Visokių yra ir babinose, ir sruogose (čia kalbama apie UAB "Lama" siūlus, nes ten parduodami ir kitų firmų siūlai) . Pardavėja išvynioja iš babinos kiek reikia siūlų, jeigu nėra reikiamo svorio sruogose.
man tai labai patinka ju siulai. is pusvilnes mezgiau ziemai suknele-tunika. bei rankine. ir vaikui nemazai. labai patenkinta
tik va tikrai, galetu spalvu but daugiau
Aha, kažkodėl neveikia, nors prieš kelias dienas pagal šitą nuorodą atidarė puslapį. Tiesa, siūlų ten kažkokių ypatingų nemačiau, man ten pasirodė laaaabai mažas pasirinkimas jų.
Laba diena, gal kas mezgėte ar nėrėte iš itališkų siūliukų juostelėmis Fettucia, (buvo pirkti "Maximoje"), kaip mezgasi, nešiojasi, gal galite pasiūlyti modeliukų?
Noriu patarimo. Gal kas susidūrėt su naminiais vilnoniais siūlais. Numezgiau mamai paltą, bet jis toks šiurkštus. Išskalbiau su Perwoll, bet ne ką tepasikeitė. Kanda nerealiai. Gal žinot kokių sušvelninimo būdų
Sveikos merinos. Esu pradedant mezgeja ir noriu paklausti "profiu", kaip nesiotusi is vilnos ir akrilinio pluosto megztas mezginys? Nes apie siulus nieko nenutuokiu