Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas VII tema

QUOTE(alicija.ali @ 2010 03 06, 19:35)
O as vis laukiu geros paskutines minutes, bet jauciu , kad nieko gero nebus. pries menesi buvo neblogu kainu, tai nepirkau  mirksiukas.gif o dabar jau gailiuosi. schmoll.gif labai labai, nes taip noriu i akvariuma kartu su zuvytem. doh.gif

Aš jau metų pradžioje suplanavau važiuoti kovo pabaigoje į Šarmą, sekiau kainas tezture, irgi laukiau paskutinės minutės, bet še tau - kainos pakilo nerealiai. Dabar sumokėjau 1600 Lt daugiau (važiuojam dviese su vaiku) ir dar negavau į tą viešbutį, į kurį norėjau. Tikrai apsigavau doh.gif O gegužės mėnesį man jau per karšta ax.gif
Papildyta:
QUOTE(bage @ 2010 03 07, 00:40)
sveikos mergaites.I egipta skrisiu pirma karta.Gal galit pa g.gif tarti ar geriau veztis grynus pinigelius ar korteleje ir grynintis ten?

Aš tai patarčiau vežtis grynus, nes nuimant nuo kortelės bankas nusiskaičiuoja didelius mokesčius
Atsakyti
QUOTE(bage @ 2010 03 07, 00:40)
sveikos mergaites.I egipta skrisiu pirma karta.Gal galit pa g.gif tarti ar geriau veztis grynus pinigelius ar korteleje ir grynintis ten?

dolerukus vezkites, ten jis kaip vietine valiuta praktiskai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, 6dn grįžau iš Hurgados smile.gif Oras tai liuksinis tik kas antrą dieną stipresnis vėjukas buvo-bet man patiko tai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2010 03 08, 13:44)
Sveikos, 6dn grįžau iš Hurgados smile.gif Oras tai liuksinis tik kas antrą dieną stipresnis vėjukas buvo-bet man patiko tai  mirksiukas.gif

Sveikos mergaitės,
Ir mes su šeima šeštadienį iš Hurgados parskridom.Viskas buvo thumbup.gif Oras nuostabus,ne per karšta svarbiausia biggrin.gif Norim atgal biggrin.gif
Atsakyti
Ir mes 6dienį iš Hurgados parskridom, viskas labai gerai, puikiai pailsėjom, tik jau tie uodai naktimis doh.gif apkandžiojo. Kas skrendat, dėl visa ko pasiimkit kokio purškalo nuo jų.
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 03 08, 14:40)
Ir mes 6dienį iš Hurgados parskridom, viskas labai gerai, puikiai pailsėjom, tik jau tie uodai naktimis doh.gif  apkandžiojo. Kas skrendat, dėl visa ko pasiimkit kokio purškalo nuo jų.

O Jūs Golden five viešbutyje buvot? Papasakokit plačiau, kaip ten viskas - maitinimas, baseinai, paplūdimys... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaJ @ 2010 03 08, 13:44)
O Jūs Golden five viešbutyje buvot? Papasakokit plačiau, kaip ten viskas - maitinimas, baseinai, paplūdimys... 4u.gif

Taip, Golden five. Iš esmės ten uždara 5 viešbučių komplekso teritorija, gali valgyti ir maudytis visuose baseinuose, o jų ten nemažai. Bet mes savame valgydavome, maistas man buvo skanus, pakankamai įvairus - daug daržovių(žalių ir troškintų), vištiena, žuvis, jautiena, ryžiai, bulvytės, pusryčiams omletai, dešrelės, jogurtai, saldus stalas labai turtingas, visokiausių pyragėlių, vaisiai citrusiniai, dar figų ir bananų būdavo. Žodžiu man, mano vyrui ir 2,5 metų vaikui nieko netrūko. Paplūdymys irgi neblogas, su Lietuvišku smėliu aišku nepalyginsi - ten toks žvyriukas su akmenukais, bet aš basom visada būdavau, vaikas irgi, spec. batų neprireikė. Šiaip tikrai gražu, neturiu prie ko kabintis. Tik, kad uodų daug, pasiimkit kokio purškalo, mano mergytę labai sukandžiojo.
Atsakyti
ir as noriu atgal i Egipta. Labai jau pas mus salta verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(bage @ 2010 03 07, 01:40)

pasiimkit stipresnio gerimuko, pries einant valgyt po 50 gr padarykit, po valgio ir butu neblogai. Tada bus mazesne tikimybe suviduriuot mirksiukas.gif Egipte kartais taip nutinka
Atsakyti
Truputį vaizdų iš Club Golden (Golden five komplekso):

Čia gyvenome, 2 aukštų pastatas:
user posted image

Vaizdas iš balkono:
user posted image

Čia valgėme:
user posted image

Papildyta:

Pliaže:
user posted image

Pakeliui prie jūros:
user posted image
Atsakyti
bliamba, pernai buvau balandzio antroje puseje, jokio uodo nemaciau schmoll.gif . Idomu, kada Egipte baigiasi uodu sezonas, nes uz 10 dienu gali tekti su jais susitikt. ka jus rekomenduojat pries Egiptiecius uodus?
Atsakyti
QUOTE(MONRO @ 2010 03 09, 08:22)
ka jus rekomenduojat pries Egiptiecius uodus?

Rekomenduoju vakarais nelaikyti kartu praviro balkono ir uždegtos šviesos tongue.gif

Va neseniai grįžau- sukando tik vieną naktį, nes va taip ir padariau, kaip aukščiau parašiau doh.gif Į veidą įkando 6 kartus rolleyes.gif Prabudus patepiau arbatmedžių aliejum-ryte nė ženklo neliko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MONRO @ 2010 03 09, 09:22)
bliamba, pernai buvau balandzio antroje puseje, jokio uodo nemaciau  schmoll.gif . Idomu, kada Egipte baigiasi uodu sezonas, nes uz 10 dienu gali tekti su jais susitikt. ka jus rekomenduojat pries Egiptiecius uodus?

O kuom Egiptietiški uodai skiriasi nuo LT? biggrin.gif Vaistinėse pilna apsaugos priemonių nuo jų 4u.gif
Ir žinoma taip darom kaip Zizelius siūlo mirksiukas.gif
Atsakyti