QUOTE(oplia5 @ 2010 02 24, 12:29)
Gražios nuotraukos, puikūs vaizdai o gal galite daugiau papasakoti apie nardymą? Ar pradedantiesiems kokių problemų nekylą? Kiek nardymas vienam žmogui kainuoja?
as t.p. labai bijau giliai nardyt Plaukiu gerai, bet va palyst pilnai po vandeniu i koki 3-5m gyli o vyras mano narde kai pirma kart plaukem, beje tik karta ir buvom. Jam tai sake, jei kada vel vyksim tai kas dien nardys. Kaip man ta baime iveikt, o rykliu nieks nematet O del delfinu. Saukia mums tie vadovai "delfinai, delfinai", mes kur kur atsisukai, nespejot jau nuplauke man atrodo, kad jie mus apgavo O jus ar tikrai savo akim matet. Kai mes plaukem nardyt su mumis buvo du tokie matosi pasikauste nardytojai, turbut kiauras dienas narde, tai jie sake, kad pamaryt rykli, tai kaip didziausia palaipa ir savotiskas prizas kiekvienam rimtam nardytojui. Atsei jie dar nemate. Tai tikiuosi ju ten ir nera
QUOTE(Hottea @ 2010 02 24, 12:52)
Ir dar - nepamirskite "mezym" ir "smectos" Kartais po vakarienes suburbuliuodavo kazkas skrandyje, tai isgeri ir vel leki Siaip grupeje niekas nesirgo. O jei vaziuoja linksma kompanija, isidekite megstamo gerimo butelaiti - labai smagu pavakaroti su LT gerimu visiems
labai gerai prieš valgį 50 gramų mūsiškos degtinytės išgerti
Papildyta:
QUOTE(zydrunyte @ 2010 02 24, 13:02)
as t.p. labai bijau giliai nardyt Plaukiu gerai, bet va palyst pilnai po vandeniu i koki 3-5m gyli o vyras mano narde kai pirma kart plaukem, beje tik karta ir buvom. Jam tai sake, jei kada vel vyksim tai kas dien nardys. Kaip man ta baime iveikt, o rykliu nieks nematet O del delfinu. Saukia mums tie vadovai "delfinai, delfinai", mes kur kur atsisukai, nespejot jau nuplauke man atrodo, kad jie mus apgavo O jus ar tikrai savo akim matet. Kai mes plaukem nardyt su mumis buvo du tokie matosi pasikauste nardytojai, turbut kiauras dienas narde, tai jie sake, kad pamaryt rykli, tai kaip didziausia palaipa ir savotiskas prizas kiekvienam rimtam nardytojui. Atsei jie dar nemate. Tai tikiuosi ju ten ir nera
Na aš tai galvoju, kad reikia po truputį po truputį vis po biški kišti tą galvą po vandeniu, pabūt kelias sekundes ir ištraukti iš pradžių tai patarčiau panėrus nebandyt kvėpuoti nes man asmeniškai tai iškarto panikos priepuoliai prasidėdavo, na tiesiog organizmo kaip gynybinė sistema įsijungia, nes bandai įkvėpti oro po vandeniu ir realiai tu jo ir įkvėpi pro vamzdelį, bet organizmui būna šokas, nes jis "nesuvokia" kaip galima kvėpuoti po vandeniu juk jis ne žuvis tai va čia iš mano pastebėjimų jei dar kas neaišku klauskit
Kai prisimenu dabar kaip aš ten makalavausi su tais lastais kaip kad skęsčiau, tai juokas ima o ten realiai gaunasi taip, kad ant vandens atsiguli kaip ant lovos, jis tave laiko paviršiuje, tau tereikia tik nuleisti galvą į vandenį ir stebėti nerealius vaizdus
Delfinus tai net nufilmavome, bet nedesiu cia vaizdeliu, nes juose rekiu kaip isprotejusi 5 metu mergaite Puse delfinu per mane issibaide
Jie tokie tamsiai pilki, subraizyti (spejome, kad koralu), ne tokie kaip delfinariume - laukiniai Bet kiekviena atplaukianti laiva apsupdavo ratu, isnirdavo - prie pat laivo buvo - toks grozis
Jie tokie tamsiai pilki, subraizyti (spejome, kad koralu), ne tokie kaip delfinariume - laukiniai Bet kiekviena atplaukianti laiva apsupdavo ratu, isnirdavo - prie pat laivo buvo - toks grozis
[quote=Hottea,2010 02 24, 12:38]
Vakare tikrai nebuvo salta - uztenka megztuka uzsimesti, o einant i miesta - striukyte kokia Bet gal mums taip pasitaike, patys egiptieciai stebejosi, kad tokiu metu oras toks geras, ne vejuota.
Bet hurgadoje ar taboje sake zymiai atsala vakare, ten vejai stipresni.
[/quote
Tai kad ir Hurgadoje praeita savaite orai buvo super ne karto neteko striukes uzsideti, visuomet uztekdavo lengvo megztuko, bet dazniausiai ir jo nereikedavo
Vakare tikrai nebuvo salta - uztenka megztuka uzsimesti, o einant i miesta - striukyte kokia Bet gal mums taip pasitaike, patys egiptieciai stebejosi, kad tokiu metu oras toks geras, ne vejuota.
Bet hurgadoje ar taboje sake zymiai atsala vakare, ten vejai stipresni.
[/quote
Tai kad ir Hurgadoje praeita savaite orai buvo super ne karto neteko striukes uzsideti, visuomet uztekdavo lengvo megztuko, bet dazniausiai ir jo nereikedavo
QUOTE(zydrunyte @ 2010 02 24, 13:02)
siap rykliu raudonojoje juroje yra, bet zymiai pieciau, prie Hurgados ju nebuna (ne, bent jau taip mums sake instruktoriai), siaip nardytojai - profai plaukia i specialias ekskursijas (kazkaip idomiai jie tai vadina, nepamenu kaip) kad pamatyti ryklius ir su jais panardyti siaubas....
o del delfinu, tai mes patyts tikrai juos mateme
Na va ir baigesi atostogos vakar vakare grizom is Hurgados Festival Riviera Resort viesbucio. Kam bus idomu galesiu atsakyti i visus klausymus. Buvom 10 dienu tai 9dienas oras buvo jokio vejalio net vakare vaiksciojom trumpom rankovem nes buvo tvanku tik vat paskutine diena buvo didelis vejas tai reikejo maikutes ilgom rankovem o atostogos buvo super
Patarkit kiek dolerių vežtis savaitei? Mūsų atostogos bus pakankamai sėslios, nes su mažu vaiku. Na, maždaug, kad gaudyčiausi. Lauktuvėm, kokiai vienai išvykai
As viena veziausi tik 500 Lt ir tai parsiveziau 30 dol i LT Nors ir lauktuviu pripirkau (kai deriesi magnetukai po 1 dol gaunasi), dar arbatos pirkome (100 g 5 dol), tuniku (sifonas 5 dol, medvilne 8 dol), pinigines 10 dol, rankinukai 15 - 20 dol. skaros 5 dol, puodeliai 6 do, ziebtuveliai 3 dol, pelenines 4 dol, aliejai 25 ml 5 dol.
Cigaretes ir tabaka pirkite TIK arouosto duty free, nes gatveje derejome uz ciagretes blokas 6 dol, tabako blokas 5 dol. o arouoste atitinkamai 5 ir 3
Cigaretes ir tabaka pirkite TIK arouosto duty free, nes gatveje derejome uz ciagretes blokas 6 dol, tabako blokas 5 dol. o arouoste atitinkamai 5 ir 3
O apelsinus kažin leistu oro uoste su savimi vežtis Jei į bagažą kokius 4 įsimesčiau
Kai prisimenu dabar kaip aš ten makalavausi su tais lastais kaip kad skęsčiau, tai juokas ima
Man turbut butu dar baisiau, as tik bijau kad manes ten neaprektu, koks instruktorius ir kantrybe gelezine turetu
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2010 02 24, 13:11)
Delfinus tai net nufilmavome, bet nedesiu cia vaizdeliu, nes juose rekiu kaip isprotejusi 5 metu mergaite Puse delfinu per mane issibaide
Oi kaip nuostabu, as turbut irgi rekciau is dziaugsmo galir mums kada pasiseks. o mano mergyte, tai tik apie delfinus ir svajoja, save undine vadina