O gal kuri vilnietė planuoja artimiausiu metu užsisakyti iš Kudel? Aš irgi prisijungčiau, man reikia kelių matkelių, tai nenoriu vėl užsisakinėti, nes siuntimas gausis brangiau už siūlus
QUOTE(alicija.ali @ 2010 02 19, 11:46)
Kaip jums patinka siūlai kurie parduodami prekybos centruose, pvz.maximoje, ermitaže ir kituose?
Ar perkate tik spec siūlų parduotuvėse?
Vakar IKI maciau pusvilnę 100 g. apie 7 Lt. Nelabai nusimanau, ar galėčiau pirkti suknelei megzti.
Ar perkate tik spec siūlų parduotuvėse?
Vakar IKI maciau pusvilnę 100 g. apie 7 Lt. Nelabai nusimanau, ar galėčiau pirkti suknelei megzti.
Nu as perku Princese ir visai man ji patinka
Merginos, gal kas pirkot 100 proc. medvilninius siūlus Banga ar Nida (50 gr atitinkamai po 6,49 ir 6,99 lt IKI parduotuvėje) ? Man patiko spalvytės, ypač Banga, tik kaži kaip jie skalbiasi ir nešiojasi....
QUOTE(delfiniux @ 2010 02 19, 12:06)
aš vieną galvojau kitą parašiau.Pas mani gi EGO
tai su ja manau problemu neturetu kilt. Siaip tai man toje parduotuveje atsiskaitymas tikrai labai patogus, pats patogiausias is visu kiek teko bandyt. Nes pavedimas tarptautinis laaabai brangus. Perlaida paste irgi nemazai kainuoja, o ir laukt eilej uzknisa. Western Union irgi labai nervina kai eile reikia atstovet.
QUOTE(bazuka @ 2010 02 19, 22:15)
Labas vakaras,
kurios mezgėt iš šitų siūlų? iš viengubo mezgat ar iš dviejų siūliukų? Neapsisprendžiu iš vieno man kažko per ploni norėčiau ir jūsų nuomonės apie šiuos siūlus.
kurios mezgėt iš šitų siūlų? iš viengubo mezgat ar iš dviejų siūliukų? Neapsisprendžiu iš vieno man kažko per ploni norėčiau ir jūsų nuomonės apie šiuos siūlus.
Kokie cia siuliukai?
As mezgiau ir is viengubo, ir is dvigubo siulo. Siaip dvigubas man jau storokas gaunasi
Aš kiek mezgiau, tai tik iš viengubo. Mezginys gaunas labai lengvas ir, nežiūrint to, labai šiltas O iš dvigubo tiktų gal labai storam megztiniui ar paltui
Bazuka, šiuo metu mezgu iš tų siūliukų (Angora2) megztuką, mezgu su vienu siūliuku, labai smagiai mezgasi man, aišku, mezginys gaunasi retokas, mezgu 3 Nr. virbalais. Bet kokiu atveju maikutę reiks pasirengti po apačia. O jeigu mezgant dvigubu siūliuku, gal ir ne taip šviestųsi tada