Pirkau iš Narvitos, vilnietės galite tiesiai į jų biurą nuvažiuoti (kad realiai pamatyti), o šiaip jie ir paštu atsiunčia. Apie kainas ir pačius siūlus daugiau http://www.narvita.com/siulai/ Aš pirkau LS-01 po 200metrų ritelėse.
QUOTE(lita7 @ 2010 06 20, 13:30)
Nors nesu profesionali mezgėja ar nėrėja, bet neseniai išbandžiau naujovę - šviečiančius tamsoje siūlus šiaip jie yra pakankamai ploni (labiau tiktų siuvinėjimui ar siuvimui), bet sudėjus porą - galima ir nerti! Šviesoje atrodo įprasti balti siūlai, o tamsoje šviečia ryškia salotine spalva.
Siulai tamsoje
Siulai sviesoje
Servetele tamsoje ir sviesoje
Siulai tamsoje
Siulai sviesoje
Servetele tamsoje ir sviesoje
oho kaip graziai kaledine eglute snaigutem pasipuostu ar apnerti burbulai ir nereiktu bijot, kad egle apsvils nuo lempuciu
QUOTE(laurin22 @ 2010 06 20, 15:47)
oho kaip graziai kaledine eglute snaigutem pasipuostu ar apnerti burbulai ir nereiktu bijot, kad egle apsvils nuo lempuciu
Čia gera mintis, o tai aš galvojau galvojau, kam tokius siūlus reiktų panaudoti
QUOTE(naiste777 @ 2010 06 20, 15:27)
Čia gera mintis, o tai aš galvojau galvojau, kam tokius siūlus reiktų panaudoti
sau suknele nusinert vasarai, ispudingai atrodytu kokiame renginyje
Papildyta:
QUOTE(lita7 @ 2010 06 20, 14:02)
Pirkau iš Narvitos, vilnietės galite tiesiai į jų biurą nuvažiuoti (kad realiai pamatyti), o šiaip jie ir paštu atsiunčia. Apie kainas ir pačius siūlus daugiau http://www.narvita.com/siulai/ Aš pirkau LS-01 po 200metrų ritelėse.
nu negaliu kaip patiko man šie siūlai, užtenka du sudėt nėrimui ar reiktų trijų jei lyginant su maxi siulu storiu?
QUOTE(laurin22 @ 2010 06 20, 15:47)
suuuper, kaip tik masciau kaledu eglutei megzti snaiges. tai bus super
Labai labai ieškau YarnArt Violet siūlų, geriau Vilniuj. Gal kas matėte???
QUOTE(Rinesa @ 2010 06 15, 17:00)
Dar klausimėlis.
Mąstau apie suknelę žiemai. Nežinau ką geriau rinktis? Kad netystų, neišsisėdėtų (suknė numatyta tik truputį platėjanti)?
Merinosų vilna (100g/385m = 23 lt, čia normali kaina?), ar gal koks kid moheris? Megzčiau iš 2 siūliukų.
Ką patarsit?
Mąstau apie suknelę žiemai. Nežinau ką geriau rinktis? Kad netystų, neišsisėdėtų (suknė numatyta tik truputį platėjanti)?
Merinosų vilna (100g/385m = 23 lt, čia normali kaina?), ar gal koks kid moheris? Megzčiau iš 2 siūliukų.
Ką patarsit?
100g / 23 lt, tai bus 230 už kg. Merinosai. O aš kaššššššmyro už 180 lt/kg paperku Brangoka.
Sukniai, žieminei ir link neišsisėdėjimo, imčiau vilnelę su trupučiu poliamido {jei dar elastano joje koks 1-2 pr būtų, būtų idealu}. Tokių siūlų esu turėjus {Siūlai be galo suko juos itališkus}, ir dar mačiau, kad kelias spalvas turėjo metų pradžioje Vilniaus g. parduotuvytė, kur siuvimo reikmenys ir siūliukai kartu. Siūlas plonas, minkštas, tamprus. 100 g - gal 500 m, kaina apie 15 ar 18 lt.
QUOTE(eling @ 2010 06 23, 23:33)
Midaroje yra
Sveikos, turiu vernito medvilnės ir noriu vaikinui ką nors vasarai nunarpliot. Tik iškilo klausimas ar mezgant virbalais neskersuoja? Nežinau ką rinktis vąšelį ar virbalus
QUOTE(eling @ 2010 06 23, 23:33)
Yra Madoje. Ten gerokai pigiau nei kitur.
QUOTE(Inetux @ 2010 06 24, 19:26)
Sveikos, turiu vernito medvilnės ir noriu vaikinui ką nors vasarai nunarpliot. Tik iškilo klausimas ar mezgant virbalais neskersuoja? Nežinau ką rinktis vąšelį ar virbalus
galit drasiai megzt - nesiskersuoja
QUOTE(Inetux @ 2010 06 24, 19:26)
O man skersavo