sveikos mezgejeles
Turiu problemele...kiek mezgu is mocheros tiek po pirmojo nesiojimo mezginys issitaso....gal as cia siulus prastus perku. Nezinau kaip jie vadinas-namuose pasiziuresiu, bet perku parduotuveje siulu ir kainuoja 1000m 12lt. gal cia man vienai taip gaunas? anksciau megzdavau tai budavo liuks megztiniai, o dabar net megztoi noras atslijo....
QUOTE(gadget3 @ 2010 08 23, 09:59)
TEN pat tos geros kainos, DITEKSE
ačiū.lankysimės:)
siandien buvau ABC siuluose, tia kai kuriems mezgimo siulams 30 proc. nuolaida! moheris, BBB firmos ivairus..
sake nori issiparduot ir kito gamintojo uzsivezt...
QUOTE(makse* @ 2010 08 24, 12:11)
siandien buvau ABC siuluose, tia kai kuriems mezgimo siulams 30 proc. nuolaida! moheris, BBB firmos ivairus..
Čia Kaune ar Vilniuje?
QUOTE(makse* @ 2010 08 24, 12:11)
Ir Casoj BBB gamintojo siulams tokios pacios nuolaidos
Gal kuri netyciom uzmatete Vernito juodos spalvos 100% medvilnes ?
KAUNO parduotuvese
KAUNO parduotuvese
QUOTE(Liepa B. @ 2010 08 24, 14:20)
Gal kuri netyciom uzmatete Vernito juodos spalvos 100% medvilnes ?
KAUNO parduotuvese
KAUNO parduotuvese
ABC siuluose, siandien maciau Vernito juodos spalvos. bet ar ten medvilne 100 proc., negaliu pasakyt..
Jei kas Vilniuje kokias siūlų akcijas užmatys, mestelkit čia info, o gal žinotkokius taškus žinot, kur galima pigiau siūlų įsigyt
QUOTE(Kenguryte @ 2010 08 24, 19:18)
Jei kas Vilniuje kokias siūlų akcijas užmatys, mestelkit čia info, o gal žinotkokius taškus žinot, kur galima pigiau siūlų įsigyt
Vilniuj Liepkalnio maximos patalpose yra pardė, kur yra visokių siūlų, tai rašo, kad 40 proc išpardavimas.
Vat pvz merino vilna + 25 proc. šilko (125 metražas) 50 g. 17,?? - 40 proc., gal ir nepapigiai, bet pati gundausi - labai malionus blizgumas ir švelnumas.
arba 100 proc merino 200 metražas su nuolaida 50 g. apie 5 lt, bet jau taip nebėr spalvų anei kiekio pasirinkimo....
Per piet nueisiu pažiūrėt kaip tiksliai ta parduotuvė vadinas.
beje vakar buvau Gadget išgirtojoj D parduotuvėj:)) buvo pamiršta pridurti, kad ir pardavėjas vertas dėmesio
tai vietoj merino - apsikašmyrinau, jau nebetveriu darbe kaip noris megzt...
QUOTE(aelitka @ 2010 08 25, 09:20)
Gal kas mezgėte iš šių siūlų
Mezgiau iš šių siūlų 2 kartus. Siūlai tkrai kokybiški, šilti, gerai nešiojasi, skalbiasi (skalbimo mašinoje, vilnos režimu). Mezginys gaunasi gan pūkuotas, be galo šiltas. Paltui puikiai tiktų. Štai mano megztukas iš Pretty (dar mezgiau kepurę iš 2 siūlų, deja, foto neturiu)
Liepa B, buvau vakar ABC, nemačiau juodos medvilnės, buvo juodo akrilo ir 30 % vilnos, gal dar 50 % vilnos Medvilnės buvo visokių spalvų, tik ji baisiai išplonėjo, dabar kaip Maxi storio Dar vasaros pradžioje pirkau kiek storesnę, o anksčiau dar storesnė buvo, kažin, ko jie ją taip plonina