Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Siandien pastebejau,kad nebedirba siulu parduotuve Kaune,Savanoriu pr, prei Mituvos sustojimo.Gal zinote kur ji issikele ar visai pasinaikino?
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2010 08 19, 16:32)
Merginos, gal zinot kur Vln yra pirkt tokiu siulu kaip sitie juodi ?

jie rusiskai 'travka' vadinasi smile.gif

parduotuvese (konkreciai maciau Midaroje, savanoriu pr.), turguje maciau irgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 08 19, 17:16)
parduotuvese (konkreciai maciau Midaroje, savanoriu pr.), turguje maciau irgi  4u.gif

O, aciu 4u.gif
as kazkaip irgi apie Midara pagalvojus buvau..tai lb gerai, reiskia rasiu kazkur pirkt..
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2010 08 19, 16:55)
Siandien pastebejau,kad nebedirba siulu parduotuve Kaune,Savanoriu pr, prei Mituvos sustojimo.Gal zinote kur ji issikele ar visai pasinaikino?

Bazėje atsidarė jų filialas, traukinuke 4u.gif Matyt, persikraustė ten g.gif Kaip gerai, kad užsukau į temą, nes kaip tik šiandien palanavau važiuoti į Mituvos g doh.gif
Atsakyti
sveikos mezgejeles,
Vat iskilo mano durnai galvai klausimas toks ka reiskia "mercerizuoti" siulai? g.gif Atsakykit, jei netingit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vejuna @ 2010 08 20, 09:46)
sveikos mezgejeles,
Vat iskilo mano durnai galvai klausimas toks ka reiskia "mercerizuoti" siulai?  g.gif  Atsakykit, jei netingit  ax.gif

Google-visagalis smile.gif

Procesas – merserizavimas – pavadintas pagal anglų išradėjo Johno Mercerio (Džono Merserio) pavardę. Merserizuojami verpalai ar audiniai veikiami natrio šarmu, todėl labiau blizga, sustiprėja, labiau sugeria drėgmę (Aiškinamasis tekstilės terminų žodynas, Kaunas, 2001, p. 206).
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2010 08 20, 12:04)
Google-visagalis smile.gif

Procesas – merserizavimas – pavadintas pagal anglų išradėjo Johno Mercerio (Džono Merserio) pavardę. Merserizuojami verpalai ar audiniai veikiami natrio šarmu, todėl labiau blizga, sustiprėja, labiau sugeria drėgmę (Aiškinamasis tekstilės terminų žodynas, Kaunas, 2001, p. 206).

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciu uz atsakyma thumb_yello.gif dabar zinosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vejuna: 20 rugpjūčio 2010 - 11:44
sveikos turiu siulu tamsiai rudu tokie kaip velvetiniai ar barchatiniai atrodo storoki normaliam megztukui uztektu gal kam idomu parasykit nufotkinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(edwinake @ 2010 08 20, 22:14)
sveikos turiu siulu tamsiai rudu tokie kaip velvetiniai ar barchatiniai atrodo storoki normaliam megztukui uztektu gal kam idomu parasykit nufotkinsiu biggrin.gif

Taip būtų įdomu, jei galima foto. O tikslesnės sudėties tų siūliukų nėra? ax.gif
Atsakyti
Parekomenduokit gerus, kokybiškus, storus vilnonius siūlus 4u.gif Geriausia iš turkiškų gamintojų
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2010 06 24, 08:58)
100g / 23 lt, tai bus 230 už kg. Merinosai. O aš kaššššššmyro wub.gif už 180 lt/kg paperku cool.gif Brangoka.

Sukniai, žieminei ir link neišsisėdėjimo, imčiau vilnelę su trupučiu poliamido {jei dar elastano joje koks 1-2 pr būtų, būtų idealu}. Tokių siūlų esu turėjus {Siūlai be galo suko juos itališkus}, ir dar mačiau, kad kelias spalvas turėjo metų pradžioje Vilniaus g. parduotuvytė, kur siuvimo reikmenys ir siūliukai kartu. Siūlas plonas, minkštas, tamprus. 100 g - gal 500 m, kaina apie 15 ar 18 lt.

o kur merinosių geros kainos?
Atsakyti
TEN pat tos geros kainos, DITEKSE biggrin.gif
Atsakyti