Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(eling @ 2010 08 29, 21:06)
Esu dar tik pradedančioji mezgime, todėl labai reikia patarimo. Renkuosi vilnonius siūlus vaikiškiems drabužėliams, esu nusižiūrėjusi Lanoso Enna arba Lanoso kašmyrą. Pirksiu el.parduotuvėje, todėl negalėsiu pačiupinėti.  ax.gif Gal jūs esat mezgusios iš tokių siūliukų, ar jie tinkami vaikiškiems drabužėliams, ar "nekanda"?

Ir dar ieškau informacijos, kokie vilnoniai siūlai būtų tinkamiausi vaikiškam paltukui?

Dėkinga visom padėjusiom. 4u.gif

Su kašmyru niekada neprašausit pro šalį 4u.gif Jei vaikiukas labai mažas - rinkčiausi specialius siūlus skirtus vaikams ax.gif
Atsakyti
Lanoso kašmyras, iš jų mezgusi nesu, bet pačiupinėjimui minkšti siūlai, Enna irgi minkšti, labai gražiai sugula akys išskalbus, bet šitie tai tikrai žinau - kanda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driftas: 30 rugpjūčio 2010 - 16:08
o kur internete uzsisakinejate Lanoso?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driftas: 30 rugpjūčio 2010 - 16:07
QUOTE(eling @ 2010 08 29, 21:06)
Esu dar tik pradedančioji mezgime, todėl labai reikia patarimo. Renkuosi vilnonius siūlus vaikiškiems drabužėliams, esu nusižiūrėjusi Lanoso Enna arba Lanoso kašmyrą. Pirksiu el.parduotuvėje, todėl negalėsiu pačiupinėti.  ax.gif Gal jūs esat mezgusios iš tokių siūliukų, ar jie tinkami vaikiškiems drabužėliams, ar "nekanda"?

Ir dar ieškau informacijos, kokie vilnoniai siūlai būtų tinkamiausi vaikiškam paltukui?

Dėkinga visom padėjusiom. 4u.gif

Jei kalbat apie šituos Lanoso kašmyro siūliukus user posted image , tai tikrai jie nekanda. Mezgiau iš jų vienai mamytei, kuri pati super jautri siūlams, tai pati juos išsirinko ir liko patenkinta.
Atsakyti
o kazi kaip jie nesiojasi??? esu girdejsui, kad lanoso burbuliuojasi labai g.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2010 08 30, 13:27)
Su kašmyru niekada neprašausit pro šalį 4u.gif  Jei vaikiukas labai mažas - rinkčiausi specialius siūlus skirtus vaikams ax.gif

4u.gif

QUOTE(driftas @ 2010 08 30, 16:34)
Lanoso kašmyras,  iš jų mezgusi nesu, bet pačiupinėjimui minkšti siūlai, Enna irgi minkšti, labai gražiai sugula akys išskalbus, bet šitie tai tikrai žinau - kanda.

4u.gif

QUOTE(L@imužė @ 2010 08 30, 17:14)
Jei kalbat apie šituos Lanoso kašmyro siūliukus user posted image , tai tikrai jie nekanda. Mezgiau iš jų vienai mamytei, kuri pati super jautri siūlams, tai pati juos išsirinko ir liko patenkinta.

Taip, šitie siūliukai. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(driftas @ 2010 08 30, 17:05)
o kur internete uzsisakinejate Lanoso?

Aš va čia užsisakysiu: www.siulai.eu

Dar žvalgausi į www.kasiulai.lt
Atsakyti
Merginos, ką geriau būtų pridėti prie pusvilnės (kad mezginys būtų storesnis/šiltesnis)? Ką manot apie angorą? Ar labai šeriasi? g.gif
Atsakyti
Vakar Maximoje uzmaciau 100 Proc akrilo siulu, ner ko paklaust, tai gal zinosit - ar verta is 100 proc akrilo kazka megzti? Galvojau apie megztuka, bet girdejau, kad akrilas tista ir veliasi? Nelabai ka zinau apie siulus, tai prasau pagalbos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilla: 01 rugsėjo 2010 - 13:13
QUOTE(akvilla @ 2010 09 01, 14:12)
Vakar Maximoje uzmaciau 100 Proc akrilo siulu, ner ko paklaust, tai gal zinosit - ar verta is 100 proc akrilo kazka megzti? Galvojau apie megztuka, bet girdejau, kad akrilas tista ir veliasi? Nelabai ka zinau apie siulus, tai prasau pagalbos smile.gif

Akrilanas - nenatūralus pluoštas - taigi su tokiais rūbais labiau prakaituojame... Nors kartais būna ir visai neblogas... bet man asmeniškai tai jis nelabai patinka...
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2010 09 01, 14:15)
Akrilanas - nenatūralus pluoštas - taigi su tokiais rūbais labiau prakaituojame... Nors kartais būna ir visai neblogas... bet man asmeniškai tai jis nelabai patinka...

Ir as stengiuosi vengti 100 proc. nenaturalaus pluosto. Paskui tik darbo gaila doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilla @ 2010 09 01, 13:12)

Palikim sintetinius siulus kinieciu gamybai. smile.gif
Geri siulai pakelia rankdarbio verte. Sintetinius siulus ne tik nemalonu nesioti bet ir megzti nzsmagu.
man kazkaip nepatinka kai jie girgzda tarp pirstu.
Atsakyti
QUOTE(akvilla @ 2010 09 01, 14:12)

Tikrai patarčiau nevargti su tokiais siūlais. Ir megzti nemalonu, ir rezultatas nenudžiugins ax.gif
Atsakyti