Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Man Vernito akrilas labai patiko, tik truputį tįsta. O burbuluotis visai nesiburbuluoja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2010 02 20, 11:39)
Man Vernito akrilas labai patiko, tik truputį tįsta. O burbuluotis visai nesiburbuluoja schmoll.gif

Aišku, labai dėkui 4u.gif
Reikės tada iš jo kažką pagamint smile.gif nes padorus kiekis guli spintoj - 600 g...
Atsakyti
O kaip Vernito medvilnė+akrilas (50/50) nešiojasi? Ar netįsta/nesitraukia išskalbus. Dabar suknelę neriu, tai iškilo tokie klausimai g.gif unsure.gif

Ir gal kas žinot kur internetu būtų galima Amber siūlų užsisakyt. Anksčiau sakiausi iš auksaranke.net, bet ten nebeturi jau senokai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetux: 20 vasario 2010 - 11:25
QUOTE(Skarlet @ 2010 02 19, 23:15)
Kokie cia siuliukai?  g.gif

ANGORA 2 , pagaminta Italijoj,sudėtis- 50 proc. moheros,30 akrilano,20 proc.virginijos vilnos 4u.gif pardavėja gyrė , tai susigundžiau,nes noriu nestoro ,lengvo,šilto mezginuko pavasariui.
Ačiū merginos,padėjot apsispręst 4u.gif turbūt čia man po paltų mezgimo storais siūlais pasirodė bais ploni lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2010 02 20, 02:38)
Sveikos, labai ieškau tokių siūlų. Gal kas matėte dar kur pirkti, ar turite nenaudojamų? Pasididina užėjus ant nuotraukos.
Nupirkčiau  ax.gif

user posted imageuser posted image

Paskubėk.. iki rytdienos jiems ir pusvilnei akcija 40% Cento parduotuvėje
http://pigutis_lt/in...0-nuolaida.html
Atsakyti
kur būtų Klaipėdoje siūlų Angora2 ?
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2010 02 20, 13:21)
kur būtų Klaipėdoje siūlų Angora2 ?

Aš pirkau Mezginių pasaulio parduotuvėj - viena yra RIMI prie vaikų pasaulio, kita - Maximoj (Šilutės pl./Statybininkų pr.). Mokėjau 10 Lt, bet dar nieko nemezgiau.
Atsakyti
gundausi pirktis tu storu siulu.siulu parduotuveje savanoriu gatvejeVilniuje ju nemazas pasirinkimas.gal kas pirkot is ten.kuriu kokybe butu geriausia g.gif aisku ir nebrangiausia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2010 02 20, 01:05)
Aš kiek mezgiau, tai tik iš viengubo. Mezginys gaunas labai lengvas ir, nežiūrint to, labai šiltas thumbup.gif  O iš dvigubo tiktų gal labai storam megztiniui ar paltui mirksiukas.gif

O kokia ju kaina ir kur buna? kazkaip neuzkliuvo akis uz ju niekur g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2010 02 20, 15:26)
Aš pirkau Mezginių pasaulio parduotuvėj - viena yra RIMI prie vaikų pasaulio, kita - Maximoj (Šilutės pl./Statybininkų pr.). Mokėjau 10 Lt, bet dar nieko nemezgiau.

Ačiū už pasufleravimą mirksiukas.gif kiek ieškojau niekur neradau, dabar jau manau tikrai rasiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2010 02 19, 15:51)
O gal kuri vilnietė planuoja artimiausiu metu užsisakyti iš Kudel? Aš irgi prisijungčiau, man reikia kelių matkelių, tai nenoriu vėl užsisakinėti, nes siuntimas gausis brangiau už siūlus  g.gif

Mūsų su drauge užsakymas iš Kudel užstrigo - Rusijos pašto puslapy pagal kodą radom, kad Maskvoje buvusį siuntinį Rusijos muitinė grąžino atgal, siuntėjui. Kadangi tai įvyko vakar, kol kas jokio laiško iš parduotuvės. Įdomu, kodėl užkliuvo jų pačių muitinei?.. g.gif

Šiaip pats pirkimo procesas labai paprastas, o aptarnavimas - neįtikėtinai geras, gaila, kad užstrigo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2010 02 20, 22:41)
O kokia ju kaina ir kur buna? kazkaip neuzkliuvo akis uz ju niekur  g.gif

Mažeikiuose po 9 lt. 100g. 750m
Atsakyti