Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Pirkau iš Narvitos, vilnietės galite tiesiai į jų biurą nuvažiuoti (kad realiai pamatyti), o šiaip jie ir paštu atsiunčia. Apie kainas ir pačius siūlus daugiau http://www.narvita.com/siulai/ Aš pirkau LS-01 po 200metrų ritelėse. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lita7 @ 2010 06 20, 13:30)
Nors nesu profesionali mezgėja ar nėrėja, bet neseniai išbandžiau naujovę - šviečiančius tamsoje siūlus smile.gif šiaip jie yra pakankamai ploni (labiau tiktų siuvinėjimui ar siuvimui), bet sudėjus porą - galima ir nerti!  thumbup.gif Šviesoje atrodo įprasti balti siūlai, o tamsoje šviečia ryškia salotine spalva.

Siulai tamsoje

Siulai sviesoje

Servetele tamsoje ir sviesoje

oho bigsmile.gif kaip graziai kaledine eglute snaigutem pasipuostu ar apnerti burbulai rolleyes.gif ir nereiktu bijot, kad egle apsvils nuo lempuciu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2010 06 20, 15:47)
oho  bigsmile.gif  kaip graziai kaledine eglute snaigutem pasipuostu ar apnerti burbulai  rolleyes.gif  ir nereiktu bijot, kad egle apsvils nuo lempuciu 

Čia gera mintis, o tai aš galvojau galvojau, kam tokius siūlus reiktų panaudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 06 20, 15:27)
Čia gera mintis, o tai aš galvojau galvojau, kam tokius siūlus reiktų panaudoti  g.gif

sau suknele nusinert vasarai, ispudingai atrodytu kokiame renginyje
Papildyta:
QUOTE(lita7 @ 2010 06 20, 14:02)
Pirkau iš Narvitos, vilnietės galite tiesiai į jų biurą nuvažiuoti (kad realiai pamatyti), o šiaip jie ir paštu atsiunčia. Apie kainas ir pačius siūlus daugiau http://www.narvita.com/siulai/ Aš pirkau LS-01 po 200metrų ritelėse. smile.gif

nu negaliu kaip patiko man šie siūlai, užtenka du sudėt nėrimui ar reiktų trijų jei lyginant su maxi siulu storiu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2010 06 20, 15:47)
oho  bigsmile.gif  kaip graziai kaledine eglute snaigutem pasipuostu ar apnerti burbulai  rolleyes.gif  ir nereiktu bijot, kad egle apsvils nuo lempuciu  cool.gif

suuuper, kaip tik masciau kaledu eglutei megzti snaiges. tai bus super thumbup.gif
Atsakyti

help.gif

Labai labai ieškau YarnArt Violet siūlų, geriau Vilniuj. Gal kas matėte???
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2010 06 15, 17:00)
Dar klausimėlis.  4u.gif
Mąstau apie suknelę žiemai. Nežinau ką geriau rinktis? Kad netystų, neišsisėdėtų (suknė numatyta tik truputį platėjanti)?
Merinosų vilna (100g/385m = 23 lt, čia normali kaina?), ar gal koks kid moheris? Megzčiau iš 2 siūliukų.
Ką patarsit?  mirksiukas.gif

100g / 23 lt, tai bus 230 už kg. Merinosai. O aš kaššššššmyro wub.gif už 180 lt/kg paperku cool.gif Brangoka.

Sukniai, žieminei ir link neišsisėdėjimo, imčiau vilnelę su trupučiu poliamido {jei dar elastano joje koks 1-2 pr būtų, būtų idealu}. Tokių siūlų esu turėjus {Siūlai be galo suko juos itališkus}, ir dar mačiau, kad kelias spalvas turėjo metų pradžioje Vilniaus g. parduotuvytė, kur siuvimo reikmenys ir siūliukai kartu. Siūlas plonas, minkštas, tamprus. 100 g - gal 500 m, kaina apie 15 ar 18 lt.
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2010 06 23, 23:33)
help.gif

Midaroje yra 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu vernito medvilnės ir noriu vaikinui ką nors vasarai nunarpliot. Tik iškilo klausimas ar mezgant virbalais neskersuoja? Nežinau ką rinktis vąšelį ar virbalus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2010 06 23, 23:33)
help.gif

Yra Madoje. Ten gerokai pigiau nei kitur.
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2010 06 24, 19:26)
Sveikos, turiu vernito medvilnės ir noriu vaikinui ką nors vasarai nunarpliot. Tik iškilo klausimas ar  mezgant virbalais neskersuoja? Nežinau ką rinktis vąšelį ar virbalus cool.gif

galit drasiai megzt - nesiskersuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2010 06 24, 19:26)
Sveikos, turiu vernito medvilnės ir noriu vaikinui ką nors vasarai nunarpliot. Tik iškilo klausimas ar  mezgant virbalais neskersuoja? Nežinau ką rinktis vąšelį ar virbalus cool.gif

O man skersavo unsure.gif
Atsakyti