Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(makse* @ 2010 02 25, 15:47)
siulus tai radom ! o kaip megzt is ju? kur schemutes rankiniu auuuu.. ax.gif

kitose temose wink.gif yra atskiru temu apie rankines, arba mezgimo zurnalu, vien tik schemu temos ax.gif reikia tik paieskoti (tai irgi rimtas, laiko reikalajantis, darbas)
Atsakyti
QUOTE(Laabeille @ 2010 02 25, 15:54)
kitose temose wink.gif yra atskiru temu apie rankines, arba mezgimo zurnalu, vien tik schemu temos  ax.gif  reikia tik paieskoti (tai irgi rimtas, laiko reikalajantis, darbas)

patikekei, ieskojau.. verysad.gif po visa ineta krapstausi jau kokia savaite.. verysad.gif
Atsakyti
bet kokiu atveju, yra tam skirtos temos. Gal ten ir reiktu prasyti pagalbos. Cia mes kalbame apie siulus
Atsakyti
QUOTE(Buckiukas @ 2010 02 20, 22:11)
Mūsų su drauge užsakymas iš Kudel užstrigo - Rusijos pašto puslapy pagal kodą radom, kad Maskvoje buvusį siuntinį Rusijos muitinė grąžino atgal, siuntėjui. Kadangi tai įvyko vakar, kol kas jokio laiško iš parduotuvės. Įdomu, kodėl užkliuvo jų pačių muitinei?..  g.gif

Šiaip pats pirkimo procesas labai paprastas, o aptarnavimas - neįtikėtinai geras, gaila, kad užstrigo...  unsure.gif

Kažin, kaip pirkimo procesas, ar pajudėjo? O gal jau gavote siūliukus?
Atsakyti
Vilniaus Ermitaže vėl Basic siūliukų papildė. Kaina 5,99. Yra ir pilkų atspalvių, kažkuriai berods buvo pritrūkę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2010 02 25, 21:52)
Kažin, kaip pirkimo procesas, ar pajudėjo? O gal jau gavote siūliukus?

Gavau e-laišką, kad išsiuntė iš naujo, nes siuntinys grįžo pas juos dėl kažkokios nusimėčiusios lydinčios deklaracijos. Laukiu iš naujo. doh.gif bigsmile.gif Smagu tik, kad bent paaiškino, kas atsitiko ir, kad išsiuntė iš naujo. O užsakyta sausio 30d.
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2010 02 19, 22:15)
Labas vakaras,
kurios mezgėt iš šitų siūlų?  ax.gif iš viengubo mezgat ar iš dviejų siūliukų? Neapsisprendžiu  doh.gif iš vieno man kažko per ploni  g.gif norėčiau ir jūsų nuomonės apie šiuos siūlus.
user posted image

Suknute megzta is situ siuliuku. Virsus is dvieju. Sijonas is vieno siulo.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2010 02 25, 01:15)
Mezgiau, labai patiko, nes mezginiai per rekordini greiti gaunasi. Pvz megztinis-3 vakarai, liemene-2. Bet su tais storais siulais man kurjozas buvo-pirkau Midaroj Vilniuj, ten kur tik uzejus i parduotuve  po desine pigiaiski akriliniai siulai guli. Paciupinau, mieli pasirode, lyg ir su vilna, o parasyta ranka 100% akrilas , nors etiketej raso superwool, sudeties turkai neparase(ir pardavejos abidvi tvirtino tikrai akrilas, net neabejokit  cool.gif , motkelis 100 g 150 m-po 4 Lt  bigsmile.gif 
Tai va, griztu namo, ramiai padedu i spinta iki kol baigsiu pradeta mezgini. Atejo laikas, issitraukiau, padeginau-nugi tikru tikriausia vilna!!!!Numezgiau, isskalbiau. Net iskalbti siulai vilna ryskiai kvepia. Uojaaaatus, galvoju, reik varyt dar papirkt -ir kagi kagi, ju jau nebebuvo  ohmy.gif Tai vat isvada, tiksliau dvi-neverta 100% pasitiketi etiketemis ar jas uzrasiusiomis pardavejomis, o verciau tiketi savo lytejimu. Ir antroji-nugi geri dalykai ilgai parduotuviu lentynose neuzsilaiko  cool.gif

O atsakant i klausima pacios-tiesiog nueik ir paciupinek, kurie tau mielesni, minkstesni. Nes storu siuliuku pasirinkimas isties didziulis...Na, as osmeniskai visada ziurau kur daugiau vilnos  cool.gif

aciu uz informacija 4u.gif o vyriskiem rubam tiktu tokie siulai ar jau nelabai g.gif
Atsakyti
vakar gavau siulus is sitos parduotuves
http://shop.bonnit.ru/
user posted image
Akrilas su dirbtiniu silku
user posted image
100% viskoze.

Cia labai ilgas uzsakymo procesas, todel uzsakinejau balta spalva. Ji vasara pas mene greiot susinaudoja.
Atsakyti
Gal kas mezge virbalais is Maxi siulu? Man jie tokie faini, bet noriu minkstesnes palaidines. Bet bijau, kad nesisuktu.
Nelabai susije su tema, bet nesugalvojau kur tiktu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2010 02 27, 12:27)
Gal kas mezge virbalais is Maxi siulu? Man jie tokie faini, bet noriu minkstesnes palaidines. Bet bijau, kad nesisuktu.
Nelabai susije su tema, bet nesugalvojau kur tiktu  blush2.gif

nežinau kaip kitoms, bet man sukasi mezginys, nežiūrint nei koks raštas
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2010 02 27, 13:27)
Nelabai susije su tema, bet nesugalvojau kur tiktu  blush2.gif

aš mezgiau man nepatiko sukosi o ir akis sunkiai buvo lygiai sutemptas megzti o iš yarnart begonia (storesnis dvigubai už maxi) bet mezginys gavosi lygus gražus išsiskalbus neišsitampė ir niekur niekas nesisuko. iš maxi gavosi kietesnis mezginys man maxi nėrimui tinkamiausi
Atsakyti