Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(makse* @ 2010 04 23, 11:05)
tai paklauskit paciu KaSiuliu. ten saunios merginos dirba, tikrai patars pasakys kas kaip wink.gif

na as siunciausi, nes esu ne kauniete.
Kazkada kazkurioj temoj maciau numegzta megztuka is ju, bet tada kazkaip neiskilo toks klausimas, o dabar vargu ar rasciau ta forumiete.
Atsakyti
as is Margaret esu mezgusi ir nerusi, man nesiojasi gerai ir nesitampo ir nesiburbuliuoja . megstu siuos siuliukus, nes jie labai plonyciai 50 gr berods 257 m thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesttaa @ 2010 04 23, 12:27)
na as siunciausi, nes esu ne kauniete.
Kazkada kazkurioj temoj maciau numegzta megztuka is ju, bet tada kazkaip neiskilo toks klausimas, o dabar vargu ar rasciau ta forumiete.

Kasiulai.lt turi foruma arba parasyk joms el.laiska wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 04 23, 13:11)
as is Margaret esu mezgusi ir nerusi, man nesiojasi gerai ir nesitampo ir nesiburbuliuoja . megstu siuos siuliukus, nes jie labai plonyciai 50 gr berods 257 m  thumbup.gif

na as nusipirkau pora matku skirtingu spalvu salikui, bet kadangi salikui netiko, tai darnusipirkau ir mezgiau megztuka, buvo idealiai, o kai isploviau, tai nusitempe rankoves, o pats megztukas i polti issitempe.
Papildyta:
QUOTE(makse* @ 2010 04 23, 13:42)
Kasiulai.lt turi foruma arba parasyk joms el.laiska wink.gif

aciu uz informacija smile.gif
bet ko gero nebeprireiks nes perziurejus keleta temu, radau du darbelius is siu siulu, bet to, kurio ieskojau taip ir neuzmaciau.
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 04 23, 13:11)
as is Margaret esu mezgusi ir nerusi, man nesiojasi gerai ir nesitampo ir nesiburbuliuoja . megstu siuos siuliukus, nes jie labai plonyciai 50 gr berods 257 m  thumbup.gif

O man liemene pasiburbuliavo g.gif bet apskritai smagūs siūliukai 4u.gif
Atsakyti
Merginos gal galit pasakyti kur nusipirkti kokybisku ir pigiu siulu nerimui Kaune blush2.gif Ir gal patartumet kokie geriausiai tinka nerti vasarinei suknelei? Man reiktu baltu ir baby pink spalvu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2010 04 21, 16:11)
Pasakykit, kur būtų galima rasti Kaune moheros su šilku?

Moheros su šilku būna "Casa Lanoj"
Atsakyti
Sveikos, gal kas žino, kur mūsuose galima įsigyti Lang Yarns siūlų?
Atsakyti
QUOTE(Visad.su.tavimi @ 2010 04 23, 19:01)
Merginos gal galit pasakyti kur nusipirkti kokybisku ir pigiu siulu nerimui Kaune blush2.gif Ir gal patartumet kokie geriausiai tinka nerti vasarinei suknelei? Man reiktu baltu ir baby pink spalvu  ax.gif

ABC siulai prie baziu ziedo
KaSiulai.lt savanoriu pr.
Baze
SIlainiu turgelis
ir t.t.

sekmes wink.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif reikia pagalbos... ar imanoma Lietuvoj nusipirkti tokio siulo? jei ne, tai koks pakaitalas butu jam idealiausias? aciu wub.gif

loop-d-loop by Teva Durham Granite (95proc merino, 5 proc nylon) 55 yd
distributed by Tahki Stacy Charles
Atsakyti
QUOTE(makse* @ 2010 02 21, 17:35)
Gundausi numegzti rankine is veltos vilnos siulu..  g.gif
kazi kokios kainos situ siulu ir kur Kaune kas matet? aciu  4u.gif
o gal tuo paciu ir schemuciu inete pametetumet? wink.gif
aciu  4u.gif

Kauno pilies ūkininkų turgelyje žiemą pirkau vilnonių siūlų 1kg -30lt . Mezgiau iš storesnių paltą , plonesnių rankinę, skarą ,kepurę . Spalvų buvo įvairiausių.Kokybė liuks.
Atsakyti
200 gr. Nicole balti siulai , 100 proc acrylic 10 lt
user posted image
100 gr Symphonie 63 proc acryl 37 proc coton 7 lt
user posted image
92 gr. ( vienas matkelis nepilnas) Chamonix, 50 proc gekamde wol, 50 proc acryl 6 lt
user posted image
336 g Phildar 48 proc acrylan, 45 proc wool, 2 proc viscosa 12 lt
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kolekcionierė: 27 balandžio 2010 - 09:06