Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas VII tema

Jofky, tai man kaip ir rasiau, nei silta, nei salta del to biggrin.gif

O as visa savaite pravaiksciojau vasara "new yorkeryje" uz gal ė Lt pirktomis slepetemis per pirsta ir niekas nenutruko lotuliukas.gif Maciau ir vietoje tu batuku su medziaginiu virsumi, bet neprireike smile.gif

Ok, palieku tema, nes atrodo viska jau ispasakojau biggrin.gif Geru visoms atostogu, siltos saules, maloniu akimirku 4u.gif Megaukites kiekviena diena, nes viskas taip greitai prabega bigsmile.gif

Dbr planuosimes kelione i Turkija wub.gif Iki aciuks.gif
Atsakyti
Sveikutės, keliautojos. mirksiukas.gif
Vis gi mes iškeliaujam vasario 27 d. su Novus Orbis į Hurgadą. wub.gif Pasirinkom Golden Five viešbutį. Gal kas apie jį ką žinote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 02 25, 13:30)

Be to manau jeigu yra galimybė su lėktuvu nuskrist už 1000 lt savaitę (dažnai ir už mažesne kaina) su maitinimu paatostogaut ten kur garantuota saulė, tai manau atostogos beveik veltui ir priekabių ieškot mažu mažiausiai nuodėminga 

Nemanau, kad galima lyginti Lietuvą su Kairu g.gif mano nuomone tai visiškai nesulyginami dalykai smile.gif
O dėl tų priekabių, tai g.gif aš kaip tik sakau, jog REIKIA nuvažiuoti aplankyti Kairą ax.gif bet pasakymas, kad tai yra baisus miestas nėra priekabių ieškojimas smile.gif

QUOTE(Jofky @ 2010 02 25, 14:21)

O čia temos apie Kayra papildymas 

user posted image

Čia atrodo tikrai gražiai, net nepasakytum, kad tas pats miestas bigsmile.gif bet manau tokių gražių "oazių" ten vienetai ax.gif
dar kažką gražesnio gali rasti prie Nilo, ten kur turčių rajonai ax.gif o visa kita... kaip čia gražiau išsireiškus g.gif ... baisu blush2.gif na juk realybė yra tokia ax.gif

QUOTE(Hottea @ 2010 02 25, 14:42)

Ok, palieku tema, nes atrodo viska jau ispasakojau  Geru visoms atostogu, siltos saules, maloniu akimirku  Megaukites kiekviena diena, nes viskas taip greitai prabega

Dbr planuosimes kelione i Turkija Iki

Sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif bet gal taip su visam neatsisveikinkim biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Jofky,2010 02 25, 14:21]
Aš pirkau Turkijoj už 3 USD tokius, laiko labai gerai thumbup.gif

o kaip KROKSAI? ar su jais PABRAIDYT įmanoma? g.gif
Nepretenduojam į nardymus, nes kaip rašiau abu akiniuočiai ir linzių neturim, didelis minusas toliaregystės-be akinių mums nardymas neįmanomas.-bet nors braidant įmanoma ką nors pamatyt?
Ir jau klausiau-siskopai, arba povandeniniai laivai-tokias ekskursijas siūlo-ar verta ?Brangu, bet aprašymas labai vilioja NENARDYTOJUS ax.gif
GAL KAS BANDĖT?
Atsakyti
skirmule, maciau braidancius ir su kroksais po jura, as braidziau su slepetem biggrin.gif
pernai plaukiau su tuo povandeniniu laivu, tai labai patiko tokiai kaip as, kuri nemoka ir bijo plaukt blush2.gif pamaciau milziniskus koralus, daug zuvu, tikrai verta.
cia fotkinta tame laive per langa
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
o Hurgadoj yra tokiu graziu koralu kaip Seiche? pernai ten tai buvau suzaveta, o siemet vaziuojam i Hurgada, nes norim aplankyti Luksora. sakau ar bus toks grozis Hurgados pakrantese g.gif .
gal dar yra vaziuojanciu kovo 20 ?
Atsakyti
QUOTE(MONRO @ 2010 02 26, 10:09)
o Hurgadoj yra tokiu graziu koralu kaip Seiche? pernai ten tai buvau suzaveta, o siemet vaziuojam i Hurgada, nes norim aplankyti Luksora. sakau ar bus toks grozis Hurgados pakrantese  g.gif .
gal dar yra vaziuojanciu kovo 20 ?

Ar yra skirtumas kur važiuoti - į Šarmą ar į Hurgadą norint aplankyti liuksorą g.gif kad man regis kilometražas tiek nuo ten tiek nuo ten panašus g.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 02 26, 10:10)
Ar yra skirtumas kur važiuoti - į Šarmą ar į Hurgadą norint aplankyti liuksorą  g.gif  kad man regis kilometražas tiek nuo ten tiek nuo ten panašus  g.gif

į Luksorą tik iš hurgados veža, aišku galima ir iš Šarmo lėktuvu, bet kaina nereali
Atsakyti
QUOTE(fila666 @ 2010 02 26, 10:24)
į Luksorą tik iš hurgados veža, aišku galima ir iš Šarmo lėktuvu, bet kaina nereali

Praeitais metais kai buvom, buvo tokia galimybė važiuoti su autobusu ir iš Šarmo, bet mes pasirinkom piramides ir Kairą biggrin.gif gal pasikeitė jau tvarka smile.gif

Gal atsirado žmonių skrendančių vasario 28 dieną į Šarmą bigsmile.gif ?

Gal kas žino kokia yra reali kaina už kvapniuosius aliejus ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 26 vasario 2010 - 10:27
Laba, kovo gale lekiame i Hurgada, Albatros Aqua Vista Resort/Spa. Gal yra buvusiu sitame viesbutyje- labai laukciau atsiliepimu, neramu-kad viskas but gerai... Klausimas- kazi kiek kainuoja seifo nuoma registraturoje? Aciu is anksto uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 02 26, 10:10)
Ar yra skirtumas kur važiuoti - į Šarmą ar į Hurgadą norint aplankyti liuksorą  g.gif  kad man regis kilometražas tiek nuo ten tiek nuo ten panašus  g.gif

tai va butent, kad tik is Hurgados veza....
piramides, kaira ir Petra matem pernai, dabar kiti objektai domina

Atsakyti
Per audrą Egipte 4 žuvo, per 50 sužeistų
Atsakyti