Siandien buvau ABC,radau juodos medvilnes,tik truputi skiriasi nuo mano pirktuju,bet nieko nepadarysi,teks kaip nors suderint.
Siaip labai daug uzvezta siulu,Vernito spalvu ivairove ir sudeties visokios yra.Bet pastebejau jog kainos sokteleje.Medvilne 4lt,o buvo 3,50Lt
QUOTE(Babaa @ 2010 08 25, 10:22)
beje vakar buvau Gadget išgirtojoj D parduotuvėj:)) buvo pamiršta pridurti, kad ir pardavėjas vertas dėmesio
tai vietoj merino - apsikašmyrinau, jau nebetveriu darbe kaip noris megzt...
tai vietoj merino - apsikašmyrinau, jau nebetveriu darbe kaip noris megzt...
Niu nejaugi? Yr tas pardavėjas ir modeliu padirbėjęs kažkuriam LT žurnale megztininiam Bet gyvai - dailesnis, ania?
Kašššššmyras - jėgelė. Galvoju nusikašmyrint vąšiuku sijonaitį Nes nėriau tada dar būsimėliui kepuraitę ir batelius - Dar mezgiau skarą iš plioono kašmyriuko {ten buvo vilna ir kašmyriukas, bet mielassss} - irgi labai labai
Papildyta:
PS Kaip jumej filosofija PAPIRKIM SIŪLŲ NE PIGIAI, BET FANTASTIŠKŲ. O JEI FANTASTIŠKŲ, PIGIAI IR STAIGIAI SUMEZGAMŲ - tai kartu su pakučiu piliulių nuo godumo
Vilniuj Liepkalnio maximos patalpose yra pardė, kur yra visokių siūlų, tai rašo, kad 40 proc išpardavimas.
Vat pvz merino vilna + 25 proc. šilko (125 metražas) 50 g. 17,?? - 40 proc., gal ir nepapigiai, bet pati gundausi - labai malionus blizgumas ir švelnumas.
Vat pvz merino vilna + 25 proc. šilko (125 metražas) 50 g. 17,?? - 40 proc., gal ir nepapigiai, bet pati gundausi - labai malionus blizgumas ir švelnumas.
Kur ta parduotuve???? vakar visa seimyna nutysiau i Liepkalnio maxima tik del to, paskui visa vakara vyras mane ede...
QUOTE(meskute231 @ 2010 08 11, 10:02)
Jei įdomu:
"bagažinių turguje" Kaune iš mašinos pardavinėjo siūlus tokiose pat babinose.
Dar pagalvojau, kad net spalvos panašios kaip nuotraukose.
Jei kam įdomu- pasižvalgykite kitame turguje.
QUOTE(Ligvita @ 2010 08 27, 10:03)
Kur ta parduotuve???? vakar visa seimyna nutysiau i Liepkalnio maxima tik del to, paskui visa vakara vyras mane ede...
Į tokias parduotuves, reikia be vyro ir vaikų važiuoti. Visą malonumą sugadina Maniškis tai vis sako "nu greičiau, greičiau", tai koks gali būti "greičiau" siūlų parduotuvėje, o dar kai kuriose ir į pardavėją - modelį galima akį užmesti
maniskis sako kitaip KA IS JU MEGSI??? Nu o jei tuo momentu jie man tik grazusiras ju noriu nezinodama ,ka megsiu , tai tenka supykt, ir pasakius NIEKO ,iseit is pardes...o grizt kita karta jau be priedu
tai maniskis amne ede del to, kad as taip ir neradau tos parduotuves...
Vilniuj Liepkalnio maximos patalpose yra pardė, kur yra visokių siūlų, tai rašo, kad 40 proc išpardavimas.
Aha, papirkau ir aš to merino su šilku. raudono Nu neatsilaikiau, nors pats laikas nustot pirkt ir rimtai pradėt dietintis, kaip čia kažkas protingai daro
Dar labai gundžiausi kašmyru. bet nors ir su nuolaida, bjaurybė, brangus.. nžn nžn, dar galvoju.. tik spalvų nelabai buvo, ir kiekiai tokie po matkelį - po du..
Ligvita, tie siūlai ten ne vitrinoj išdėstyti, tai aš irgi ne iš pirmo karto radau. Tam pačiam praėjime, kaip ir knygynas. Šiaip ten rūbai (padėvėti? nauji? nžn, aš tik siūlus mačiau ) parduodami, siūlai tik likučiai ir daugiau jų neturės ateityje, kiek supratau. Pardavėja ryškiai nemezganti
aaaaa, na kadangi vaikas mane Maximoj davede tiek, kad pamirsau, jog norejau batus pirkt , tai ryt vistiek dar ten paleksim. Reiks atidziau pasidairyt
Sveikos
Prašau pagalbos.... Labai reikia BBB Martine siūlų dviejų spalvų. Kaune, Casa Lanoj ir ABC siūluose nebėr Žinojau dar vieną internetinę parduotuvę kur būdavo jų, o dabar ir ten nebebėr Ar dar yra kokia pardė kur pardavinėja šitus siūlus? Esu ir nelabai galiu trankytis po visą miestą su pilvu O mažu kur kitam mieste yra ir kokia forumietė galėtų pagelbėti kaip nors?
Prašau pagalbos.... Labai reikia BBB Martine siūlų dviejų spalvų. Kaune, Casa Lanoj ir ABC siūluose nebėr Žinojau dar vieną internetinę parduotuvę kur būdavo jų, o dabar ir ten nebebėr Ar dar yra kokia pardė kur pardavinėja šitus siūlus? Esu ir nelabai galiu trankytis po visą miestą su pilvu O mažu kur kitam mieste yra ir kokia forumietė galėtų pagelbėti kaip nors?
QUOTE(Lusasita @ 2010 08 27, 11:24)
maniskis sako kitaip KA IS JU MEGSI??? Nu o jei tuo momentu jie man tik grazusiras ju noriu nezinodama ,ka megsiu , tai tenka supykt, ir pasakius NIEKO ,iseit is pardes...o grizt kita karta jau be priedu
Pas mus tas pats