Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(norwa @ 2010 05 18, 16:40)
Yra viskoziniai,man jie labai grazus,nerimui
http://www.siuluoaze.lt/lt/tulip/tulip

Tulip ,visai ne viskoze o poilesteris -sintetika.
Atsakyti
QUOTE(lorax @ 2010 05 20, 22:18)
Tulip ,visai ne viskoze o poilesteris -sintetika.

o raso mikrofibra
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2010 05 18, 20:13)
Oho kaip olgai jusiskiai keliavo, mano siunta irgi pakliuvo tarp tu kur deklaracija nusimete, bet uzsakinejau vasario pradzioj ir jau seniai seniai juos gavau....

Tikrai ilgai, bet džiugino nors tai, kad jie visada atsakydavo į laiškus ir patys pasiūlė, kad jei dar negausim, siųs naują siuntinį. Po to prasidėjo su vulkanais susiję bėdos, visi siuntiniai visiems vėlavo, tai ir laukėm kantriai, nebeskubinom jų.
Žodžiu, Rusijos paštas dirba nekaip, bet parduotuvei - jokių priekaištų. O ir siūlai labai patiko. Dabar mezgu iš pusvilnės Briliant - labai malonūs siūlai. Žiūrėsiu, kaip nešiosis.
Atsakyti
Cipa007, Lusasita ačiū už atsakymą. Man taip yra buvę ne vieną kartą. Paskiausias variantas buvo Su Okilanos pusvilne. smile.gif
Atsakyti
gal kas uzmatete kur galetu isigyti sitokiu nerimo siulu o tiksliau sios firmos siulu Oren Bayan? kiek zinau jie turkiski. buciau labai dekinga uz info i az 4u.gif
LABAI IESKAU help.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos mielosios. seniau nesukdavau galvos del siulu storio mazdaug is akies pirkdavau. dabar kai prireike vasarinei bliuskutei ir pradejau dometis nerimo siulais,tai nebesuprantu tu numeriu ir kaip kur koks storumas. aplamai gal kas info suteiktu apie siulu numerius ir ju reiksmes. ty nerimo siulus
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2010 05 23, 17:05)
gal kas uzmatete kur galetu isigyti sitokiu nerimo siulu o tiksliau sios firmos siulu Oren Bayan? kiek zinau jie turkiski. buciau labai dekinga uz info i az  4u.gif
LABAI IESKAU  help.gif
user posted image

Nu va tokius va ermitaže mačiau.Kokiam mieste ieškai tai ir neparašei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2010 05 23, 23:15)
Nu va tokius va ermitaže mačiau.Kokiam mieste ieškai tai ir neparašei 4u.gif

siauliuose ieskau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 23 gegužės 2010 - 22:43
QUOTE(Dovė* @ 2010 05 23, 23:43)
siauliuose ieskau  blush2.gif

Aušros al. esančioj parduotuvėj ieškojai g.gif Dar Vilniaus g. už Aivos didelis turkiškų siūlų pasirinkimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varna575: 23 gegužės 2010 - 22:51
QUOTE(varna575 @ 2010 05 23, 23:50)
Aušros al. esančioj parduotuvėj ieškojai g.gif  Dar Vilniaus g. už Aivos didelis turkiškų siūlų pasirinkimas.

esu ten ziurejus lyg ir neturejo... o tiksliau kur ta Aiva galit parasyti? nesu grynai siauliete blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2010 05 24, 00:03)
esu ten ziurejus lyg ir neturejo... o tiksliau kur ta Aiva galit parasyti? nesu grynai siauliete  blush2.gif

Pėsčiųjų bulvaru einant link Šiaulių viešbučio, už Čili dešinėje pusėje. Ten didelė parduotuvė - tikrai pamatysi. Neseniai buvau, tai daug siūlų nėrimui yra, tik nežinau ar būtent tokių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2010 05 24, 00:12)
Pėsčiųjų bulvaru einant link Šiaulių viešbučio, už Čili dešinėje pusėje. Ten didelė parduotuvė - tikrai pamatysi. Neseniai buvau, tai daug siūlų nėrimui yra, tik nežinau ar būtent tokių 4u.gif

aciu uz info, reikes paziureti 4u.gif
Atsakyti