Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(naiste777 @ 2010 07 15, 23:41)
Noriu patarimo. Gal kas susidūrėt su naminiais vilnoniais siūlais. Numezgiau mamai paltą, bet jis toks šiurkštus. Išskalbiau su Perwoll, bet ne ką tepasikeitė. Kanda nerealiai. Gal žinot kokių sušvelninimo būdų  g.gif

jei tektu is siu siulu megzti sau ar namiskiams pirmiausia juos isskalbciau.O siaip namine vilna visada turi didesni ar mazesni siurkstuma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuk@z @ 2010 07 16, 09:22)
Sveikos merinos. Esu pradedant mezgeja blush2.gif ir noriu paklausti "profiu", kaip nesiotusi is vilnos ir akrilinio pluosto megztas mezginys? Nes apie siulus nieko nenutuokiu doh.gif

Skirtingų gamintojų siūlai skirtingai ir nešiojasi ax.gif Su tokia sudėtim gali būti kaip labai prasti, taip ir labai geri siūlai ax.gif Rašykit tikslų pavadinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 07 16, 13:11)
Skirtingų gamintojų siūlai skirtingai ir nešiojasi  ax.gif  Su tokia sudėtim gali būti kaip labai prasti, taip ir labai geri siūlai  ax.gif  Rašykit tikslų pavadinimą  4u.gif

Tiesa pasakius pavadinimo nera doh.gif lotuliukas.gif Tuos siulus pirkau Norfoje, i kaina paziurejus tai itariu, kad ne kokie tie siulai ax.gif
Atsakyti
Norfos pusvilnė man visai patinka, palyginus pagal kainą. Vaikiškus šalikus, kepurytes, liemenę, sarafaną su boleruku iš margų, pleduką mezgiau iš jų. Nešiojant pasiburbuluoja šiek tiek, bet nurinkt juos galima.
Problema tik dėl kiekio apskaičiavimo, nes tikrai ne toks metražas, kokį rašo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 16 liepos 2010 - 19:15
Sakot, neblogi siuliukai bigsmile.gif Tai saunu mirksiukas.gif Kibsiu i darba drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, gyvenu nedideliam miestelyje kur siūlų pasirinkimas ribotas.
Norėčiau Yarnart Begonia išbandyti. Gal žinote iš kur galima parsisiųsti?
Dėkinga
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 07 19, 10:16)
Dėkinga

Kiek esu pastebėjusi, tai šių siūlų internetinėse parduotuvėse (lietuviškose) nesu mačiusi. Tačiau praktiškai visuose turguose, kur tik prekiauja siūlais, jų visada būna...
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 07 19, 10:16)
Dėkinga

Pamėgink parašyt emailą ČIA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 03 19, 06:14)
as Vilniuje pirkau Maxi siulus po 7 lt, tiesiog turguje. ir tai manau kad kazkur dar pigiau galima rasti..

turguje kokiame, Gariūnuose?

Aš neseniai pirkau MAXI Altun Basak ( margi), tai mūsų rajone mokėjau 11.45 doh.gif O čia radau, kad už 7Lt. galima rast ir dar pigiau doh.gif

O šiaip, kažkaip pasirodė, kad iš MAXI siūlų mezginiai gražiai krenta, bet linkę tįsti? g.gif Arba aš netinkamą vašęlį rinkausi ax.gif

Gal kas netyčia neseniai buvot Viršuliškių Madoj, gal žinot kiek ten nėrimo siūlai MAXI kainuoja?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 19 liepos 2010 - 11:14
QUOTE(L@imužė @ 2010 07 19, 10:44)
Pamėgink parašyt emailą ČIA smile.gif

Ačiū 4u.gif
Kadangi nesu jų čiupinėjusi, tai gal galite patarti ar tiktų TOKIAI palaidinei. Ir kiek gali reikėti, jei dydis didesnis nei nuotraukoj mirksiukas.gif Maždaug, nes jei siųsiuosi, norisi tiksliau pataikyt. AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 07 19, 12:38)
Ačiū  4u.gif
Kadangi nesu jų čiupinėjusi, tai gal galite patarti ar tiktų TOKIAI palaidinei. Ir kiek gali reikėti, jei dydis didesnis nei nuotraukoj  mirksiukas.gif Maždaug, nes jei siųsiuosi, norisi tiksliau pataikyt. AČIŪ

nu gal nesupyks Capri, bet jos palaidine is begonijos. ir tokiai sake reikejo 5 kamuoliuku
Atsakyti
Mergaitės gal esat kur mačiusios ar gal net pirkusios tokių "triušinių" pūkinių siūlų. net nežinau kaip jie vadinasi doh.gif Mezginys iš jų gaunasi toks su pūkeliu ir labai švelnus kaip triušio kailiukas (ne mocherinis). vat taip maždaug mezginys atrodo
user posted image

nu gal supratot apie ką aš čia ax.gif
Atsakyti