Stai cia
Apie siulus
yra mano ispudziai po pirmojo uzsakymo is Kudel
Liepa B., gal susigundei siųstis?
Ar nesigaus bendroj sumoj tas pats ką čia pirkt?
na, as uzsakinejau tai ko cia nera... Nes pirkti is tolybiu ta pacia sudeti tai aisku nera jokio reikalo
QUOTE(Rinesa @ 2010 06 07, 15:07)
Liepa B., gal susigundei siųstis?
gundausi , vienintele kliutis kreditines neturejimas,o beto niekad savarankiskai is kitu saliu nesishopinau
QUOTE(Ligvita @ 2010 06 07, 14:18)
na, as uzsakinejau tai ko cia nera... Nes pirkti is tolybiu ta pacia sudeti tai aisku nera jokio reikalo
Na ir dar nuo kiekio priklauso
na taip, bet as maziau 2-3kg neuzsakau
Gal kuri turit nuomonę apie EVA siūliukus Žinau, kad jų storis atskiruose kamuoliukuose skiriasi, bet jeigu nedideliam nėrinukui iš vieno kamuoliuko.. Kaip? Na, pvz. lyginant su Perle?
Iš storesnių medvilninių dar Begonia domina. Ar ne kietas nėrinukas gaunasi?
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 06 08, 10:53)
Gal kuri turit nuomonę apie EVA siūliukus Žinau, kad jų storis atskiruose kamuoliukuose skiriasi, bet jeigu nedideliam nėrinukui iš vieno kamuoliuko.. Kaip? Na, pvz. lyginant su Perle?
man jie viskuom panašūs į maxi. o storiai skiriasi ir gan žymiai norėjau sūnui vasarai kelnes ir maikutę nunerti dviejų spalvų tai tamsus buvo dvigubai storesnis už plona bet neriant iš vienos spalvos perkant tos pačios partijos tai storiai vienodi(spalvų nemaišant)
Ačiū, savitre Manau, kad kepuryčių nėrimui man tiks. Tarp Maxi'ų spalvų pritrūkau , tai va ir žvalgausi tarp Evos..
DITEKSE piršto storumo puri vilna {sukta iš dviejų spalvų, t.y. ant pilkos, pvz., oranžas} -su 50 pr. nuolaida. KAs ruoš roges žiemą?
Dar jie atsivežė dviejų siūlų švelniaspalvio 100 pr. kašmyro
Dar jie atsivežė dviejų siūlų švelniaspalvio 100 pr. kašmyro
Labas, mielosios
Gal galit mane apšviesti- kas tai yra "mercenizuota medvilnė" ir kuom ji skiriasi nuo paprastos medvilnės? Ar tinka naujagimiams ir kūdikiams?
Gal galit mane apšviesti- kas tai yra "mercenizuota medvilnė" ir kuom ji skiriasi nuo paprastos medvilnės? Ar tinka naujagimiams ir kūdikiams?