Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Skarlet @ 2010 07 10, 21:43)
Ačiū  4u.gif O kaip atskirti ten tuos brangesnius plonus vilnonus geruosius?  rolleyes.gif

tai paklausite pardavėjos, ji viską paaiškins. Brangesnė vilna švelnesnė, pigesnioji šiurkštesnė.
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2010 07 10, 04:18)
Dove, man rodos tokiais siūlais prekiauja Geros Akys Universalinėje  4u.gif

geraj butu kad Vilniuje gyvenciau bet deja.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vida2 @ 2010 07 10, 23:44)
tai paklausite pardavėjos, ji viską paaiškins. Brangesnė vilna švelnesnė, pigesnioji šiurkštesnė.

Bet jie matkeliuose? Nes ten dar ir sukamų daugybė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2010 07 11, 11:19)
Bet jie matkeliuose? Nes ten dar ir sukamų daugybė  cool.gif

Visokių yra ir babinose, ir sruogose (čia kalbama apie UAB "Lama" siūlus, nes ten parduodami ir kitų firmų siūlai) . Pardavėja išvynioja iš babinos kiek reikia siūlų, jeigu nėra reikiamo svorio sruogose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida2: 13 liepos 2010 - 08:59
QUOTE(Skarlet @ 2010 07 10, 10:13)
o kaip jums Lanos siūlai? Vakar ABC nuziūrėjau, kai kurie ir vilnos nemažai turi, kai kaina juokinga  g.gif

man tai labai patinka ju siulai. is pusvilnes mezgiau ziemai suknele-tunika. bei rankine. ir vaikui nemazai. labai patenkinta wink.gif
tik va tikrai, galetu spalvu but daugiau
Atsakyti
QUOTE(matilda83 @ 2010 07 10, 19:38)
radau gerą internetinę siulų parduotuvę.www.mezgame.lt smile.gif

ar tikrai g.gif nemrodo man jokiu siulu
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 07 13, 14:30)
ar tikrai g.gif  nemrodo man jokiu siulu

Aha, kažkodėl neveikia, nors prieš kelias dienas pagal šitą nuorodą atidarė puslapį. Tiesa, siūlų ten kažkokių ypatingų nemačiau, man ten pasirodė laaaabai mažas pasirinkimas jų.
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 07 13, 14:30)
ar tikrai g.gif  nemrodo man jokiu siulu

Tai kad ten nieko gero smile.gif
spejau paziuret kol atidarinejo, mazas pasirinkimas ir uz nieko akis neuzkliuvo..
Atsakyti
Gal kuri zinote, kur galima butu nusipirkti specialiu siulu maudomukams nerti?
Atsakyti
Laba diena, gal kas mezgėte ar nėrėte iš itališkų siūliukų juostelėmis Fettucia, (buvo pirkti "Maximoje"), kaip mezgasi, nešiojasi, gal galite pasiūlyti modeliukų?
Atsakyti
Noriu patarimo. Gal kas susidūrėt su naminiais vilnoniais siūlais. Numezgiau mamai paltą, bet jis toks šiurkštus. Išskalbiau su Perwoll, bet ne ką tepasikeitė. Kanda nerealiai. Gal žinot kokių sušvelninimo būdų g.gif
Atsakyti
Sveikos merinos. Esu pradedant mezgeja blush2.gif ir noriu paklausti "profiu", kaip nesiotusi is vilnos ir akrilinio pluosto megztas mezginys? Nes apie siulus nieko nenutuokiu doh.gif
Atsakyti