Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

O gal kuri vilnietė planuoja artimiausiu metu užsisakyti iš Kudel? Aš irgi prisijungčiau, man reikia kelių matkelių, tai nenoriu vėl užsisakinėti, nes siuntimas gausis brangiau už siūlus g.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2010 02 19, 11:46)
Kaip jums patinka siūlai kurie parduodami prekybos centruose, pvz.maximoje, ermitaže ir kituose?  unsure.gif
Ar perkate tik spec siūlų parduotuvėse?
Vakar IKI maciau pusvilnę 100 g. apie 7 Lt. Nelabai nusimanau, ar galėčiau pirkti suknelei megzti.  blink.gif

Nu as perku Princese ir visai man ji patinka 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas pirkot 100 proc. medvilninius siūlus Banga ar Nida (50 gr atitinkamai po 6,49 ir 6,99 lt IKI parduotuvėje) ? Man patiko spalvytės, ypač Banga, tik kaži kaip jie skalbiasi ir nešiojasi.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiniux @ 2010 02 19, 12:06)
blush2.gif aš vieną galvojau kitą parašiau.Pas mani gi EGO doh.gif

tai su ja manau problemu neturetu kilt. Siaip tai man toje parduotuveje atsiskaitymas tikrai labai patogus, pats patogiausias is visu kiek teko bandyt. Nes pavedimas tarptautinis laaabai brangus. Perlaida paste irgi nemazai kainuoja, o ir laukt eilej uzknisa. Western Union irgi labai nervina kai eile reikia atstovet.
Atsakyti
Labas vakaras,
kurios mezgėt iš šitų siūlų? ax.gif iš viengubo mezgat ar iš dviejų siūliukų? Neapsisprendžiu doh.gif iš vieno man kažko per ploni g.gif norėčiau ir jūsų nuomonės apie šiuos siūlus.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2010 02 19, 22:15)
Labas vakaras,
kurios mezgėt iš šitų siūlų?  ax.gif iš viengubo mezgat ar iš dviejų siūliukų? Neapsisprendžiu  doh.gif iš vieno man kažko per ploni  g.gif norėčiau ir jūsų nuomonės apie šiuos siūlus.

Kokie cia siuliukai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2010 02 19, 22:15)
Labas vakaras,
kurios mezgėt iš šitų siūlų?  ax.gif iš viengubo mezgat ar iš dviejų siūliukų? Neapsisprendžiu  doh.gif iš vieno man kažko per ploni  g.gif norėčiau ir jūsų nuomonės apie šiuos siūlus.
user posted image

As mezgiau is vieno siuliuko,(ziurint ka mezgi).Man jie labai patiko smile.gif
Atsakyti
As mezgiau ir is viengubo, ir is dvigubo siulo. Siaip dvigubas man jau storokas gaunasi
Atsakyti
Aš kiek mezgiau, tai tik iš viengubo. Mezginys gaunas labai lengvas ir, nežiūrint to, labai šiltas thumbup.gif O iš dvigubo tiktų gal labai storam megztiniui ar paltui mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, labai ieškau tokių siūlų. Gal kas matėte dar kur pirkti, ar turite nenaudojamų? Pasididina užėjus ant nuotraukos.
Nupirkčiau ax.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Bazuka, šiuo metu mezgu iš tų siūliukų (Angora2) megztuką, mezgu su vienu siūliuku, labai smagiai mezgasi man, aišku, mezginys gaunasi retokas, mezgu 3 Nr. virbalais. Bet kokiu atveju maikutę reiks pasirengti po apačia. O jeigu mezgant dvigubu siūliuku, gal ir ne taip šviestųsi tada g.gif
Atsakyti
Radau namuose kažkada pirkto Vernito akrilo, kaži, ar labai mezginys iš jo burbuliuosis? Siūlai gražūs, bet būtų darbo gaila, jei nekaip nešiojasi...
Atsakyti