aciu merginos leksiu pirkti, nes noriu ka nors vasarai suregzt
QUOTE(Magpie @ 2010 04 07, 14:19)
Štai ČIA galite pažiūrėti fotoreportažą iš parduotuves (Naujoji uosto g. 12, šalia Ferdinando kavinės)
Kiekvienai po balionėlį už patarimus.
Tai velnias, kad dar nusipirkt eitų per "fotoreportažą", nes atrodo yra to ko reikia.
Tiltų g. dar nebuvau, reiks užsukt.
Mergaitės, kur yra tų plonųjų siūlų Vernito medvilnės? Buvau mačiusi Dainavos turguj, kur dar galėtų būti?
QUOTE(Skarlet @ 2010 04 11, 10:09)
Mergaitės, kur yra tų plonųjų siūlų Vernito medvilnės? Buvau mačiusi Dainavos turguj, kur dar galėtų būti?
Labas man ir idomu kur galima butu nusipirkti plonos Vernito medvilnes be ABC parduotuves Kaune?
Vernito medvilnės nėrimui yra Šilainių turgelyje
Idomu Vilniuj jos kur nors yra?
QUOTE(vincis @ 2010 04 11, 16:34)
Vernito medvilnės nėrimui yra Šilainių turgelyje
O kokia kaina ir pasirinkimas? Dainavoj berods po 5 buvo
QUOTE(Ligvita @ 2010 04 11, 15:39)
Idomu Vilniuj jos kur nors yra?
Kalvariju g. zaliam namuke buvo keletas spalvu, zadejo daugiau atvezti. Tai gal ir atveze, nes as buvau pries koki menesi..... Kainos neatsimenu - 5 arba 5.50 Lt
QUOTE(Ryke @ 2010 04 11, 20:00)
Kalvariju g. zaliam namuke buvo keletas spalvu, zadejo daugiau atvezti. Tai gal ir atveze, nes as buvau pries koki menesi..... Kainos neatsimenu - 5 arba 5.50 Lt
matyt, kaina visur panaši. o megzti bandėt kas nors is jų? labai ploni?
QUOTE(Skarlet @ 2010 04 11, 20:23)
matyt, kaina visur panaši. o megzti bandėt kas nors is jų? labai ploni?
aš mezgiau iš dvigubo siūliuko
QUOTE(Skarlet @ 2010 04 11, 20:23)
o megzti bandėt kas nors is jų? labai ploni?
Ką tik numezgiau 2 vasarines skarytes mergaitei kiauraraščiu, 3.5 nr. virbalais. Labai puikiai mezgasi.
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 04 11, 23:28)
Ką tik numezgiau 2 vasarines skarytes mergaitei kiauraraščiu, 3.5 nr. virbalais. Labai puikiai mezgasi.
Senamiesty niekur šiandien jų nebuvo - nei GA, nei ant kampo Vilniaus g, nei naujojoj parduotuvėlėj