione Momen Ali laiskeli parasyti susitarti del keliones o kokia kalba jam rasyti ax.gif
Atsakyti
Laba diena,
jūs daug keliaujančios , tai gal galit man pagelbėt , reikia skubaus atsakymo dėl dokumentų ax.gif
dukra ( dar nepilnametė ) su giminaičiais važiuoja į Egiptą ,tai va, pas notarą parašiau sutikimą, kad važiuoja su lydinčiu asmeniu,išverčiau į anglų klb..Dukros tėtis miręs,taip pat dokumentą patvirtinau pas notarą ir išverčiau doh.gif na, dar savaime aišku pasas smile.gif tai turbūt ir visi reikalingi dokumentai ?Ar dar kokių reikia?Atleiskit jau man, bet nesu vaiko su kitais niekur išleidus, tai labai pergyvenu , kad nesusigadintų kelionė bigsmile.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2010 03 21, 16:30)
Laba diena,
jūs daug keliaujančios , tai gal galit man pagelbėt  , reikia skubaus atsakymo dėl dokumentų ax.gif
dukra ( dar nepilnametė ) su giminaičiais važiuoja į Egiptą ,tai va, pas notarą parašiau sutikimą, kad važiuoja su lydinčiu asmeniu,išverčiau į anglų klb..Dukros tėtis miręs,taip pat dokumentą  patvirtinau pas notarą ir išverčiau  doh.gif na,  dar savaime aišku pasas  smile.gif tai turbūt ir visi reikalingi dokumentai ?Ar dar kokių reikia?Atleiskit jau man, bet nesu vaiko su kitais niekur išleidus, tai labai pergyvenu , kad nesusigadintų kelionė  bigsmile.gif Ačiū

manau kad visiaki rami butumet turetumet neuiti i bet kokia agentura ir paklausti jie tai tikrai 100% zinos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimuliuke @ 2010 03 21, 16:10)
manau kad visiaki rami butumet turetumet neuiti i bet kokia agentura ir paklausti jie tai tikrai 100% zinos 4u.gif

Nėra mūsų užkampyje verysad.gif notarinėj sakė ,užtenka sutikimo ir paso, gal aš čia tik nervinuos be reikalo
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2010 03 21, 16:35)
Nėra mūsų užkampyje  verysad.gif notarinėj sakė ,užtenka sutikimo ir paso, gal aš čia tik nervinuos be reikalo

Tikrai be reikalo, siuo metu uztenka 1 is tevu sutikimo 4u.gif ir versti i anglu kalba nereikejo , nes reiks tik Vilniaus oro uoste parodyti...
Atsakyti