Jofky, tai man kaip ir rasiau, nei silta, nei salta del to
O as visa savaite pravaiksciojau vasara "new yorkeryje" uz gal ė Lt pirktomis slepetemis per pirsta ir niekas nenutruko Maciau ir vietoje tu batuku su medziaginiu virsumi, bet neprireike
Ok, palieku tema, nes atrodo viska jau ispasakojau Geru visoms atostogu, siltos saules, maloniu akimirku Megaukites kiekviena diena, nes viskas taip greitai prabega
Dbr planuosimes kelione i Turkija Iki
Sveikutės, keliautojos.
Vis gi mes iškeliaujam vasario 27 d. su Novus Orbis į Hurgadą. Pasirinkom Golden Five viešbutį. Gal kas apie jį ką žinote?
Vis gi mes iškeliaujam vasario 27 d. su Novus Orbis į Hurgadą. Pasirinkom Golden Five viešbutį. Gal kas apie jį ką žinote?
QUOTE(Jofky @ 2010 02 25, 13:30)
Be to manau jeigu yra galimybė su lėktuvu nuskrist už 1000 lt savaitę (dažnai ir už mažesne kaina) su maitinimu paatostogaut ten kur garantuota saulė, tai manau atostogos beveik veltui ir priekabių ieškot mažu mažiausiai nuodėminga
Nemanau, kad galima lyginti Lietuvą su Kairu mano nuomone tai visiškai nesulyginami dalykai
O dėl tų priekabių, tai aš kaip tik sakau, jog REIKIA nuvažiuoti aplankyti Kairą bet pasakymas, kad tai yra baisus miestas nėra priekabių ieškojimas
QUOTE(Jofky @ 2010 02 25, 14:21)
Čia atrodo tikrai gražiai, net nepasakytum, kad tas pats miestas bet manau tokių gražių "oazių" ten vienetai
dar kažką gražesnio gali rasti prie Nilo, ten kur turčių rajonai o visa kita... kaip čia gražiau išsireiškus ... baisu na juk realybė yra tokia
QUOTE(Hottea @ 2010 02 25, 14:42)
Ok, palieku tema, nes atrodo viska jau ispasakojau Geru visoms atostogu, siltos saules, maloniu akimirku Megaukites kiekviena diena, nes viskas taip greitai prabega
Dbr planuosimes kelione i Turkija Iki
Sėkmės bet gal taip su visam neatsisveikinkim
[quote=Jofky,2010 02 25, 14:21]
Aš pirkau Turkijoj už 3 USD tokius, laiko labai gerai
o kaip KROKSAI? ar su jais PABRAIDYT įmanoma?
Nepretenduojam į nardymus, nes kaip rašiau abu akiniuočiai ir linzių neturim, didelis minusas toliaregystės-be akinių mums nardymas neįmanomas.-bet nors braidant įmanoma ką nors pamatyt?
Ir jau klausiau-siskopai, arba povandeniniai laivai-tokias ekskursijas siūlo-ar verta ?Brangu, bet aprašymas labai vilioja NENARDYTOJUS
GAL KAS BANDĖT?
Aš pirkau Turkijoj už 3 USD tokius, laiko labai gerai
o kaip KROKSAI? ar su jais PABRAIDYT įmanoma?
Nepretenduojam į nardymus, nes kaip rašiau abu akiniuočiai ir linzių neturim, didelis minusas toliaregystės-be akinių mums nardymas neįmanomas.-bet nors braidant įmanoma ką nors pamatyt?
Ir jau klausiau-siskopai, arba povandeniniai laivai-tokias ekskursijas siūlo-ar verta ?Brangu, bet aprašymas labai vilioja NENARDYTOJUS
GAL KAS BANDĖT?
skirmule, maciau braidancius ir su kroksais po jura, as braidziau su slepetem
pernai plaukiau su tuo povandeniniu laivu, tai labai patiko tokiai kaip as, kuri nemoka ir bijo plaukt pamaciau milziniskus koralus, daug zuvu, tikrai verta.
cia fotkinta tame laive per langa
pernai plaukiau su tuo povandeniniu laivu, tai labai patiko tokiai kaip as, kuri nemoka ir bijo plaukt pamaciau milziniskus koralus, daug zuvu, tikrai verta.
cia fotkinta tame laive per langa
o Hurgadoj yra tokiu graziu koralu kaip Seiche? pernai ten tai buvau suzaveta, o siemet vaziuojam i Hurgada, nes norim aplankyti Luksora. sakau ar bus toks grozis Hurgados pakrantese .
gal dar yra vaziuojanciu kovo 20 ?
QUOTE(MONRO @ 2010 02 26, 10:09)
o Hurgadoj yra tokiu graziu koralu kaip Seiche? pernai ten tai buvau suzaveta, o siemet vaziuojam i Hurgada, nes norim aplankyti Luksora. sakau ar bus toks grozis Hurgados pakrantese .
Ar yra skirtumas kur važiuoti - į Šarmą ar į Hurgadą norint aplankyti liuksorą kad man regis kilometražas tiek nuo ten tiek nuo ten panašus
QUOTE(*monikute* @ 2010 02 26, 10:10)
Ar yra skirtumas kur važiuoti - į Šarmą ar į Hurgadą norint aplankyti liuksorą kad man regis kilometražas tiek nuo ten tiek nuo ten panašus
į Luksorą tik iš hurgados veža, aišku galima ir iš Šarmo lėktuvu, bet kaina nereali
QUOTE(fila666 @ 2010 02 26, 10:24)
į Luksorą tik iš hurgados veža, aišku galima ir iš Šarmo lėktuvu, bet kaina nereali
Praeitais metais kai buvom, buvo tokia galimybė važiuoti su autobusu ir iš Šarmo, bet mes pasirinkom piramides ir Kairą gal pasikeitė jau tvarka
Gal atsirado žmonių skrendančių vasario 28 dieną į Šarmą ?
Gal kas žino kokia yra reali kaina už kvapniuosius aliejus ?
Laba, kovo gale lekiame i Hurgada, Albatros Aqua Vista Resort/Spa. Gal yra buvusiu sitame viesbutyje- labai laukciau atsiliepimu, neramu-kad viskas but gerai... Klausimas- kazi kiek kainuoja seifo nuoma registraturoje? Aciu is anksto uz info
QUOTE(*monikute* @ 2010 02 26, 10:10)
tai va butent, kad tik is Hurgados veza....
piramides, kaira ir Petra matem pernai, dabar kiti objektai domina