Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Skarlet @ 2010 06 25, 21:44)
O man skersavo  unsure.gif

g.gif ,gal priklauso nuo kurio galo siulas mezgasi.As pradedu, istraukdama is matkiuko viduje esanti siulo gala.
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2010 06 25, 22:08)
g.gif ,gal priklauso nuo kurio galo siulas mezgasi.As pradedu, istraukdama is matkiuko viduje esanti siulo gala.

Cia irgi tiesa. thumbup.gif
Mane mama moke, kad jei skersuoja, reikia pervynioti kamuoliuka. Tai traukimas siulo is vidines dalies ir prilygtu tam pervijimui kamuoliuko.
(Tik as blondine tai buciau pervijusi. Nedasiltu, kad galima imtiti siulo gala is vidaus... doh.gif biggrin.gif )
Atsakyti
Liniuka 4u.gif
agurčikas 4u.gif

ačiū labai.

Kitą savaitę iš savo provincijos lėksiu į Vilnių, labai reikia baltų. Tad jei nerasiu vienur, ieškosiu kitur. Todėl domina keli variantai, kad tik tuščia namo negrįžčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2010 06 25, 22:08)

Niekad nešovė mintis megzti nuo kito siūlo galo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2010 06 24, 07:58)
O aš kaššššššmyro wub.gif

gadget3, sakykit, o ka mezgat is kasmyro - is viengubo to siulo mezgat? ar kelis sudejus?
snd pagaliau nusigavau i ta pasaulio pakrasti, kur yra diteksas ir apziurejau, ka jie ten turi rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, gal kur Vilniuje uzmatet labai storu mezgimo siulu? Mazdaug tokiu http://www.auksarank...productID=45963 . Reikia skubiai ir geriausia butu rudos arba rudos maisytos su smeline spalvu. Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
help.gif LAAABAI IESKAU butent tokiu siuliuku nors vieno kamuoliuko kad ir nepilno, bet labai reikia nes niekaip negaliu pabaigti nerti serveteles verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 10 liepos 2010 - 00:05
Dove, man rodos tokiais siūlais prekiauja Geros Akys Universalinėje 4u.gif
Atsakyti
o kaip jums Lanos siūlai? Vakar ABC nuziūrėjau, kai kurie ir vilnos nemažai turi, kai kaina juokinga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2010 07 10, 10:13)
o kaip jums Lanos siūlai? Vakar ABC nuziūrėjau, kai kurie ir vilnos nemažai turi, kai kaina juokinga  g.gif

Labai geri brangesni ploni 100 % vilnos siūlai (yra dviejų rūšių), pusvilnė taip pat nebloga, tik gal kažkiek veliasi. Pagal kainą tai tikrai neblogi siūlai, tik spalvų pasirinkimas nedidelis.
Atsakyti
radau gerą internetinę siulų parduotuvę.www.mezgame.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida2 @ 2010 07 10, 12:44)
Labai geri brangesni ploni 100 % vilnos  siūlai (yra dviejų rūšių), pusvilnė taip pat nebloga, tik gal kažkiek veliasi. Pagal kainą tai tikrai neblogi siūlai, tik spalvų pasirinkimas nedidelis.

Ačiū 4u.gif O kaip atskirti ten tuos brangesnius plonus vilnonus geruosius? rolleyes.gif
Atsakyti