Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas VII tema

Ir dar - nepamirskite "mezym" ir "smectos" biggrin.gif Kartais po vakarienes suburbuliuodavo kazkas skrandyje, tai isgeri ir vel leki smile.gif Siaip grupeje niekas nesirgo. O jei vaziuoja linksma kompanija, isidekite megstamo gerimo butelaiti - labai smagu pavakaroti su LT gerimu visiems drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2010 02 24, 12:29)
Gražios nuotraukos, puikūs vaizdai  4u.gif o gal galite daugiau papasakoti apie nardymą? Ar pradedantiesiems kokių problemų nekylą? Kiek nardymas vienam žmogui kainuoja?

as t.p. labai bijau giliai nardyt smile.gif Plaukiu gerai, bet va palyst pilnai po vandeniu i koki 3-5m gyli unsure.gif o vyras mano narde kai pirma kart plaukem, beje tik karta ir buvom. Jam tai thumbup.gif sake, jei kada vel vyksim tai kas dien nardys. Kaip man ta baime iveikt, o rykliu nieks nematet g.gif O del delfinu. Saukia mums tie vadovai "delfinai, delfinai", mes kur kur atsisukai, nespejot jau nuplauke g.gif man atrodo, kad jie mus apgavo verysad.gif O jus ar tikrai savo akim matet. Kai mes plaukem nardyt su mumis buvo du tokie matosi pasikauste nardytojai, turbut kiauras dienas narde, tai jie sake, kad pamaryt rykli, tai kaip didziausia palaipa ir savotiskas prizas kiekvienam rimtam nardytojui. Atsei jie dar nemate. smile.gif Tai tikiuosi ju ten ir nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 02 24, 12:52)
Ir dar - nepamirskite "mezym" ir "smectos" biggrin.gif Kartais po vakarienes suburbuliuodavo kazkas skrandyje, tai isgeri ir vel leki smile.gif Siaip grupeje niekas nesirgo. O jei vaziuoja linksma kompanija, isidekite megstamo gerimo butelaiti - labai smagu pavakaroti su LT gerimu visiems drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif labai gerai prieš valgį 50 gramų mūsiškos degtinytės išgerti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zydrunyte @ 2010 02 24, 13:02)
as t.p. labai bijau giliai nardyt  smile.gif Plaukiu gerai, bet va palyst pilnai po vandeniu i koki 3-5m gyli   unsure.gif o vyras mano narde kai pirma kart plaukem, beje tik karta ir buvom. Jam tai  thumbup.gif sake, jei kada vel vyksim tai kas dien nardys. Kaip man ta baime iveikt, o rykliu nieks nematet  g.gif O del delfinu. Saukia mums tie vadovai "delfinai, delfinai", mes kur kur atsisukai, nespejot jau nuplauke   g.gif man atrodo, kad jie mus apgavo  verysad.gif O jus ar tikrai savo akim matet. Kai mes plaukem nardyt su mumis buvo du tokie matosi pasikauste nardytojai, turbut kiauras dienas narde, tai jie sake, kad pamaryt rykli, tai kaip didziausia palaipa ir savotiskas prizas kiekvienam rimtam nardytojui. Atsei jie dar nemate.   smile.gif Tai tikiuosi ju ten ir nera  biggrin.gif

Na aš tai galvoju, kad reikia po truputį po truputį vis po biški kišti tą galvą po vandeniu, pabūt kelias sekundes ir ištraukti ax.gif iš pradžių tai patarčiau panėrus nebandyt kvėpuoti nes man asmeniškai tai iškarto panikos priepuoliai prasidėdavo, na tiesiog organizmo kaip gynybinė sistema įsijungia, nes bandai įkvėpti oro po vandeniu ir realiai tu jo ir įkvėpi pro vamzdelį, bet organizmui būna šokas, nes jis "nesuvokia" kaip galima kvėpuoti po vandeniu biggrin.gif juk jis ne žuvis biggrin.gif tai va čia iš mano pastebėjimų blush2.gif jei dar kas neaišku klauskit 4u.gif

Kai prisimenu dabar kaip aš ten makalavausi su tais lastais kaip kad skęsčiau, tai juokas ima lotuliukas.gif o ten realiai gaunasi taip, kad ant vandens atsiguli kaip ant lovos, jis tave laiko paviršiuje, tau tereikia tik nuleisti galvą į vandenį ir stebėti nerealius vaizdus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 24 vasario 2010 - 12:13
Delfinus tai net nufilmavome, bet nedesiu cia vaizdeliu, nes juose rekiu kaip isprotejusi 5 metu mergaite lotuliukas.gif Puse delfinu per mane issibaide lotuliukas.gif

Jie tokie tamsiai pilki, subraizyti (spejome, kad koralu), ne tokie kaip delfinariume - laukiniai smile.gif Bet kiekviena atplaukianti laiva apsupdavo ratu, isnirdavo - prie pat laivo buvo - toks grozis wub.gif
Atsakyti
[quote=Hottea,2010 02 24, 12:38]
Vakare tikrai nebuvo salta - uztenka megztuka uzsimesti, o einant i miesta - striukyte kokia smile.gif Bet gal mums taip pasitaike, patys egiptieciai stebejosi, kad tokiu metu oras toks geras, ne vejuota.

Bet hurgadoje ar taboje sake zymiai atsala vakare, ten vejai stipresni.

[/quote

Tai kad ir Hurgadoje praeita savaite orai buvo super smile.gif ne karto neteko striukes uzsideti, visuomet uztekdavo lengvo megztuko, bet dazniausiai ir jo nereikedavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2010 02 24, 13:02)
as t.p. labai bijau giliai nardyt  smile.gif Plaukiu gerai, bet va palyst pilnai po vandeniu i koki 3-5m gyli  unsure.gif o vyras mano narde kai pirma kart plaukem, beje tik karta ir buvom. Jam tai  thumbup.gif sake, jei kada vel vyksim tai kas dien nardys. Kaip man ta baime iveikt, o rykliu nieks nematet  g.gif O del delfinu. Saukia mums tie vadovai "delfinai, delfinai", mes kur kur atsisukai, nespejot jau nuplauke  g.gif man atrodo, kad jie mus apgavo  verysad.gif O jus ar tikrai savo akim matet. Kai mes plaukem nardyt su mumis buvo du tokie matosi pasikauste nardytojai, turbut kiauras dienas narde, tai jie sake, kad pamaryt rykli, tai kaip didziausia palaipa ir savotiskas prizas kiekvienam rimtam nardytojui. Atsei jie dar nemate.  smile.gif Tai tikiuosi ju ten ir nera  biggrin.gif

siap rykliu raudonojoje juroje yra, bet zymiai pieciau, prie Hurgados ju nebuna (ne, bent jau taip mums sake instruktoriai), siaip nardytojai - profai plaukia i specialias ekskursijas (kazkaip idomiai jie tai vadina, nepamenu kaip) kad pamatyti ryklius ir su jais panardyti doh.gif siaubas....
o del delfinu, tai mes patyts tikrai juos mateme wub.gif
Atsakyti
Na va ir baigesi atostogos vakar vakare grizom is Hurgados Festival Riviera Resort viesbucio. Kam bus idomu galesiu atsakyti i visus klausymus. Buvom 10 dienu tai 9dienas oras buvo thumbup.gif jokio vejalio net vakare vaiksciojom trumpom rankovem nes buvo tvanku tik vat paskutine diena buvo didelis vejas tai reikejo maikutes ilgom rankovem o atostogos buvo super thumbup.gif
Atsakyti
Cia keliones minusai biggrin.gif O del leto egiptieciu budo - tai visur minusas, net ir viesbutyje - vakare uzsisakai gerimus, o atnesa jau bebaigiant valgyti rolleyes.gif
Atsakyti
Patarkit kiek dolerių vežtis savaitei? Mūsų atostogos bus pakankamai sėslios, nes su mažu vaiku. Na, maždaug, kad gaudyčiausi. Lauktuvėm, kokiai vienai išvykai ax.gif
Atsakyti
As viena veziausi tik 500 Lt ir tai parsiveziau 30 dol i LT biggrin.gif Nors ir lauktuviu pripirkau (kai deriesi magnetukai po 1 dol gaunasi), dar arbatos pirkome (100 g 5 dol), tuniku (sifonas 5 dol, medvilne 8 dol), pinigines 10 dol, rankinukai 15 - 20 dol. skaros 5 dol, puodeliai 6 do, ziebtuveliai 3 dol, pelenines 4 dol, aliejai 25 ml 5 dol.

Cigaretes ir tabaka pirkite TIK arouosto duty free, nes gatveje derejome uz ciagretes blokas 6 dol, tabako blokas 5 dol. o arouoste atitinkamai 5 ir 3 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 24 vasario 2010 - 13:05
O apelsinus kažin leistu oro uoste su savimi vežtis g.gif Jei į bagažą kokius 4 įsimesčiau ax.gif
Atsakyti

Kai prisimenu dabar kaip aš ten makalavausi su tais lastais kaip kad skęsčiau, tai juokas ima lotuliukas.gif
Man turbut butu dar baisiau, as tik bijau kad manes ten neaprektu, koks instruktorius ir kantrybe gelezine turetu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2010 02 24, 13:11)
Delfinus tai net nufilmavome, bet nedesiu cia vaizdeliu, nes juose rekiu kaip isprotejusi 5 metu mergaite lotuliukas.gif Puse delfinu per mane issibaide lotuliukas.gif

Jie tokie tamsiai pilki, subraizyti (spejome, kad koralu), ne tokie kaip delfinariume - laukiniai smile.gif Bet kiekviena atplaukianti laiva apsupdavo ratu, isnirdavo - prie pat laivo buvo - toks grozis wub.gif

Oi kaip nuostabu, as turbut irgi rekciau is dziaugsmo bigsmile.gif galir mums kada pasiseks. o mano mergyte, tai tik apie delfinus ir svajoja, save undine vadina biggrin.gif
Atsakyti