Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Sveikos,
gal kas mate klaipedoj arba mazeikiuose Vernito gelsvu siulu (50% medvilne, 50% akrilanas). kazkada pirkti maximoj per nuolaidas, o dabar neberandu (reklamos auka lotuliukas.gif ). reiktu kokiu 2 matkeliu. siulu-seklu (klaipedoje) parduotuvej tokios spalvos nera, o kitose neradau, kad kas Vernito siulus pardavinetu.
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 08 27, 11:24)
maniskis  sako kitaip  doh.gif  doh.gif KA IS JU MEGSI??? Nu o jei tuo momentu jie man tik grazusiras ju noriu nezinodama ,ka megsiu , tai tenka supykt, ir pasakius NIEKO  ,iseit is pardes...o grizt kita karta jau be priedu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

maniskis irgi pastoviai replikuoja: ka gi tu is ju megsi?
o kai tuos vadinamus "priedus" karta palikau lauke laukt, tai dar geriau buvo.. "nu ka reikia TIEK laiko veikt siulu parduotuvej?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristen @ 2010 08 27, 14:26)
Sveikos,
gal kas mate klaipedoj arba mazeikiuose Vernito gelsvu siulu (50% medvilne, 50% akrilanas). kazkada pirkti maximoj per nuolaidas, o dabar neberandu (reklamos auka  lotuliukas.gif ). reiktu kokiu 2 matkeliu. siulu-seklu (klaipedoje) parduotuvej tokios spalvos nera, o kitose neradau, kad kas Vernito siulus pardavinetu.

Vernito siūlų mačiau dar Žardėj prie IKI yra rankdarbių parduotuvė ir siūlų daug turi
Atsakyti
QUOTE(kristen @ 2010 08 27, 14:26)
Sveikos,
gal kas mate klaipedoj arba mazeikiuose Vernito gelsvu siulu (50% medvilne, 50% akrilanas). kazkada pirkti maximoj per nuolaidas, o dabar neberandu (reklamos auka  lotuliukas.gif ). reiktu kokiu 2 matkeliu. siulu-seklu (klaipedoje) parduotuvej tokios spalvos nera, o kitose neradau, kad kas Vernito siulus pardavinetu.

Marijampolietė viena sakė, kad galima Marijampolėje, "Vernito" siūluose ir mažmena pirkti. Reikėtų pasidomėti, gal jie ir internetu pradėjo prekiauti tiesiai iš gamyklos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(makse* @ 2010 08 27, 14:29)
maniskis irgi pastoviai replikuoja: ka gi tu is ju megsi?
o kai tuos vadinamus "priedus" karta palikau lauke laukt, tai dar geriau buvo.. "nu ka reikia TIEK laiko veikt siulu parduotuvej?? biggrin.gif

o maniškiai susižvalgo daug pasakančiais žvilgsniais ir tarpusavyje pasireplikuoja, kad aš girdėčiau: "na va, užstrigome pusdieniui..." lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 08 27, 13:59)
Marijampolietė viena sakė, kad galima Marijampolėje, "Vernito" siūluose ir mažmena pirkti. Reikėtų pasidomėti, gal jie ir internetu pradėjo prekiauti tiesiai iš gamyklos wink.gif

Taip, Marijampolės firminėje „Vernito“ parduotuvėje galima pirkti mažmena, ir ne tik siūlus, bet ir vilnos karšinį pigiai. Tačiau internetu jie neprekiauja. Nebent ketintumėte didelį kiekį pirkti, tuomet galite parašyti elektroninį laišką. Kažkas, girdėjau, taip darė.
Atsakyti
QUOTE(neziniuxe @ 2010 08 27, 14:15)
Sveikos  4u.gif

Prašau pagalbos.... Labai reikia BBB Martine siūlų dviejų spalvų. Kaune, Casa Lanoj ir ABC siūluose nebėr  verysad.gif  Žinojau dar vieną internetinę parduotuvę kur būdavo jų, o dabar ir ten nebebėr  verysad.gif  Ar dar yra kokia pardė kur pardavinėja šitus siūlus? Esu  nestuke.gif  ir nelabai galiu trankytis po visą miestą  su pilvu unsure.gif O mažu kur kitam mieste yra ir kokia forumietė galėtų pagelbėti kaip nors?  blush2.gif

Tai Jūs parašykit numeriukus siūlų, kurių ieškot, gal kuri forumietė turės 4u.gif Šiaip Vilniuj Casa Lana dar yra, Šiauliuose taip pat thumbup.gif
Atsakyti
Turiu klausima: suneriau du kamuolius maxi, isploviau sijona o gi matau unsure.gif kad skiriasi spalvos nerinio, is skirtingu kamuoliu g.gif kodel cia taip? niekam nebuvo? gal isdzius vel us viena spalva? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(W@idaw @ 2010 08 27, 18:28)
Tai Jūs parašykit numeriukus siūlų, kurių ieškot, gal kuri forumietė turės  4u.gif Šiaip Vilniuj Casa Lana dar yra, Šiauliuose taip pat  thumbup.gif

Aj, galvoju, gal nei vienai neįdomu mano bėdos, tai ko rašyt tiksliai biggrin.gif
Šiaip reikia BBB Martine, 100 (balta spalva, 2vnt) ir 7828 (geltona, 1vnt) ax.gif

QUOTE(*coliukeee* @ 2010 08 27, 20:42)
Turiu klausima: suneriau du kamuolius maxi, isploviau sijona o gi matau  unsure.gif kad skiriasi spalvos nerinio, is skirtingu kamuoliu  g.gif kodel cia taip? niekam nebuvo? gal isdzius vel us viena spalva?  cool.gif

Man taip buvo su Maxi siūlais doh.gif Numeriai vienodi, o spalvų ryškumas skyrėsi, daugiau nebepirksiu tų siūlų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(neziniuxe @ 2010 08 27, 22:13)
Aj, galvoju, gal nei vienai neįdomu mano bėdos, tai ko rašyt tiksliai  biggrin.gif 
Šiaip reikia BBB Martine, 100 (balta spalva, 2vnt) ir 7828 (geltona, 1vnt)  ax.gif
Man taip buvo su Maxi siūlais  doh.gif  Numeriai vienodi, o spalvų ryškumas skyrėsi, daugiau nebepirksiu tų siūlų  schmoll.gif

Geriausia siūlus pirkti iš vieno poko, bet jei nedaug perkant gali pardavėja ir nenorėti praplėšti naujo pokelio. Jei pakliūna siūlai iš skirtingų pokų dažnai skiriasi jų atspalviai. doh.gif
Atsakyti
http://www.yarn-para.../new-types.mspx

Įdedu nuorodą, kur galima on line nusipirkti pageidaujamų siūlų. Kaina pakankamai dėkinga, net ir į vertinus siuntimo kaštus ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaival @ 2010 08 29, 18:08)
http://www.yarn-para.../new-types.mspx

Įdedu nuorodą, kur galima on line nusipirkti pageidaujamų siūlų. Kaina pakankamai dėkinga, net ir į vertinus siuntimo kaštus ax.gif .

Na ir gražūs gi siūlai ax.gif gal kas nors žadate siųstis? blush2.gif
Atsakyti