Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Liepa B. @ 2010 05 31, 17:26)
  Ir dar tuo paciu paklausiu.Ar meginote siustis siulus is sios internetines parduotuves,nes kainytes viliojancios ax.gif

http://www.kudel.ru/...4...ka&offset=0

Siuntėsi merginos, jei peržiūrėsi temą - rasi atsiliepimus mirksiukas.gif Merginos rašė, kad pati parduotuvė gera, tik vienas siuntinukas buvo pastrigęs, bet čia jau buvo pašto bėdos, o ne parduotuvės 4u.gif Čia trumpa reziumė tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varna575: 31 gegužės 2010 - 20:24
Sveikutes,

gal kas matet kur pirkti (LT ar kitur) nerimo siulus Nr. 20 dydzio/storio?
Daphne geri siuliukai, bet ju spalvu asortimentas skurdokas, ieskau daugiau kur gauti g.gif Bet kad siulas butu susuktas, o ne supintas ax.gif

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
Idomu, kad DMC Nr.20 kiek storesni nei Daphne, tai ieskau labai panasiu i Daphne 4u.gif
Atsakyti
Arba gal galit kas patarti kokia uzsienio siulu parduotuve, kurioje pasirinkimas didziulis? Gali buti UK, Rusija ir pan., tik kad ne US
Jau man nuo ieskojimo akys raibsta, vis nerandu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 06 02, 20:58)
Arba gal galit kas patarti kokia uzsienio siulu parduotuve, kurioje pasirinkimas didziulis? Gali buti UK, Rusija ir pan., tik kad ne US
Jau man nuo ieskojimo akys raibsta, vis nerandu...  verysad.gif

O tai ar žinot, ko ieškot? nes kai ieškai nepametęs, sunku būna rasti biggrin.gif
parduotuvės jūs čia internetinės norit, ar kokios? kokių siūlų?

aaa.. paskaičiau ankstesnius postus. Aš Daphne nežinau, tai ir patarti nepatarsiu. Jei čia ploni neriami, tai populiariausi turbūt MAXI, daug spalvų. Vilniuje Mezgimo zonoje yra ir kažkokių kitokių plonyčių. Kažkas tikriausia bus ir Casa Lanoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eya: 02 birželio 2010 - 21:40
Labas rytas,

Gal kuri nors užmatėte, kur Vilniuje yra YarnArt Sophist didesnis spalvų
pasirinkimas? VCUP'e turi tik kelias spalvas. O jų iš tikrųjų yra ne taip jau ir mažai:
http://www.yarnart.i...tay.aspx?uid=82
Būsiu dėkinga už info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievute02 @ 2010 02 14, 21:08)
sweikos gal kas zino kiek mazdaug kainuoja puse velnoniai siulai pas casa lana vilniuje? g.gif  g.gif

Sveikos merginos.

Kiek maciau, Casa lanoje pusvilne mazdaug nuo 9 lt/100gr.
Siulu oazeje nuo 7.90 lt.
Kitose parduotuvese nuo 8.50 lt.
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2010 06 02, 22:37)
O tai ar žinot, ko ieškot? nes kai ieškai nepametęs, sunku būna rasti biggrin.gif 
parduotuvės jūs čia internetinės norit, ar kokios? kokių siūlų?

aaa.. paskaičiau ankstesnius postus. Aš Daphne nežinau, tai ir patarti nepatarsiu. Jei čia ploni neriami, tai populiariausi turbūt MAXI, daug spalvų. Vilniuje Mezgimo zonoje yra ir kažkokių kitokių plonyčių. Kažkas tikriausia bus ir Casa Lanoje.

Taip, as ten auksciau daug pripostinau ir tiksliai zinau ko noriu smile.gif

Maxi yra Nr10 storio ir yra storesni nei man taip reikalingi 20 dydzio verysad.gif
Bet jau radau kad yra dar DMC 30 dydzio, tai jei sitie bus kaip Daphne 20, tada super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2010 06 03, 09:13)
Labas rytas,

Gal kuri nors užmatėte, kur Vilniuje yra YarnArt Sophist didesnis spalvų
pasirinkimas? VCUP'e turi tik kelias spalvas. O jų iš tikrųjų yra ne taip jau ir mažai:
http://www.yarnart.i...tay.aspx?uid=82
Būsiu dėkinga už info smile.gif

Pabandyk "Midaroj" pažiūrėt. Ten esu mačius, tik senokai tas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2010 05 31, 16:26)

Įdomu, kiek kainuotų atsisiuntimas? g.gif
Atsakyti
O iš čia kas nors pirkot? g.gif Buvo jų tema ir čia, bet žiūriu dabar nebeliko. g.gif
Kaip atsiliepimai, kaip siūliukai?
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2010 06 07, 13:28)
Įdomu, kiek kainuotų atsisiuntimas?  g.gif

QUOTE(Rinesa @ 2010 06 07, 14:18)
O iš čia kas nors pirkot? g.gif Buvo jų tema ir čia, bet žiūriu dabar nebeliko.  g.gif
Kaip atsiliepimai, kaip siūliukai?

yra pirkusiu ir apie siuliukus geri atsiliepimai,siuntimas kainuoja apie 30 lt
Atsakyti