Merginos, ar kam teko megzti is kasmyro siulu, ar bent su jais susidurti? Kokia sudetis yra idealiausia? Ir kokiais procentais?
Variantai yra tokie: kasmyras 100 proc, kasmyras+medvilne, kasmyras+akrilas, kasmyras+medvilne+akrilas, kasmyras+silkas.
Aciu
QUOTE(janna @ 2010 02 27, 17:17)
Merginos, ar kam teko megzti is kasmyro siulu, ar bent su jais susidurti? Kokia sudetis yra idealiausia? Ir kokiais procentais?
Variantai yra tokie: kasmyras 100 proc, kasmyras+medvilne, kasmyras+akrilas, kasmyras+medvilne+akrilas, kasmyras+silkas.
Aciu
Aciu
aš dabar mezgu iš 100pric kašmyro mezgasi lengvai ir numegztas galas yra švelnus maloniai liečiasi su oda o kaip bus kai nešiosis nežinau? pavyzduką numezgus išskalbiau tai jokių nesamonių su juo nebuvo
QUOTE(Lutė @ 2010 02 27, 12:37)
nežinau kaip kitoms, bet man sukasi mezginys, nežiūrint nei koks raštas
QUOTE(savitre @ 2010 02 27, 16:13)
aš mezgiau man nepatiko sukosi o ir akis sunkiai buvo lygiai sutemptas megzti o iš yarnart begonia (storesnis dvigubai už maxi) bet mezginys gavosi lygus gražus išsiskalbus neišsitampė ir niekur niekas nesisuko. iš maxi gavosi kietesnis mezginys man maxi nėrimui tinkamiausi
Dekui, tada net nebandysiu
Oi, kaip gerai, kad užsiminėt apie kašmyrą Kaip tik paskutiniu metu svajoju būtent iš tokių siūliukų kažką nusimegzt, tik vis nedrįsdavau, nes siūlas nepažystamas, dar nebandydamas. O po jūsų pasisakymų, įgavau drąsos ir eisiu pirkti siūlų ir megzti megzti megzti
O kur jus kasmyra perkat?
QUOTE(Ligvita @ 2010 02 27, 19:20)
O kur jus kasmyra perkat?
Casa Lanoj yra, bet kaina Aš perku iš ričių, šiek tiek pigiau
QUOTE(Ligvita @ 2010 02 27, 12:13)
Cia labai ilgas uzsakymo procesas, todel uzsakinejau balta spalva. Ji vasara pas mene greiot susinaudoja.
Kiek tau kainavo siuntimas?
Mokejau 40lt
QUOTE(#Mia# @ 2010 02 27, 12:27)
Gal kas mezge virbalais is Maxi siulu? Man jie tokie faini, bet noriu minkstesnes palaidines. Bet bijau, kad nesisuktu.
Nelabai susije su tema, bet nesugalvojau kur tiktu
Bandžiau su virbalais, bet labai jau ilgas gaunasi mezgimas. Todėl viską ardžiau ir nėriau vąšeliu. Kiek man patarė visokios mezgėjos, sakė megzti kiauraraščiu, tada nesisuka. Bet šito negaliu patvirtinti, nes neišlaikė nervai. Jau jau ilgai mezgasi virbalais, bent jau man. Bet pradžia buvo graži
QUOTE(#Mia# @ 2010 02 27, 11:27)
Gal kas mezge virbalais is Maxi siulu? Man jie tokie faini, bet noriu minkstesnes palaidines. Bet bijau, kad nesisuktu.
na as ir mezgiau is Maxi su virbalais, visai normaliai gavosi, ne sukosi nei ka, tik jau labai ilgas procesas
Papildyta:
na apie kasmyra as ir noreciau daugiau informacijos kazkurios sake kad is eBay siuntesi, ir patiko visai... na as kaip pasiziurejau tai gal ir nieko is ten butu pirkti man patys siuliukai labai patiko
http://cgi.ebay.co.u...=item27afb7b68a
tik vat apie kaina tai nezinau ar Lietuvoj pigiau ar is eBay
sveikos darbstuoles, reikia pasitarti... pirkau siulus Lanoj, Kaune kur ABC, prie baziu ziedo. Labai patiko, norejau dar nusipirkt, bet nebeturi ir nezinia ar busp nesitei normaliai matyt, matyt ne ta nuotaika pas pardaveja buvo..
tai pamasciau gal dar kur ju pardotuve yra, jie ne Kaune, tai kitam mieste.. kas ka zinot?
tai pamasciau gal dar kur ju pardotuve yra, jie ne Kaune, tai kitam mieste.. kas ka zinot?