Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Ieškau, kur galima įsigyti siūlų, kuriuos sumezgus gaunasi ala džinsinio audinio efektas. Internete esu mačiusi tokių rūbų, tad įtariu, kad kažkur yra pirkti ir siūlų. smile.gif

Gal užmatėte kur?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 05, 12:01)
Jei lelius yra alergiškas vilnai, tada iš medvilnės, yra ir specialios vaikiškos sintetikos..

vilnai nealergiskas,alergiskas-akrelanui todel ir bijau megzt is tu siulu kur su dralonu nes nezinau ar tiktu...
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2010 03 06, 13:25)
Ieškau, kur galima įsigyti siūlų, kuriuos sumezgus gaunasi ala džinsinio audinio efektas. Internete esu mačiusi tokių rūbų, tad įtariu, kad kažkur yra pirkti ir siūlų. smile.gif

Gal užmatėte kur?

Yra siūlai Yarn art jeans, esu iš jų mezgus, bet nepasakyčiau, kad kažkoks labai jau džinsinis efektas būtų biggrin.gif Aišku, gal dar kažkokių kitokių džinsinių siūlų yra ax.gif
Atsakyti

Gal užmatėte kur?

jei gerai pamenu, ju ana savaite maciau Kaune Casa Lanoje.
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2010 03 05, 19:58)
Gal kas siandien kur uzmatete  blush2.gif

Šiandien mačiau Vilniuj, Akropolio maximoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amber_piece @ 2010 03 06, 14:04)
vilnai nealergiskas,alergiskas-akrelanui todel ir bijau megzt is tu siulu kur su dralonu nes nezinau ar tiktu...

Tai megzkite is 100% merino vilnos. Ir minsktute, ir pasirinkimas didelis. Aisku nepigu, bet alergiskam vaikui viskas nepigu...
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2010 03 06, 18:29)
Tai megzkite is 100% merino vilnos. Ir minsktute, ir pasirinkimas didelis. Aisku nepigu, bet alergiskam vaikui viskas nepigu...

Bet maziukui leliui juk daug siuliuku ir nereikia,
o jei graziai ir is geru siulu numegztas rubelis bus,
tai ne vien ta leliu, kuriam bus dovanojama, gales
aprengti, liks broliam/ sesem, pusbroliam....
Tai kaip "investicija" bus wink.gif

Mano mergyte taip pat alergiska (bet kiek pastebiu
tai kol kas tik tam tikram maistui, ne medziagoms). Kiek domejausi,
svarbu kad siulas butu be pukeliu, kad pukeliai/plauseliai
neerzintu, ypac negerai jei ikvepiama siu daleliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2010 02 27, 19:20)
O kur jus kasmyra perkat?

Siauliuose, vienoje parduotuveleje jis parduodamas ritemis ivairios sudeties. Bet nebutina visa rite pirkti. Nuvynioja tiek kiek reikia. 100gr kaina priklausomai nuo sudeties svyruoja nuo 15lt uz 100gr iki 17lt. Brangiausias kasmyras su silku. 100metruose, jei gerai pamenu, apie 230m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 06 kovo 2010 - 19:40
Siandien Kauno urmo bazej radau parduotuvele,kur prekiauja rusiskais siulais.
Troickio(ar kaip jie ten vadinasi smile.gif ) siulai jau matyti,bet krito i aki merino 100%vilna .Buvo po 100g ir po 50g.
Gal kas au mezge?idomu,kaip nesiojasi g.gif kaina tokia visai padori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa32: 06 kovo 2010 - 20:34

Gal užmatėte kur?

Seniau Gerose akyse buvau maciusi 3 atspalvius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2010 03 06, 21:33)
Siandien Kauno urmo bazej radau parduotuvele,kur prekiauja rusiskais siulais.
Troickio(ar kaip jie ten vadinasi smile.gif ) siulai jau matyti,bet krito i aki merino 100%vilna .Buvo po 100g ir po 50g.
Gal kas au mezge?idomu,kaip nesiojasi g.gif kaina tokia visai  padori.

kurioj tiksliau vietoj? kaip kainos?
Atsakyti
internete benarsydama radau sia suknyte, tokia vasariska. ir galvoju gerai ja butu nerti, bet deja nezinau is kokiu siulu. Gal kas parekomenduotu? kaip manot kokie geriausi butu vasarai, gal firmos, ar siulu sudeties?
user posted image
Atsakyti