Ir mes vakar grįžom iš Hurgados, savaitę Sea Gull viešbuty buvom
Žiauriai nusivyliau, nors ir atseit 4,5*
Mano akimis net trijų žvaigždžių kažin ar vertas
Pirmiausiai vargino neveikiantys kondicionieriai, kai už lango virš 30
Mes dar kaip mes, o mažam vaikui išvis tokiam tvankume nesimiegojo, priedo langai buvo į labai triukšmingą ir smirdinčią gatvę
Nei atidarysi, nei ką
Nors viešbučio teritorija ir nemaža, tvarkinga, bet to tikrai nepasakyčiau apie kambarius, net dulkių nesivargindavo pavalyt
Ir spintos tokios suklypusios, vos durys atsidarinėjo
Maistas irgi prastas buvo, labai vienodas ir neskanus, pusryčiams, pietums ir vakarienei praktiškai tie patys patiekalai, jau einant žinodavai ką rasi
Nežinau, ar čia sutapimas, ar tikrai nuo prasto maisto, bet daugumai bendrakeleivių kilo problemų su sveikata
Ir dar kiek pastangų reikėjo kol pagalbos prisišaukt reikėjo
Pliažui priekaištų neturiu, vaikams irgi buvo užsiėmimų, diskotekų (nors irgi dainos, šokiai kas vakarą tie patys....) Baruose užkandžiai irgi sakyčiau šiaip sau, praktiškai vienas ar du patiekalai, ko gero likę nuo pusryčių
Na tai tokie mano pastebėjimai, į šį viešbutį tikrai negrįšiu ir aplamai į Hurgadą nebesinori....
QUOTE(zydrunyte @ 2010 02 24, 13:29)
na o mano MB kai is Egipto jau skridom atgal, pamirso isideti i lagamina labai dailu peiliuka, nu toki sulankstoma, daryta pagal uzsakyma (gavo per Kaledas dovanu) nu v.n. ispurte ji visa ir vistiek pipsi
tai issitrauke is rankines, nu zioplys galvoju. Labai jam gaila buvo, bet padovanojo vienam muitininkui, tai va nepamirskit ko neleistino
Mano mama tik lėktuve apsižiūrėjo, kad rankinuke adatą su siūlais buvo pamiršus išsiimt
Va tau ir kontrolė
QUOTE(Ilaria @ 2010 02 24, 13:29)
O į Egiptą galvoju vaikui maistelio stikliniame indelyje vežtis, nes skrydžio metu nemaitina, tai kažin ar leis?
Tikrai leis, mes net ir sulčių nemažai vežėmės
Tiesa, skaičiau dėl uodų, tai lėktuve matėsi nemažai sukandžiotų
O mūsų viešbuty nei vieno nebuvo, nes tokia dūmine patranka vaikė vakare, tai kvapas nepakartojamas....
O vaizdelis irgi neblogas - pradeda vaikščioti vietinis su ta patranka, tai visi pilsiautojai tik šast šast į šalis ir išsilaksto