Sveikos,
gal kas mate klaipedoj arba mazeikiuose Vernito gelsvu siulu (50% medvilne, 50% akrilanas). kazkada pirkti maximoj per nuolaidas, o dabar neberandu (reklamos auka ). reiktu kokiu 2 matkeliu. siulu-seklu (klaipedoje) parduotuvej tokios spalvos nera, o kitose neradau, kad kas Vernito siulus pardavinetu.
QUOTE(Lusasita @ 2010 08 27, 11:24)
maniskis sako kitaip KA IS JU MEGSI??? Nu o jei tuo momentu jie man tik grazusiras ju noriu nezinodama ,ka megsiu , tai tenka supykt, ir pasakius NIEKO ,iseit is pardes...o grizt kita karta jau be priedu
maniskis irgi pastoviai replikuoja: ka gi tu is ju megsi?
o kai tuos vadinamus "priedus" karta palikau lauke laukt, tai dar geriau buvo.. "nu ka reikia TIEK laiko veikt siulu parduotuvej??
QUOTE(kristen @ 2010 08 27, 14:26)
Sveikos,
gal kas mate klaipedoj arba mazeikiuose Vernito gelsvu siulu (50% medvilne, 50% akrilanas). kazkada pirkti maximoj per nuolaidas, o dabar neberandu (reklamos auka ). reiktu kokiu 2 matkeliu. siulu-seklu (klaipedoje) parduotuvej tokios spalvos nera, o kitose neradau, kad kas Vernito siulus pardavinetu.
Vernito siūlų mačiau dar Žardėj prie IKI yra rankdarbių parduotuvė ir siūlų daug turi
QUOTE(kristen @ 2010 08 27, 14:26)
Sveikos,
Marijampolietė viena sakė, kad galima Marijampolėje, "Vernito" siūluose ir mažmena pirkti. Reikėtų pasidomėti, gal jie ir internetu pradėjo prekiauti tiesiai iš gamyklos
QUOTE(makse* @ 2010 08 27, 14:29)
maniskis irgi pastoviai replikuoja: ka gi tu is ju megsi?
o kai tuos vadinamus "priedus" karta palikau lauke laukt, tai dar geriau buvo.. "nu ka reikia TIEK laiko veikt siulu parduotuvej??
o maniškiai susižvalgo daug pasakančiais žvilgsniais ir tarpusavyje pasireplikuoja, kad aš girdėčiau: "na va, užstrigome pusdieniui..."
QUOTE(Kenguryte @ 2010 08 27, 13:59)
Marijampolietė viena sakė, kad galima Marijampolėje, "Vernito" siūluose ir mažmena pirkti. Reikėtų pasidomėti, gal jie ir internetu pradėjo prekiauti tiesiai iš gamyklos
Taip, Marijampolės firminėje Vernito parduotuvėje galima pirkti mažmena, ir ne tik siūlus, bet ir vilnos karšinį pigiai. Tačiau internetu jie neprekiauja. Nebent ketintumėte didelį kiekį pirkti, tuomet galite parašyti elektroninį laišką. Kažkas, girdėjau, taip darė.
QUOTE(neziniuxe @ 2010 08 27, 14:15)
Sveikos
Prašau pagalbos.... Labai reikia BBB Martine siūlų dviejų spalvų. Kaune, Casa Lanoj ir ABC siūluose nebėr Žinojau dar vieną internetinę parduotuvę kur būdavo jų, o dabar ir ten nebebėr Ar dar yra kokia pardė kur pardavinėja šitus siūlus? Esu ir nelabai galiu trankytis po visą miestą su pilvu O mažu kur kitam mieste yra ir kokia forumietė galėtų pagelbėti kaip nors?
Prašau pagalbos.... Labai reikia BBB Martine siūlų dviejų spalvų. Kaune, Casa Lanoj ir ABC siūluose nebėr Žinojau dar vieną internetinę parduotuvę kur būdavo jų, o dabar ir ten nebebėr Ar dar yra kokia pardė kur pardavinėja šitus siūlus? Esu ir nelabai galiu trankytis po visą miestą su pilvu O mažu kur kitam mieste yra ir kokia forumietė galėtų pagelbėti kaip nors?
Tai Jūs parašykit numeriukus siūlų, kurių ieškot, gal kuri forumietė turės Šiaip Vilniuj Casa Lana dar yra, Šiauliuose taip pat
Turiu klausima: suneriau du kamuolius maxi, isploviau sijona o gi matau kad skiriasi spalvos nerinio, is skirtingu kamuoliu kodel cia taip? niekam nebuvo? gal isdzius vel us viena spalva?
QUOTE(W@idaw @ 2010 08 27, 18:28)
Tai Jūs parašykit numeriukus siūlų, kurių ieškot, gal kuri forumietė turės Šiaip Vilniuj Casa Lana dar yra, Šiauliuose taip pat
Aj, galvoju, gal nei vienai neįdomu mano bėdos, tai ko rašyt tiksliai
Šiaip reikia BBB Martine, 100 (balta spalva, 2vnt) ir 7828 (geltona, 1vnt)
QUOTE(*coliukeee* @ 2010 08 27, 20:42)
Turiu klausima: suneriau du kamuolius maxi, isploviau sijona o gi matau kad skiriasi spalvos nerinio, is skirtingu kamuoliu kodel cia taip? niekam nebuvo? gal isdzius vel us viena spalva?
Man taip buvo su Maxi siūlais Numeriai vienodi, o spalvų ryškumas skyrėsi, daugiau nebepirksiu tų siūlų
QUOTE(neziniuxe @ 2010 08 27, 22:13)
Aj, galvoju, gal nei vienai neįdomu mano bėdos, tai ko rašyt tiksliai
Man taip buvo su Maxi siūlais Numeriai vienodi, o spalvų ryškumas skyrėsi, daugiau nebepirksiu tų siūlų
Geriausia siūlus pirkti iš vieno poko, bet jei nedaug perkant gali pardavėja ir nenorėti praplėšti naujo pokelio. Jei pakliūna siūlai iš skirtingų pokų dažnai skiriasi jų atspalviai.
http://www.yarn-para.../new-types.mspx
Įdedu nuorodą, kur galima on line nusipirkti pageidaujamų siūlų. Kaina pakankamai dėkinga, net ir į vertinus siuntimo kaštus .
Įdedu nuorodą, kur galima on line nusipirkti pageidaujamų siūlų. Kaina pakankamai dėkinga, net ir į vertinus siuntimo kaštus .
QUOTE(vaival @ 2010 08 29, 18:08)
http://www.yarn-para.../new-types.mspx
Na ir gražūs gi siūlai gal kas nors žadate siųstis?