Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas VII tema

Panašu, kad mes su šeimyna jungiamės, kovo 6 kylam į Hurgadą HIlton Long beach smile.gif
du kartus buvom Egipte, vieną kartą HRG, kitą Šarme, nors labiau patiko Šarme (pats HRG senamiestis išvis nepatiko ), bet šį kart lėmė kaina ir viešbučio žvaigždutės ax.gif tongue.gif pabijojau su vaikais rinktis 2 ar 3 blush2.gif nors ir nemažai keliaujam su vaikais,nebijom nei 2 nei 3 žv Graikijoj ar Ispanijoj, bet čia rinkomės daugiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(maybe @ 2010 02 22, 20:35)
Mes šeštadienį grįžome iš Hurgados, gyvenome Hilton Long Beach
Rresort. Viešbutis tikrai labai labai normalus, kambarių nekeitėme, nors gavome aišku pakraštyje.

o visgi jei dar prisijungsi - kiek realiai yra kelio nuo tų kraštinių kambarių iki jūros - 700 m? nes sprendžiam klausimą dėl vežimėlio ax.gif dažniausiai jo neimam, bet mažasis pritingi ilgai vaikščiot, o jei dar mantą su kibirėliais prei jūros reiks tempti lotuliukas.gif
Atsakyti

o visgi jei dar prisijungsi - kiek realiai yra kelio nuo tų kraštinių kambarių iki jūros - 700 m? nes sprendžiam klausimą dėl vežimėlio ax.gif dažniausiai jo neimam, bet mažasis pritingi ilgai vaikščiot, o jei dar mantą su kibirėliais prei jūros reiks tempti lotuliukas.gif
[/quote]

Jūsų atveju aš tada prašyčiau kambarių arba pagrindiniame pastate arba 900 - ieji, tiksliai nr. negaliu pasakyti. 900-ieji kambariai yra prie jūros. Kadangi jūs su mažiuku ir vežimėliu, tai gyvenant ten, kur mes gyvenom, jums bus nepatogu, nes mes gyvenom ant kalno, tai iki jūros reikia nemažai laiptelių nulipti, manau su vežimėliu tai jau nepatogumas.
Papildyta:
P.S. mūsų kambariai buvo 1200-ieji
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2010 02 25, 09:58)
Kairas - šiaip sau  verysad.gif

Kairas yra pats gražiausias ir simpatiškiausias miestas, kurį yra tekę regėti per visą gyvenimą laugh.gif laugh.gif laugh.gif

O jei rimtai tai g.gif aš esu tos nuomonės, kad nuvykus į Egiptą BŪTINA nuvykti ir į Kairą blush2.gif geras penas apmąstymams "kaip mes dar gerai gyvename" blush2.gif priverčia susimąstyti blush2.gif

Kai įvažiavom į Kairą, galvojom, kad esame kažkokiame skurdžiame ir civilizacijos pamirštame užmiestyje ar priemiestyje... bet mes važiavom, važiamo... važiavom, važiavom.... o vaizdai visiškai nesikeitė į gerąją pusę ax.gif po to supratom, kad čia visas miestas ir yra toks - atrodantis tarsi po III -iojo Pasaulinio karo su nesibaigiančiom statybom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 25 vasario 2010 - 09:33
Tikrai Kairas siaubingai atrode - tiek foto, tiek is draugu pasakojimu. Ypac kelione ilga ir varginanti unsure.gif
Bet man ir Old market`o uzteko, kad suprasciau, kokia tai skurdi salis, gyvenanti tik is turizmo verysad.gif

Bet viska atperka tas "dirbtinis" viesbucio gyvenimas, kuriame visi sypsosi, stalai nukrauti, gultai prie pat juros, koralai is karto nuo tilto neriant, kas diena tvarkomi kambariai, kokteiliai vakare ir saule, karstis, baseinai biggrin.gif
Atsakyti
nera jau toks baisus tas Kairas, o ir veza spec.per skurdzius rajonus, kad sudarytu vargsu vaizda, ka jau moka, tai padejuot, kokie jie nelaimingi (nesiplesiu).ir as buvau pakraupus, bet kai grizau i Vilniu, tai man dar baisiau kai kur unsure.gif
idesiu kelias Kairo foto.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tipo mes čia LT visi puikiuose pilaitėse be jokio statybinio broko gyvenam, gatvės švarios kad nuo jų net valgyt galim, mašinas visi tik naujas iš salonų turim, mokesčius su džiaugsmu mokam, nes jie tokie maži kad mūsų biudžetui jokios įtakos neturi, į darba einam su daina nes dirbam tik savo malonumui, ir visi ramiai miegam nes jeigu koks fors majore atsitiktu žinom kad vadžia mumis visada psirūpins cool.gif
Atsakyti
Matyt, jus veze pro normalesnius rajonus biggrin.gif Musiskiai vyko su novaturo ekskursija smile.gif Bet vis tiek ziauru, kai stovi dangoraizis nuo pat pastatymo nevalytais nuo dulkiu langais, o salia siuksliu kruvoje kazka perrinkineja zmones namelyje is lentu unsure.gif

Jofky, tu kabliuku ieskai, ar neissimiegojusi pabudai? blink.gif Cia diskusiju forumas, kodel sureiksmini kai kuriuos pasisakymus? Jei diskusija apie egipta, kam lyginti su LT..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 25 vasario 2010 - 12:09
QUOTE(Hottea @ 2010 02 25, 13:07)
Matyt, jus veze pro normalesnius rajonus biggrin.gif Musiskiai vyko su novaturo ekskursija smile.gif Bet vis tiek ziauru, kai stovi dangoraizis nuo pat pastatymo nevalytais nuo dulkiu langais, o salia siuksliu kruvoje kazka perrinkineja zmones namelyje is lentu unsure.gif

Jofky, tu kabliuku ieskai, ar neissimiegojusi pabudai? blink.gif Cia diskusiju forumas, kodel sureiksmini kai kuriuos pasisakymus? Jei diskusija apie egipta, kam lyginti su LT..

Prajuokinai biggrin.gif Čia vieta kur reiškiamos nuomuonės, aš ją irgi turi ir pareiškiu karts nuo karto rolleyes.gif O lyginu su LT nes mes nematydami savo šiukšlynų rodom pirštu į kitų ir sakom oi oi kaip negražu cool.gif O man Kayras thumbup.gif Ir planuoju jį aplankyt savarankiškai ne keliom valandom matant tik jį tik pro autiko langą o keliom dienom 4u.gif
Be to manau jeigu yra galimybė su lėktuvu nuskrist už 1000 lt savaitę (dažnai ir už mažesne kaina) su maitinimu paatostogaut ten kur garantuota saulė, tai manau atostogos beveik veltui ir priekabių ieškot mažu mažiausiai nuodėminga 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
gal galėtumėt patarti dėl specialios avalynės, kurios gali reikėti pliaže, ar vežtis savo (kokia ji turi būti?), ar vietoje galima įsigyti?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 02 25, 13:54)
Laba diena,
gal galėtumėt patarti dėl specialios avalynės, kurios gali reikėti pliaže, ar vežtis savo (kokia ji turi būti?), ar vietoje galima įsigyti?
Ačiū 4u.gif

as pirkau uz 9 dolerius vietineje viesbucio pardej., tai dabar galesiu panaudot neuzilgo... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 02 25, 13:54)
Laba diena,
Ačiū 4u.gif

Aš pirkau Turkijoj už 3 USD tokius, laiko labai gerai thumbup.gif

user posted image

Dukrai pirkau pas mus Norfoj už 5 Lt tokius, bet jau po dviejų kelionių plyšta, bet už tokią kainą ir netaupėm biggrin.gif

user posted image

O čia temos apie Kayra papildymas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 25 vasario 2010 - 13:27
labas, gal kas buvo Safagos kurorte?? ar vietiniai parduoda ekskursijas ar tik Hurgadoj? Ar patiko jei kas buvot??
Atsakyti