Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(zifara @ 2010 08 29, 17:51)
Na ir gražūs gi siūlai ax.gif gal kas nors žadate siųstis? blush2.gif

Aš jau nusipirkau, laukiu parsiunčiant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaival @ 2010 08 29, 19:03)
Aš jau nusipirkau, laukiu parsiunčiant smile.gif

O kokį siuntimo būdą rinkotės g.gif
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2010 08 29, 18:51)
Na ir gražūs gi siūlai ax.gif gal kas nors žadate siųstis? blush2.gif

Tai jau taip,seile pavarvinau rolleyes.gif

Ir kodel gi neatsiranda tarpininkiu siuncianciu siuliukus? cool.gif
Atsakyti
Esu dar tik pradedančioji mezgime, todėl labai reikia patarimo. Renkuosi vilnonius siūlus vaikiškiems drabužėliams, esu nusižiūrėjusi Lanoso Enna arba Lanoso kašmyrą. Pirksiu el.parduotuvėje, todėl negalėsiu pačiupinėti. ax.gif Gal jūs esat mezgusios iš tokių siūliukų, ar jie tinkami vaikiškiems drabužėliams, ar "nekanda"?

Ir dar ieškau informacijos, kokie vilnoniai siūlai būtų tinkamiausi vaikiškam paltukui?

Dėkinga visom padėjusiom. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2010 08 29, 20:16)
Tai jau taip,seile pavarvinau rolleyes.gif

Ir kodel gi neatsiranda tarpininkiu siuncianciu siuliukus?  cool.gif

Prisideciau ir as ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2010 08 29, 21:06)
Esu dar tik pradedančioji mezgime, todėl labai reikia patarimo. Renkuosi vilnonius siūlus vaikiškiems drabužėliams, esu nusižiūrėjusi Lanoso Enna arba Lanoso kašmyrą. Pirksiu el.parduotuvėje, todėl negalėsiu pačiupinėti.  ax.gif Gal jūs esat mezgusios iš tokių siūliukų, ar jie tinkami vaikiškiems drabužėliams, ar "nekanda"?

Ir dar ieškau informacijos, kokie vilnoniai siūlai būtų tinkamiausi vaikiškam paltukui?

As vaikui nesirinkciau siulu nepaciupinejusi. Nebent specialius, vaikams skirtus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2010 08 30, 07:15)
Prisideciau ir as  ax.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Parašykit į AŽ, pasiderinsim
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2010 08 27, 20:42)
Turiu klausima: suneriau du kamuolius maxi, isploviau sijona o gi matau  unsure.gif kad skiriasi spalvos nerinio, is skirtingu kamuoliu  g.gif kodel cia taip? niekam nebuvo? gal isdzius vel us viena spalva?  cool.gif

Taip, man irgi taip buvo sad.gif
Ir tai buvo balti siulai. Isplovus pasimate atspalviai. Itariu, kad vieni labiau pabalo nuo skalbimo milteliu...
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2010 08 27, 14:34)
Vernito siūlų mačiau dar Žardėj prie IKI yra rankdarbių parduotuvė ir siūlų daug turi

Labai aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2010 08 30, 08:33)
As vaikui nesirinkciau siulu nepaciupinejusi. Nebent specialius, vaikams skirtus  ax.gif

Dėl to ir prašau patyrusių mezgėjėlių patarimo, nes pačiai niekaip neišeina kažkur iš savo provincijos pavažiuot 4u.gif Kas jais mezgė, tikrai galėtų žinoti, švelnūs tie siūliukai, ar kandantys.... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 30 rugpjūčio 2010 - 12:17
QUOTE(eling @ 2010 08 29, 21:06)
Esu dar tik pradedančioji mezgime, todėl labai reikia patarimo. Renkuosi vilnonius siūlus vaikiškiems drabužėliams, esu nusižiūrėjusi Lanoso Enna arba Lanoso kašmyrą. Pirksiu el.parduotuvėje, todėl negalėsiu pačiupinėti.  ax.gif Gal jūs esat mezgusios iš tokių siūliukų, ar jie tinkami vaikiškiems drabužėliams, ar "nekanda"?

Aš esu mezgus iš Enna. Labai fainas minkštas siūlas, bet truputį kanda. Aš kai nesu jautri vilnai, tai man gerai, o vaikui gal geriau kašmyras
Atsakyti
Ačiū naiste777. 4u.gif
Atsakyti